kızlar ben cıkıyorum.
yarın erken kalkacam. esimde aradı gec gelecekmiş
kızlar dişim yine ağrdı dra gittim bekmadılar drumdan yazılı kağıt ve bendende istediler erken doğm yapabilirsin dedi dişçi son 3 ayda pek yapmıyorz dedi ne yapacağım bilmiyorm daha 6 haftam var doğuma pazartesi kendi dişçime gideceğim bakalım o ne diyecek çok kötü zamana denkl geldim
tamda benden bahsedilmiş :)
evet çook az kaldı doğuma... doğru düzgün toparlanamadım ben dahatemizlik o bu şu tek başımayım.. annem uzakta çalışıyor gelemiyor.. insanın bi anası var yardım edecek yanında destek olacak başkada kimseden hayır yok valla.. inş bir an önce izin alabilir ve kurtarır benii bu gerginlikten... sıcaklarla birlikte hiç kılım kıpırdamıyor...
merhaba arkadaslar
melos 1 haftadır dıs agrısı mahvettı benı
kayınvalıdeme gıttık tatıle orda bır tuttu aman Allahım
1 gun ıkı gun sabredeyım dedım ama yok cocuk gıbı agladım
ertesı gece acıle gıttık dr ben mudahale edemem son aydasınız nerdeyse dedı
hamılelerde kullanılan bı antıbıyotık verdı kendı drumu aradım artık canım cok yanıyor bu saatte acıldeyım bseyler yapın dedım, dr kullanabılırsın bısey olmaz dedı de bende aldım artık ılacı 5 gundur kullanıyorum ama agrı kesıcı almadım sadece antıbıyotık kullanıyorum
canım lutfen cekme o agrıyı benım durumumda krıtık bıraz kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ama tak ettı canım
bu dıs agrısı bıldıgım hıcbır agrıya benzemıyor omrumden omur gıttı gecmıs olsun sanada
geçmiş olsun kızlar artık son aylara geldik hepimiz ağırlaştık her bakımdan bakıyorum hepimizde ayrı ir sorun Allahım hayırlısı ile şu günleri bi atlatsaydık. benimde yaklaşık 1 haftadır ayak tbanlarım feci ağrıyor üzerlerine basmakta bazen zorlanıyorum şişiyor felan ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.
Geçmiş olsun ipekcim.Ne zormuş hamilelikte diş ağrısı Allah yardımcınız olsun.
hoşbulduk ipekyolcuğum ne olsun malum hamilelik sorunları dışında Allaha şükür iyiyim.
aak canım annem çalışmıyor ama bana faydası yok maalesef bu zamana kadar herşeyimi kendim halletmek zorunda kaldım. Allah yardımcımız olsun. elin varsa başını kaşırsın hepsi bu kadar.
sagol canım oyle gercekten
esımınde tatılını burnundan getırdım adamcagız perısan oldu kendımde perısan oldum tabı halada uyusuk sag tarafım
Allah hepımızın yardımcısı olsun
aak canım sabahları kalktığında şiş oluyormu ayağın ?doktora sordum eğer sabah kalktığında şiş varsa itihabik bir sorun olabilir görmem lazım dedi henüze gidemedim. eğer akşama doğru şiş oluyorsa hamileliktenk dolayı olabilir dedi. benim sabahları da hafifte olsa şiş oluyor akşama doğru eğer ayakta fzla kaldıysam çok fena oluyor. 2 g,ündür minoset aldım (plus değil) şimdi şiş var ama ağrım biraz daha hafifledi sanki.
aak canım sabahları kalktığında şiş oluyormu ayağın ?doktora sordum eğer sabah kalktığında şiş varsa itihabik bir sorun olabilir görmem lazım dedi henüze gidemedim. eğer akşama doğru şiş oluyorsa hamileliktenk dolayı olabilir dedi. benim sabahları da hafifte olsa şiş oluyor akşama doğru eğer ayakta fzla kaldıysam çok fena oluyor. 2 g,ündür minoset aldım (plus değil) şimdi şiş var ama ağrım biraz daha hafifledi sanki.
suray canm minoset içme dr onuda yasakladı son aylarda olduğumuz için bebeğin ciğerlerine giden damarları tıkarmış tam gelişme çağıdalar babalrmiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?