2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek.boz ve elinzil de ağustosta doğuracaklar.
1aydan az kalmış resmen.
benimki 21eylül gibi görünüyor. yani 2 ay var neredeyse.
bi yandan keşke benimki de hemen gelse diyorum.
aman zamanlı gelsin de ben beklerim :)

tamda benden bahsedilmiş :)
evet çook az kaldı doğuma... doğru düzgün toparlanamadım ben daha temizlik o bu şu tek başımayım.. annem uzakta çalışıyor gelemiyor.. insanın bi anası var yardım edecek yanında destek olacak başkada kimseden hayır yok valla.. inş bir an önce izin alabilir ve kurtarır benii bu gerginlikten... sıcaklarla birlikte hiç kılım kıpırdamıyor...

merhaba arkadaslar

melos 1 haftadır dıs agrısı mahvettı benı
kayınvalıdeme gıttık tatıle orda bır tuttu aman Allahım
1 gun ıkı gun sabredeyım dedım ama yok cocuk gıbı agladım
ertesı gece acıle gıttık dr ben mudahale edemem son aydasınız nerdeyse dedı
hamılelerde kullanılan bı antıbıyotık verdı kendı drumu aradım artık canım cok yanıyor bu saatte acıldeyım bseyler yapın dedım, dr kullanabılırsın bısey olmaz dedı de bende aldım artık ılacı 5 gundur kullanıyorum ama agrı kesıcı almadım sadece antıbıyotık kullanıyorum
canım lutfen cekme o agrıyı benım durumumda krıtık bıraz kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ama tak ettı canım
bu dıs agrısı bıldıgım hıcbır agrıya benzemıyor omrumden omur gıttı gecmıs olsun sanada

üzülmeeliznil yaa benim de annem yaşlı olduğu için (60) orası burası sakat olduğu için üstelik 90 küsür yaşındaki ananeme baktığı için yardım edemiyor. ben de hala çalışıyorum zaten
yapılacak çok iş var. kocam da habire çalışıyor. yarın tatil inşallah odasını boyuycaz.
sonra mobilyalar kurulcak sonra da kıyafetleri yıkanacak ütülenecek vsvsvsvs

yapılacak iş çok ama yapacak kimse yok.

geçmiş olsun kızlar artık son aylara geldik hepimiz ağırlaştık her bakımdan bakıyorum hepimizde ayrı ir sorun Allahım hayırlısı ile şu günleri bi atlatsaydık. benimde yaklaşık 1 haftadır ayak tbanlarım feci ağrıyor üzerlerine basmakta bazen zorlanıyorum şişiyor felan ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

Geçmiş olsun ipekcim.Ne zormuş hamilelikte diş ağrısı Allah yardımcınız olsun.

ay benim de yaaa
hele sabahları kalktığımda ya da gece tuvalete falan kalktığımda basamıyorum hiç.
şişliği patlayacak sanıyorum

hoşbulduk ipekyolcuğum ne olsun malum hamilelik sorunları dışında Allaha şükür iyiyim.
aak canım annem çalışmıyor ama bana faydası yok maalesef bu zamana kadar herşeyimi kendim halletmek zorunda kaldım. Allah yardımcımız olsun. elin varsa başını kaşırsın hepsi bu kadar.

Geçmiş olsun ipekcim.Ne zormuş hamilelikte diş ağrısı Allah yardımcınız olsun.

sagol canım oyle gercekten
esımınde tatılını burnundan getırdım adamcagız perısan oldu kendımde perısan oldum tabı halada uyusuk sag tarafım
Allah hepımızın yardımcısı olsun

zaten yaşlı annem dediğim gibi evi de uzak.
beklentim de yok. ben herşeyi yaparım yavaş yavaş. eliznile üzüldüm.

aak canım sabahları kalktığında şiş oluyormu ayağın ?doktora sordum eğer sabah kalktığında şiş varsa itihabik bir sorun olabilir görmem lazım dedi henüze gidemedim. eğer akşama doğru şiş oluyorsa hamileliktenk dolayı olabilir dedi. benim sabahları da hafifte olsa şiş oluyor akşama doğru eğer ayakta fzla kaldıysam çok fena oluyor. 2 g,ündür minoset aldım (plus değil) şimdi şiş var ama ağrım biraz daha hafifledi sanki.

sagol canım oyle gercekten
esımınde tatılını burnundan getırdım adamcagız perısan oldu kendımde perısan oldum tabı halada uyusuk sag tarafım
Allah hepımızın yardımcısı olsun

canmım benmki antibiyotikle geçecek bişey değil benm diş altan çürümüş iltaap falan yok o yüzden ya çekilecek yda dolgu olacak dr da bun kıyamam çekmeye diş sağlm dedi pazartesi başka bi dra gideceğim benm dr çok kısa bi işlem yapsınlar gir gel yapmsınlar dedi

suray canm minoset içme dr onuda yasakladı son aylarda olduğumuz için bebeğin ciğerlerine giden damarları tıkarmış tam gelişme çağıdalar babalrmiz

bide şansımıza sıcaklar daha da bizi halsiz bırakıyor maalesef. insanın eli kolu kalkmıyor iş yapmak için. dün bebeğimin oda takımı geldi inanın tozunu zor aldım. şimdi havalanıyor kokusu gitmesi için bir kaç kez sabunlu suyla silmek lazımmış gözmde büyüyor silmek. normal zamanımda olsa hiç zorlanmadan yapardım. şimdi oda bana bakıyor ben odaya kendimi öyle kötü hissediyorum ki anlatamam.

sabahları tabanlarım şişlikten çok sızlıyor. ama sadece taabanlarım. işe gidip masaya oturduktan 2 saat sonra da bileklerim şişmeye başlıyor. eve geldiğimde de dizlerim bile şişmiş oluyor.
izner kadar dayanıyorum.

suray canm minoset içme dr onuda yasakladı son aylarda olduğumuz için bebeğin ciğerlerine giden damarları tıkarmış tam gelişme çağıdalar babalrmiz

canım doktora özellikle sordum plus olmamak kaydıyla içebilirsin dedi bana eyvahedigeldismile ay şimdi e yapaym inşllah bişeyolmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…