2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar güsel bi semizotu salatası tarifi veriyimm size semizotlarını doğrayın sonra sarımsak limon ve zeytin yağlı sos ha birde nar ekşisi sosu hazırlayıp semiz otlarının üstüne dökün biraz da pul biberle süsleyin ohhhhhhhhhh

bende yaparım. cok güzel oluyor. bugün marketten aldım yarın yapayım

bebişlerin pozisyonları dolayısıyla wc sıklığı değişio
süte gelince akıo benden maşallah hatta rengide değişio sürekli sütümün açılmam olduu için heralde

butterfly acı swiomusun eğer sewiosan semizotunu cacık yap içinede şu hani acı biberler var ya ondan doğra arnavut biberlerini koy sarımsaktta ekle oda süper oluyo ama tercihim 2 3 gün beklemesidir ozaman daha acı oluyo

bana hep 4-5 aylarda bunlar en güzel zamanların tadını cıkar diyorlardı simdi daha iyi anlıyorum. sonlara dogru daha zor geliyor

bak bunu bilmiyordum. acı cok severim esimde cok sever. yapayım saol canım

yarın esimin akrabalarıyla piknige gidecez. sabah 7de evden cıkmamız gerekiyor. hazırlıkta yapacam 5.30da kalkacam. esim gelsin hemen yatacam

ne güzel valla evlendiimden beri asret kaldım pikniğe hiç öle huyları yok bunların biz her hafta sonu giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…