saadet masallah canim,valalhi ilk hamilelikte verdim bir yaga 100mark,simdikinin 50eu,ama ise yaramadi gerci ben cok kilo almsitim yag ne yapsin:=)) ahahhaha
simdik catlaklarim cok ilkinden kalan bunda kulanmyiorum hahaha ise yaramaz kulansamda ,,aman saglikli olsunlarda
sevgili mestitosh nasilsiniz uamrim iyisnizdir denk gelemdik canim hemsom,
keremime iyi bak,sevgilerle esen kaliniz,
mubarek beraat kandiliniz kutlu olsun,Allahim saglik sihat versin amin,
saadet canim benim bildim bugun beraat kandili:=)) birde beni cok kisi aradi kutladi yalnis olsa kutlamazalrdi,ama bende ilk ogrendimde sasirdim dunya ile baglandim kesilmis resmen,ama bugun kandil bende turk kanalida yok internetten yinede baakcam,ama kandil eminim cunki cok arayanim oldu,k,validmei aradim yoksa derdi deil diye,
saadet canım sürdüm normal kremden bakalım geçicek mi cok acıyo, kaşınıyo ya
ysm canim senin bebek ne zaman geliyo bana sorun olmazsa adresini atarmisin formdaki arkadaslara bebeklerden sonra kart atmak istiyorum burdan uzaktan ancak bu kadari oluyo adresinin ismini ozelden atarsan sanada atmak isterim sorun olmazsa opt
tamam canım yazıyorum özelden adresimi.. eylülün 15 inde 40 haftayı bitiriyorum canım normal doğum gözüktüğü için şuan tam tarih belli değil ...
tamam canim sen benden 3 gun sonrasin tabi benimki gec veya erken gelmke istemezse kartlarimi 10 gun onceden aticam insallah bebekelrden once gelmez haha :):) sagol canim adres icin opt
kaydirigubbakcemile3 bakalım nasıl doğurucaz delikafadulden
arkadaslar bana adreslerinizi atarmisiniz ozelden bebek dogumalrindan sorna biliyorsunuz ziyarete gelme imkanim yok sizleri ama bir kart atmak isterim eger adreslerinizi gonderirseniz bana cok sevinirim hepinizi opt bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?