sevgili lila cigim mubarek beraat kandilin kutlu olsun canim
dilerim rabbim o guzel yuregine gore verir aminn,
Ruzgarima saglik sihatlar nasip eyleisn amin,
gunaydin canim nasislinizevet kandil yarın akşam
burda çocuklar şeker topluyor kandillede aynı bayramda ki gibi ne garip adetleri var
canim meloss um gunaydinkızlar nasılsınız ben acyip gerginim son günlerde herşeye sinir yapıyom ve sorun yapıyom bebeğimi etkilemez inş erken doğum olacak diye korkuyom bu sinirle
hoşbulduk canım...iyi olduğunuza sevindim,,opuyorumnanaktan
uyku tutmadı beni cok kaşınıyorum ...
hg melek en az senin kaldı galiba geri sayım başladı
evet melek ablasi kizimiz oluyo ben hala alisamadim bir bebeigm olucagina ayal gibi geliyor sanki cok yemisim karnim sismis bebek yokmus icidne gibi tuhafim bioraz bu arada ozedik seni canim benim ya :):) sen facebooktan at bana farketmez sagol bitanem :)
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım :)
günaydın herkese hayırlı kandiller :Saruboceq:
günaydın nasılsınız, h.sonu giremedim taşındık yerleştik çokk güzel oldu, ben baya yoruldum sabah kalktığımda heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu
günaydın nasılsınız, h.sonu giremedim taşındık yerleştik çokk güzel oldu, ben baya yoruldum sabah kalktığımda heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu
melek nezaman doorcakki
bende öyle ki kesik kesik uyuyorum bi ara acıyla kalkıyorum meğer karnımın üstüne yatmışım.akannehir
hala alışamadım yan yatmaya heryerim ağrıyo ya.
zaten bi doğurayım hep yüzüstü yatacam ...hamilelik insanı nasıl kepaze ediyo bi hapşuruyorum hadiii işemişim günde kaç çamaşır değirtiriyom ohaoldumsmile artık çişimizi bile tutamaz hale geldik yahuu :çok üzgünüm:
ben hiç sevmedim bu hamileliği :dilcikar:
taşındık melekcim bir alt kata, çok yoruldum haliyle, bugğnde işe geldim
sen nasılsın görüşemedik nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?