2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece uyuyamadım şu yastık olayını denedim bir bacak arama bir karnıma kocama yer kalmadı :)))))

sonra 2:30 da uyandım sıcaktan kocişle balkonda yarım saat oturduk mızırdandım durdum...

sonra ezanlar okunuyodu uyudum.
bi rüya gördüm.......................

kızlar buradaki hepimiz bir yerde dikiliyoruz konuşuyoruz falan.
önmüzde beyaz mı grimi çıkaramıyorım bir clio araba duruyor.
aaa diyoruz bu YUSE ...
hemen gidiyorum yanına sen arabada ne arıyorsun diye çemkiriyorum :)))))))
ya bişeyim yok geceden beri yol yapıyorum geldim işte diyor....
neden araba kullanıyorsun yuse yasak bu ayda diyorum.
sonra size bakıp sesleniyorum
kızlaaaar yusenin ayakları davul gibi şişmiiiş sabaha kadar araba kullanmış diye....
sizlerinde kaşları çatılıyor çıks çıks çısks olmaz ama falan diye kızıyosunuz kendi aranızda...

yuse hayır hayır şiş değil falan demeye çalışıyor.

işte böyle.
gece hepiniz rüyamdaydınız...
hayırlara çıkarsın Allahım ....

kızlar iyi bir çocuk doktoru arıyorum anadolu yakasında sizler araştırmaya başladınızmı KK de varmı çocuk doktoru tavsiye bölümü ben bulamadım başlık açtım bakalım yazan olucakmı

herkese güzel pazarlar...
lilacım ilginç hepimizi görmüşsün :)) hayırola...
uykusuz geceler ve şiş koca ayaklar :) rüyalarda:))

slm kızlar bişi sorucam yalancı emzik aldınızmı kullanıp kullanmama konusunda ne diyorsunuz ?? ben çok kararsızım annem vermemi hiç ama hiç istemiyor siz kullanacakmısınız ?

kızlar ikide bi bakıyom kızlar bişey yazmışmı sabah benm yazdığmla duruyo hal ilerlememiş bun herkez geziyo galiba

ben kaçıyorum kızlar... buı duş alıp dışarı çıkacm...akşam 4 den sonra benım evde durulmuyor valla sıcaktan...

gunaydin kizlar :):) nasilsiniz ?
dun gece tam ruya goruyordum birden sol bacagima kramp girdi ama naisl bir sanci gozumun acmam la haykirmam bir oldu esim uyandi sancim basladi zannetmis cunku vagirmaktan cevap veremedim kalcam bacagim 5 dakika bagirip agl;adim sorna kramp diyebildim birde yanit am ruya arasinda uyurken cok feci bir agriydi ama simdi iyiyim kramplar normalmi gece gece kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…