2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili mestitosh nasilsiniz uamrim iyisnizdir denk gelemdik canim hemsom,
keremime iyi bak,sevgilerle esen kaliniz,
mubarek beraat kandiliniz kutlu olsun,Allahim saglik sihat versin amin,

ben 14 euro verdim bootsdan aldim bir yag 8 euroverdim roc hamieller icin catlak kremi aldim o kadar yani cok para vermedim ama gunde iki 3 sefer suruyorum 12 kilo aldim bazen esime soruyorum catlarmiyim esim diyorki catlasan simdiye catlardin korkma diyo enetik galiba benim annemdede yok catlak ama benim eskiden iki tane yanimda 3 tane popomda var kilo alinca daha goze batar oldualr sari sari onalri ne yapsam bebekten sonra ergenlikte ben birden kilo aldim 45 den 56 ciktim sonra geri zayifladim o zamandan kaldi bunalr allahtan popoda bikini kapatiyo yanalrdada iki tane idare ediyorum..

sevgili mestitosh nasilsiniz uamrim iyisnizdir denk gelemdik canim hemsom,
keremime iyi bak,sevgilerle esen kaliniz,
mubarek beraat kandiliniz kutlu olsun,Allahim saglik sihat versin amin,

bu gun kandilmi kismet burda turk yok cami yok ben kandillerde bazen kaciriyorum annemi ariyim kandilse :) hayirli kandiller bu arada tum arkadaslara :)

kizlar ben kactim:=)) soyle birazcik yuruyus yapacam kocacimla kafasina odun dustu galiba ustume dunden beri bir dusuyor anlatamam:)))
kafami bozdu gecen bosanirim dedim ya ondandir:=))benim sinirim cok kotu kafama koydum mu yaparim:=))korktu yoksa bu kadaar ilgi guller hediyeler ne gezer adam odun resmen,ara bir korutmak lazim mis,,sustunmu ustune geliyorlar:=)) hahaaaha gidem suslenem puslenem oglusumla,:=))iyi aksamlar simdilik,esen kalin sevgilerle,,

saadet canim benim bildim bugun beraat kandili:=)) birde beni cok kisi aradi kutladi yalnis olsa kutlamazalrdi,ama bende ilk ogrendimde sasirdim dunya ile baglandim kesilmis resmen,ama bugun kandil bende turk kanalida yok internetten yinede baakcam,ama kandil eminim cunki cok arayanim oldu,k,validmei aradim yoksa derdi deil diye,

kismet bu adamlarin bizden cektigi ne ya allah kolaylik versin bunlara haha bende ne zaman kizsam turkiyeye kacarim diyorum yapmazsin dimi diyo biliyo yapicagimi gercekten kizarsam korkuyo zavalli arada hak ediyo bunalr ellerinden her an gidebiliceklerimizi bilsinlerki adam olsunalr dikkatli olsunalr hehehehe:) iyi aksamalr canim..

sagol canim benim bende kontrol ediyim yanlis olmasin sagol opt.

canim kontrol ettim yarin gece yani pazartesiyi saliya baglayan gece,imis
özur dilerim az daha yaniltiyordum iyiki sordun bende yazdim burdaki tum dostlara:=)) neyse bu gece zaten giriyoruz beraat kandiline rabim affetsin beni,ama
arayanimda cok oldu yani yarin gece sali gecesi 26-27 imis:=)) sevgilerle,,

saadet canım sürdüm normal kremden bakalım geçicek mi cok acıyo, kaşınıyo ya

en azindan yumusatir canim ya kasinmasini engeller benim kedilerim cizdimi oyle yapiyorum kasindimmi iz kaliyo gerci bir cok var lkolumda gitmiyorlarda krem aldim ama yara izi yani insanalr kedi tirmigi oldugunu anlamiyo gecen doktor bir sey falan kullaniyorum zannetti aciklaldim ama cok gucume gitti eski kedimdende var simdi gecirmeye calisiyorum naisl gecicekse olamzsa dovme yaptiricam sevmem ama tirmik izinden daha iyi en aizndan doktor bagimli falan sanmaz salak doktor bende krem suruyorum kasinamzsa kasimiyorum izi kalmiyo gecmis olsun yeniden canim...

ysm canim senin bebek ne zaman geliyo bana sorun olmazsa adresini atarmisin formdaki arkadaslara bebeklerden sonra kart atmak istiyorum burdan uzaktan ancak bu kadari oluyo adresinin ismini ozelden atarsan sanada atmak isterim sorun olmazsa opt

ysm canim senin bebek ne zaman geliyo bana sorun olmazsa adresini atarmisin formdaki arkadaslara bebeklerden sonra kart atmak istiyorum burdan uzaktan ancak bu kadari oluyo adresinin ismini ozelden atarsan sanada atmak isterim sorun olmazsa opt

tamam canım yazıyorum özelden adresimi.. eylülün 15 inde 40 haftayı bitiriyorum canım normal doğum gözüktüğü için şuan tam tarih belli değil ...

tamam canım yazıyorum özelden adresimi.. eylülün 15 inde 40 haftayı bitiriyorum canım normal doğum gözüktüğü için şuan tam tarih belli değil ...

tamam canim sen benden 3 gun sonrasin tabi benimki gec veya erken gelmke istemezse kartlarimi 10 gun onceden aticam insallah bebekelrden once gelmez haha :):) sagol canim adres icin opt

kaydirigubbakcemile3 bakalım nasıl doğurucaz delikafadulden

aman onu hic sorma nasil korkuyoum hayirlisi ile bitsede gecse ruyalarima giriyo yani ne normal ne ezeryan ikisindende korkuyorum ben ates olcturmekten koarkarim nasil doguracaksam esimin arkadasi yeni dogrud demiski esime hic korkasim oyle videolar falan cok abarti agri oluyo ama olucek kadard egil sornada bebek geliyo gozlerina ciliyo ne ari ne sanci ins oyle olur saglikla doneriz eve agustosun 3.ve 10.dogum sinifim var hemsireler kullanilan teknikleri anlatip sorularimiz cevaplicak bakalim belki korkum azalir dinelrsem ins yani :)

bende cikiyim hava kararmadan kedielrimi biraz disari ciakrtiyim yanlarinda oturuyorum onalrda uzaga itmiyo yesilliklerde oynuyo sonra koyuyorum kutualrina geri eve hem degisiklik oluyo hem dis dunyayi tanuyolar bebeklerim :) iyi aksamalr ysm canim sana gecmis olsun yeniden opt

dogumdan bende cok korkuyorum ama bebeğim gelicek sonunda o beni rahatlatıyor .... tamam canım sen gezdir kedicikleri :)

Selam güzeller, ben artık evimdeyim. Memleketteki günler bitti. Artık doğuma gün saymaya başladık. Biraz dinleneyim uzun uzun konuşuruz...

arkadaslar bana adreslerinizi atarmisiniz ozelden bebek dogumalrindan sorna biliyorsunuz ziyarete gelme imkanim yok sizleri ama bir kart atmak isterim eger adreslerinizi gonderirseniz bana cok sevinirim hepinizi opt bye

Sadoş kızın mı oluyoooo :dance::teytey: Oyy yerim onu, özelden mesaj atmayı bilemedim. Face'ten yazarım. Öptüm şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…