2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
formdaki arkadaslar bana adreslerinizi atarmisiniz eger sizin acinizdan sorun yoksa bebeklerimiz dogdugunda kart atmak istiyorum tum arkadaslarimiza :)

kuru kuruya kart kabul etmem saadet anlaşmıştık senle
ablamsın benimde artık
kesin demek kızın olcak senin :))
özelden yazarım adresimi canım

ysm ysm meraklanma sütüne bişeycik olmaz ama bi an önce iileş bebek emerken canın çok yanar yoksa canım

bende daha bişey alamadım canım..sıcaklardan dışarı cıkmaya cesaret edemiyorum

merhaba kizlar gecmise bakmadan yaziyorum ksuura bakmayin:=))
HEPINIZIN MUBAREK BEREAT KANDILI KUTLU OLSUN RABBIM GONLUNUZDE NE VRSA VERSIN ;
BU GUZEL GUNUN HATRINA PEYGAMBER EFENDIMIZ HZ;MUHAMMET MUSTAFANIN GUL YUZUNUN HUYU SUYU HURMETINE RABBIM YAVRULARIMIZI BIZLERE BAGISLASIN SAGLIKLA ZAMANLI KUCAKLAMAMIZI NASIP EYLESIN AMIN;
ALLAHIM SANA ACILAN ELLERIMIZI SANA UZANAN DUALARIMIZI SEN KABUL EYLE RABBIM;;

Nevin canim denk gelemedik naislsin nasil oldunuz,
cimcime hanim nasil umarim iyidir,gecen msn geldim ayy bir dustum giremedim benim laptop kafayi yedi :=))) dunde yazaiyordum ,kendine vee cimcimelere iyi bak,
dilerim iyisndir canim ya,ben imza attim hastaneden ciktim yoksa cildiracaktim yok dogdu dogacak oldu vs,derken biktirdilar beni evimde daha rahatim vallahi hicde birseyim yok,masallahim var,

sevgili arkadasim saadet mubarek berat kandilin kutlu olsun canim,
nasilsiniz uamrim yiisnizdir, kendinize iyi bakin ozelliklede cimcime hanima:=))

Ayse 20 canim yine denk gelemedik yauu,,kein kizin i bizden sakliyorsun demi:=)) olusum goz kirpar diye:=))
nasilsiniz umarim iyisnizdir,cimcime hanim nasil oy yerim onu dilerim ikinizde iyisnizdir,
mubarek beraat kandiliniz kutlu olsun canim arkadasim,sevgilerimle esen kalin

sevgili lila cigim mubarek beraat kandilin kutlu olsun canim
dilerim rabbim o guzel yuregine gore verir aminn,
Ruzgarima saglik sihatlar nasip eyleisn amin,

ceylan ciigim canim arkadasim Allahim sana ve sevgili yiyenim urasima saglik versin,bu mubarek gunun hatrina zamanli dogum yapmayi nasip eylesin,amin,
mubarek beraat kandilin kutlu olsun guzel insan guzel arkadasim,,

Kızlarrrr karnım çatladıııııı....
Yaaa bilimum tavsiye üzerine bilimum krem merhem yağ ne varsa sabah akşam öğlen ayrı ayrı seanslar halinde sürüyordum....
Ama niyee......
Bacaklarımda kasıklarıma yakın bir bölge ve karnımda da bikininin tam beli hizası ile biraz yukarısı diye tarif edebileceğim bir bölgede kedi tırmıklamış gibi kırmızı kırmızı çatlaklar oldu.....

Bir gecede yaaa... ne kaşıma ne ağrıma ne bişey.. Gece aynanın karşısında kremlendi... >Sabah duş aldım kremlenecektim ki aynada gördüğüm manzara karşısında şok oldum.... Ağladım sabah sabah....
Eşim de saçmalama bunun için ağlanırmı diyor ama çok moralim bozuldu.. Çok kötü görünüyor....

goz ucumdan gecmise bakayim:=))

dun cok yoruldum kizlar kocasim aksam beni disariya goturdu romantik bir yerdi guzeldi ama gurultu yordu beni baya:=) ama guzeldi eh o kadarda olsun cocugunu tasiyorum demi:=)) ahaahatabiki benimde ama olsun hahahahaah erkeklere zulummmm

denizbaris merhaba arkadasim
nasilsiniz uamrim iyisinizdir ikinizde,
canimya vallahi o catlaklara istedin kadar engellemey calis catlyior:=)) ben ilk hamileligimd ecok yagalr kremler losyonlar kullandim,sirf bir ayaga 100mark verdimi bilirim,10yil evvel,sidmik birsey kulanmyiorum umrumda deil,l,ciksin vallahi:=))
ugrasma derim,guzel insan cikiyor yinede

canim nomal krem kullan yumusatici yumusarsa daha az kasinir yarin olmazsa doktora gidersin cok gecmis olsun..

canim ben o kadar para vermedim kakao yagi e vitamli roc hamile catlak yagi falan kullaniyorum ama hamilelikten yeni hic catalgim yok henuz aman nazar degmesin insda olmaz ama ergenlikte ben 45 kilodan 56 kiloya ciktim ilk zaman o zaman yanimda kalcamda bir kac tane oldu hala duruyorlar hatta gecen kalcamdakileri farkettim korktum yenimi ama sari yani yine kilo alinca daha goze batar oldular :)

saadet gecmis olsun canim,,
ben ayagima kramp girdi diye ambulans cagirmsitim hanie rken dogum tehlikemde varya korktum,belirtisimi diye
sonr ageldi dr,guldu dediki kramp girdinde hemen aya kalk vede ustune bas yuru gecer
gercekten gecti ,,elimden tutup yuruttu gecti ,simdik oyle yapyiorum ustune basiyorum geciyor ama geceleri cok kotu oluyor yaa:=((

saadet masallah canim,valalhi ilk hamilelikte verdim bir yaga 100mark,simdikinin 50eu,ama ise yaramadi gerci ben cok kilo almsitim yag ne yapsin:=)) ahahhaha
simdik catlaklarim cok ilkinden kalan bunda kulanmyiorum hahaha ise yaramaz kulansamda ,,aman saglikli olsunlarda

denizcigim niye bu kadar uzdun kendini tabiki kimse istemez ama kilo aldik vucut degisiyor bide ben catlagin genetik olduguna inaniyorum bende olmadi henuz hic ama benim ergenliktenm kalcamda yanimda vardi kilo alinca daha buyudular goze batar hale geldiler bu ara ama benimki sari renk eski oldugu icin sakin uzulme yani ne yapsan catlicaksan catarsin kremle falan ilgisi yok yanliz bebek yagini ben faydasi oldugunu dusunmuyorum aslinda surekli kullanimda cildi dahada geriyormus islak cilde uygulanmasi lazim ama sureklid egilmis ben sirf hamileler icin ozel kremler yagalr aldim gunde 3 kere falan kullaniyorum 12 kilo aldim sen kac kilo aldin ? moralinide bozma bebek gelince unuttursun hepsini merak etme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…