Günaydın güzeller,
oo melekcim seni görmek ne güzel hoşgeldin canım benim...
çikocum güle güle otur inşallah sağlıkla...
taşındık melekcim bir alt kata, çok yoruldum haliyle, bugğnde işe geldim
sen nasılsın görüşemedik nerelerdeydin
Günaydınkılzar,herkesin kandilini kutluyorum.
Bütün hafta sonu park yatak aramakla geçti bir türlü karar veremedim.
Aslında mobilya ile park yatak arasında kaldım.
Büyüyebilen yataklar çok hoşuma gdiyor.
O yüzden size bi danışayım dedim.
Sizce park yatak mı büyüyebilen yatak mı hangisi daha kullanışlı olur ???
teşekkürler kızılcık, zor kısmı bittide valla bende bittim, herkez otur dedikçe ben pire gibi ordan oraya iş yapıp durdum ztn c.tesi tek başıma aşağının mutfak dolabındakileri boşaltıp yukarı taşıdım benmimkileri aşağı taşıdım, dolabı sildim yerleştirdim, akşama kadar mutfak anca bitti, dün halı bile taşıdım kimseyi dinlemedim, birde ben cam su şişesine pril ve su koymuştum temizlensin biraz beklesin yıkarım dedim, valide su sanıp dolaba koymuş bende onu bi güzel içtim içerken anladım tadını, neyseki bişi olmadı, inş bebekte iyidir
Günaydın güzeller,
oo melekcim seni görmek ne güzel hoşgeldin canım benim...
çikocum güle güle otur inşallah sağlıkla...
Benim eşim de bankacı, işin çok zor. Allah kolaylık versin canım...
Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum, Allah esirgemiş. Doktora gittin mi, bugün git istersen:sinifsinif:
doktorumu aradım çok kızdı bana nasıl beni aramazsın gelmezsin diyekendimi çok ihmalkar hissettim, bugün mutlaka bekliyorum 6 ya kadar burdayım dedi
erken çıkıp gidicem saat 16 gibi çıkarım ofisten
doktorumu aradım çok kızdı bana nasıl beni aramazsın gelmezsin diyekendimi çok ihmalkar hissettim, bugün mutlaka bekliyorum 6 ya kadar burdayım dedi
her işin bir zorluğu var tabi ama bankacılık stresli bir iş, o yüzden hala 32 hafta sonrası çalışıp çalışmamakta kararsızım, eşin özel sektördemi bankacı yoksa devlettemi
teşekkürler kızılcık, zor kısmı bittide valla bende bittim, herkez otur dedikçe ben pire gibi ordan oraya iş yapıp durdum ztn c.tesi tek başıma aşağının mutfak dolabındakileri boşaltıp yukarı taşıdım benmimkileri aşağı taşıdım, dolabı sildim yerleştirdim, akşama kadar mutfak anca bitti, dün halı bile taşıdım kimseyi dinlemedim, birde ben cam su şişesine pril ve su koymuştum temizlensin biraz beklesin yıkarım dedim, valide su sanıp dolaba koymuş bende onu bi güzel içtim içerken anladım tadını, neyseki bişi olmadı, inş bebekte iyidir
madecim hemen gidemem, burdakilere söylesem gider gelirimde m.köyden b. evlere git geri gel baya zor olur, en kötü ihtimalle öğlen arasını kullanarak gidip gelicem
ya bu işyerleride beni öldürüyo...hele bide hamile olduğumuzu görüp anlayış göstermiyolar ya deli oluyorum....mesela benim şu günlerde müdürümü öldüresim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?