ulkufuk onlıne görünüyosun ama bişey sorcamm sannaa yaa ..bebişin odasına halı aldınmı ? halın ve perden eksikti ? biz perdeyi sipariş verdikk salı alcasss halıda bakıyorum ama pek gezemedimm? sen naptınn ??
saadet saol canım ya elimi sürmemek mümkün değil cok kaşınıyorhangi kremden sürsem acaba geçmezse yarın doktora gidicem sıcak suyla temizledim soguk suylada kaşımıyım diye duruladım demin ama yine başladı
denizbaris merhaba arkadasim
nasilsiniz uamrim iyisinizdir ikinizde,
canimya vallahi o catlaklara istedin kadar engellemey calis catlyior:=)) ben ilk hamileligimd ecok yagalr kremler losyonlar kullandim,sirf bir ayaga 100mark verdimi bilirim,10yil evvel,sidmik birsey kulanmyiorum umrumda deil,l,ciksin vallahi:=))
ugrasma derim,guzel insan cikiyor yinede
Kızlarrrr karnım çatladıııııı....
Yaaa bilimum tavsiye üzerine bilimum krem merhem yağ ne varsa sabah akşam öğlen ayrı ayrı seanslar halinde sürüyordum....
Ama niyee......
Bacaklarımda kasıklarıma yakın bir bölge ve karnımda da bikininin tam beli hizası ile biraz yukarısı diye tarif edebileceğim bir bölgede kedi tırmıklamış gibi kırmızı kırmızı çatlaklar oldu.....
Bir gecede yaaa... ne kaşıma ne ağrıma ne bişey.. Gece aynanın karşısında kremlendi... >Sabah duş aldım kremlenecektim ki aynada gördüğüm manzara karşısında şok oldum.... Ağladım sabah sabah....
Eşim de saçmalama bunun için ağlanırmı diyor ama çok moralim bozuldu.. Çok kötü görünüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?