2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet kandil yarın akşam
burda çocuklar şeker topluyor kandillede aynı bayramda ki gibi ne garip adetleri var

evet kandil yarın akşam
burda çocuklar şeker topluyor kandillede aynı bayramda ki gibi ne garip adetleri var

garipmis cidden ama ben bayramlarda cok korkuyorum ufacik cocuklar evlere gidiyo gecen sene kaybolan 3 kardes hala bulunamamis ya seket oplamaya diye gitmisler burda cadilar bayraminda cocukalr seker topluyo ama keisnlikle yanliz degils adece yakin evlere babasi veya annesi zuakta bekliyo onalri gozluyo yani sapigi var katili var ben cocugumu sokaga git seker topla diye gonderemem yaizk sorna kayboluyorlar ben cok uzulmustum kaybolanlara

Sadoş kızın mı oluyoooo :dance::teytey: Oyy yerim onu, özelden mesaj atmayı bilemedim. Face'ten yazarım. Öptüm şeker...

evet melek ablasi kizimiz oluyo ben hala alisamadim bir bebeigm olucagina ayal gibi geliyor sanki cok yemisim karnim sismis bebek yokmus icidne gibi tuhafim bioraz bu arada ozedik seni canim benim ya :):) sen facebooktan at bana farketmez sagol bitanem :)

lilacigim benim kizida eklesene listemize :) bu arada kizlar bebegin ismi yagmur ilk ismi yani ikinci isminide babasi koyacak iki isim var dusnuyorum hala hangisi diye karar veremedim teleffuzlarida ayri konu :)
1-saoirse-anlami zgurluk soylenis sekli yani teleffuz ( sear+sha )

2.isim : Aednat : anlami kucuk ates parcasi soylenis sekli ( ey+nit )

arkadaslar hangisi dersiniz ?

canım inşallah ya şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur bebişlerimizi:ecrin_bebek: sağ salim sağlıklıca kucaklarımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun meleklerimiz sağ slim gelsin inş:Saruboceq:

ben de çok korkuyorum nasıl gönderiyorlar çocuklarını hele bide akşam geliyorlar benim aklım çıkar çok pinpirikli bir anne olucam
çok büyük bi cesaret

eynit daha kolay gibi

kızlar nasılsınız ben acyip gerginim son günlerde herşeye sinir yapıyom ve sorun yapıyom bebeğimi etkilemez inş erken doğum olacak diye korkuyom bu sinirle

ben de çok korkuyorum nasıl gönderiyorlar çocuklarını hele bide akşam geliyorlar benim aklım çıkar çok pinpirikli bir anne olucam
çok büyük bi cesaret

canim ne pimpiriklisi gayet uygun bir davranis eger giderse yakin yerlere birde beklersin yakin yerde burda herkes oyle yapiyo kadin yada adam uzakta duruyo bir merhaba diyo kapida cocuga seker veriyosun gidiyo bencede oyle olmali turkiyede bayramklarda saliyolar kapisini caliyo taniyo tanimiyo sapik dolu heleki memelketimiz cok buyuk nasil guvenicez insanalra 3 cocuk kaybolduya gecens ene hala bulunanamislar kardes allah anasina babasina sabir evrsin yani keisn oldurduler 3 cocugun birden kaybolmasi 1 seneyia skin suredir bulunmamasinin baska anlami olamnaz sabir anneye ya

belim agriyo diye eism banyoyu hazirlamis kokualr sikmis mumalr yakmis banyoya gittim teskekur ettim bu kadari guzel kizlar ayagimi suya bir soktum ayagim cidden yandi kipkirmizi simdi 50 derece su koymus soguk su koymamis naisl kizdim yani biliyo hamileyim zararli sicak su ayrica ayagim hala kipkirmizi sizliyo romatiozma dan kurtuliyim derken adam ayagimi yakti ya canim yaniyo buz koyiyim belki iyi gelir..

kızlar nasılsınız ben acyip gerginim son günlerde herşeye sinir yapıyom ve sorun yapıyom bebeğimi etkilemez inş erken doğum olacak diye korkuyom bu sinirle

melos canim bende hamileligin ilk baskarinda cok feciydim ama nasil aglardim psikolojik rahatsizdim resmen simdi ise bazen ara ara geliyorlar ama daha iyiyim daha rahatim bunalr hamilelikte normal galiba duygular dgeisiyor surekli ama sen kendine teselli ver kafana cok sey takma aslinda takilacak seyde yok biz buyutuyoruz galiba hormonalr iste merak etme bebegini etkilemez yanlizca sinirli bebek oluir saka tabi fazla abartma ama ins saglikla gelicek bebeklerimiz kotu seyelrde dusunme surekli hayir dusun hayir olsun canim arkadasim :)

unutmuştur soğuk suyu
adam ne güzel şeyler yapmış kızma hemen

doğru sadetcim ben çok sabırlı bi insandım arkadaşlar bana kızardı sende peygamber sabrı var nasıl bu kadar olab,l,yosun ay san ki o meloş gitti başka biri geldi evde huzurda kalmadı inş bebeğimin gelmesiyel herşey düzene biner yaoksa allah sonumu hayır getirsin

kızlar iyi geceler ,,nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur..pc bozuk giremiyorum uzun zamandır,,badana temizlik falan da cabası,,ama onun dışında iyiyiz çok şükür....

meloiscugum ben iyiyimdir falnda oldum olasi sabir denilen sey yoktur bende istedigim hemen olucak hersey yolunda olucak bekledigim hemen gelicek cok kotu bur huy normalde hep guzumde gulucuk falan vardir ama duygualrim hemen degisir yalan soyliyemem yuuzmden ne histigim anlasilir yani orta duygum yok ya cok sevincliyim ya cok kizginim uzgunum hepsi sabir duygumun olmamaisndan eism diyorki ins bebek sana benzemez bunu hic bir seyle satin alamayiz eismde cok sabirli sbairli insanalrida cok severim ama bende yok kisilik iste keske olsa cok kotu huy benimki ama yapi sana hayran kaldim sabirli bir kisiligin varmis simdi bakma hormaonlardan kisiliklerimiz degisti az sabir az kaldi bebeler gelsin yine eski haline doniceksin olumsuz bir sey yok hayatimiz ayni sadece bizim duydularimiz degisti hassas olduk o kadar sabir arkadasim kenidne teselli ver duygualrina hakim ol cok sinir yapip kendiin yipratma canim arkadasim gecmis olsun az kaldi az daha sabir sonra yine duzelecegiz ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…