2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili lila cigim mubarek beraat kandilin kutlu olsun canim
dilerim rabbim o guzel yuregine gore verir aminn,
Ruzgarima saglik sihatlar nasip eyleisn amin,

amin güzel yüreklim Amiiin.
Rabbim hepimizin sağlıkla sıhatle eli ayağı düzgün bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza...
hayırlı evlat olsun her biri inşallah...
Amin...

az önce biraz yattım dön dön dön yok uyuyamıyorum.
camda açık ama uyuyamıyorum rahatım yok işte.
dedim kalk kızım bari adam rahat uyusun işe gitcek...geldim bakayım kızlara dedim kimse yok...
offf ne zor günlere kaldık ya rabbim sen sabrını ver bizlere...

saat sabahın 4:26 sı hala buralardayım
uyuyamıyorum çok sıcak gidip yatayım bari artık yoksa hasta falan olacam...
ya offf...

evet kandil yarın akşam
burda çocuklar şeker topluyor kandillede aynı bayramda ki gibi ne garip adetleri var
gunaydin canim nasisliniz
umarim ikinizde iyisinizdir,evet bu gece imis ama olsun bir gun oncesi ilan ettim:=))
ya kardesim aradi gorumcem aradi sanirsam tr,deler diye dun dilediler bende yanilma oldu:=))
neyse RABBIM DUALARIMIZI KABUL EYLEISN amin,,
guzel bir hafta diliyorum bozocugum,
kızlar nasılsınız ben acyip gerginim son günlerde herşeye sinir yapıyom ve sorun yapıyom bebeğimi etkilemez inş erken doğum olacak diye korkuyom bu sinirle
canim meloss um gunaydin
nasilsiniz canim umarim ikinizde iyisinizdir,
ayy o dert hepimizde var,,
ama normal gunler gecirmiyoruz son ayimiz dogum korkusu stress agri kolay deil sinirlenmek zormal,
ben bazen basimi alip evden gideyim diyorum hahhahahakaydirigubbakcemile3
olmuyor iste eslerimiz idare edecek dogum yapana kadar,birde dogum sonrasi var:=))ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN amin
hoşbulduk canım...iyi olduğunuza sevindim,,opuyorumnanaktan

pinar canim merhaba baya zaman oldu gorusmeyeli nasilsiniz,sevindim iyi oldunuza,
aman ha badana ev isleri dikat gecen ebnde baya yoruldum oglusumun mobilyasini montaj yaptim tek basima bel agriissndan oldum ama odasi herseyi hazir,
ALLAHIM HEPIMIZE SALIKLI DOGUM NASIP EYLESIN amin,

Son düzenleme:
uyku tutmadı beni cok kaşınıyorum ...

opuyorumnanaktanguanydin canim
nasilsiniz uamrim ikinizde iyisinizdir, ay hic deme benimde ayagimda kasinti var delirecem:=)sempatiksalakcinniuykusuzluktan da sinirlerim gergin soguk burasi guzel balkonuda acmistim soylemsi ayip ince gecelikle uyudum kemiklerim sizliyor:=((
ama uykuszum ne yaptimsa uyuyamiyorum dogum dusunyuorum ne olacak vs,bende stressten yatamadim:=(((ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN;;

LILA canim gunaydin
ayy uyuyamadina uzuldum,
ayni deert bizdede var:=((
ne olacak bu hallerimiz:=))

hg melek en az senin kaldı galiba geri sayım başladı

Canım 19 Ağustos diyo doktorum, 3 Eylül diye beklerken kaç gün geri geldi...

Aynı duygu bende de var, hiç anne olucakmışım gibi gelmiyor, benim evlendiğime şaşıranlar şimdi bebeğe çok şaşırıyor zaten. Ben hayatta evlenmem diyenlerdendim. Şimdi anne oluyorum. Artık forumdayım. Bol bol konuşuruz....

günaydın nasılsınız, h.sonu giremedim taşındık yerleştik çokk güzel oldu, ben baya yoruldum sabah kalktığımda heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu

günaydın nasılsınız, h.sonu giremedim taşındık yerleştik çokk güzel oldu, ben baya yoruldum sabah kalktığımda heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu

Taşındın mııı, bu halinde çok zor olmuş. Hiç kalkma artık canım, dinlen. Güle güle otur yeni evinde:1rolleyes:

Günaydınkılzar,herkesin kandilini kutluyorum.

Bütün hafta sonu park yatak aramakla geçti bir türlü karar veremedim.
Aslında mobilya ile park yatak arasında kaldım.
Büyüyebilen yataklar çok hoşuma gdiyor.
O yüzden size bi danışayım dedim.
Sizce park yatak mı büyüyebilen yatak mı hangisi daha kullanışlı olur ???

melek nezaman doorcakki

En son 19 Ağustos dedi doktor, offff çok heyecanlıyım...

Ay canım benim de sabrım tükendi, meleğim bi gün daha karnımda kalsa gelişmesi açısından iyi. Ama şansımızdan tam sıcaklara geldi....

Günaydın güzeller,
oo melekcim seni görmek ne güzel hoşgeldin canım benim...
çikocum güle güle otur inşallah sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…