2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbul 40 derecemi allahim anneme yazik ya kadin ne bunaliyordur ben burda 22 derece yaniyorum camalr balkon acik allah sabir versin kizlar bu sicak havalarda tek uzuldugum sey hayvanlar susuz yazxik ya olucek hepsi susuzluktan allahim yardime tsin insanlara vicdan versin bir kap su koysunalr disari insallah :)

saadet benim de alt bacağıma baldırıma kramp giriyor aynen bağırarak uyanıyorum eşim anlıyor hemen masaj yapıyor

magnezyum azalttı o krempları ama uyuyqmıom bu arada süper bişi buldum dün gece oturur pozisyonda yattım bir sürü yastıkla daha bi rahat ettim sanki

saadet benim de alt bacağıma baldırıma kramp giriyor aynen bağırarak uyanıyorum eşim anlıyor hemen masaj yapıyor

allah sana yardim etsin ne zormus canim ya bende ilkd efa oldu konusamadim dusun yari uykulu bagirdim sadece eism doguruyorum zannetmis yazik :):) bana burda sadece demir hapi evrdielr mahnezyum kullanmadim hic gerci mide bulantisi falan diyosunuz versede kullanamazdim galiba hala hafif kokuda kusuyorum ilac falan imkaniz mide bulantisi yaparsa bende ilk oldu birde bu kramp hala bacagim sanki 100 kg gibi hissediyoru :)

slm kızlar bişi sorucam yalancı emzik aldınızmı kullanıp kullanmama konusunda ne diyorsunuz ?? ben çok kararsızım annem vermemi hiç ama hiç istemiyor siz kullanacakmısınız ?

ben aldim canim hastane cantasinada ekledim hatta belki gereksiz diye sordum kaynanam koy koy dedi bilmem ama yani emzik her bebek kullaniyor sesleri kesiliyor en aizndan ben kucaga da alistirmicam kesinlikle tabiki kucaklicam ama surekli degil ilk ayalr kucak anneye bebege hos gelsede sorna insani cok engelliyo ev isi kendine vakit ayiramiyorsun bence bebek icin iyi bir seyd egil tam zarar mizmiz bebek oluyorlar kucaga alismis bebek en iyisi agzinda emzigi yatagini benimsesin severim yataginda benim fikrim tabiki :)

magnezyum azalttı o krempları ama uyuyqmıom bu arada süper bişi buldum dün gece oturur pozisyonda yattım bir sürü yastıkla daha bi rahat ettim sanki

benim ilkd efa krampim oldu daha once boyle hic olmamisti ben hamilelik basinda folik asit birde surekli demir hapi kullaniyorum burda kimse vermedi magnezyum hicte kullanamdim canim ..

22 derecede yaniyorum rabbim terliyorum bune boyle turkiyeyi dusnuyorum rabbim yardim et cidden disari cikiyoruz esimle simdi demir hapim bitmis onu alicaz bakicaz oyle yapicak bu gun bir sey yok zaman gecsin sonra eve doner kedilerimle gezeriz disarda biraz bakarim forma kim gelmis kim gitmis kendinize iyi bakin canalrim seker pembe sende kendine iyi bak canim opt

arkadaslar bana adreslerinizi atarmisiniz ozelden bebek dogumalrindan sorna biliyorsunuz ziyarete gelme imkanim yok sizleri ama bir kart atmak isterim eger adreslerinizi gonderirseniz bana cok sevinirim hepinizi opt bye

Kimse yok ama benım canım cok acıyor dün havuza gittik eşimle aqua dolphine saat 6 dan sonra az kişi var diye bide dayanamadım 5-10 dk havuza girdim mikrop kaptım sanırım yüzümün ortası kıpkırmızı oldu feci kaşınıyo güneş yanığı filan da değil en kötüsü göğüsümün biri cok kötü oldu ya ucunun çevresi küçük küçük su toplamış kaşnıyor duramıyorum dokunmadan dokununca hemen patlıyor göbeğimde cok kaşınıyor ne yapsam kızlar ya havuzdan mı oldu acaba :

gecmis olsun canim ben hic mikrop kapmadim daha once havuzdan ama senin cildin hassas kapmis olabilirsin tabi aqua dolphine cok guzel ama cok kalabalik yani kac kisi giriyo hafta sonlari o yuzden sevmiyordum orayi ins mikrop kapmamissindir elini sakin dokundurma kasininca krem sur belki faydasi olur gecmis olsun yeniden..

nbr saadet nasılsın sen gittinmi kontrole cinsiyetini söyledimi dr
ysm ysm çok geçmiş olsun dra görün yarın kötü olmuş

saadet saol canım ya elimi sürmemek mümkün değil cok kaşınıyor hangi kremden sürsem acaba geçmezse yarın doktora gidicem sıcak suyla temizledim soguk suylada kaşımıyım diye duruladım demin ama yine başladı

evet canım kötü oldu böyle olması cok kaşınıyor ya patladı hepsi küçük küçük su akıyor resmen acaba göğüs uçlarıma gelirse sütüde etkiler mi bilmiyorumkismile

canim gittim oersembe gunu kiz bebek zaten eski randevudada soylemisti :):)
bebek iyi 2 kg olmus 32.haftamiz bitti 33.girdik sen naislsin bu arada ?
nevincigim bana adresini atsana bebek dogdugunda kart atmak istiyorum sorun olmazsa senin acindan opt canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…