2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler kızılcık, zor kısmı bittide valla bende bittim, herkez otur dedikçe ben pire gibi ordan oraya iş yapıp durdum ztn c.tesi tek başıma aşağının mutfak dolabındakileri boşaltıp yukarı taşıdım benmimkileri aşağı taşıdım, dolabı sildim yerleştirdim, akşama kadar mutfak anca bitti, dün halı bile taşıdım kimseyi dinlemedim, birde ben cam su şişesine pril ve su koymuştum temizlensin biraz beklesin yıkarım dedim, valide su sanıp dolaba koymuş bende onu bi güzel içtim içerken anladım tadını, neyseki bişi olmadı, inş bebekte iyidir

Günaydın güzeller,
oo melekcim seni görmek ne güzel hoşgeldin canım benim...
çikocum güle güle otur inşallah sağlıkla...

Sağol canım benim, ben de çok özledim burdaki muhabbetleri. Artık doğurana kadar burdayım. En son buraya yazarım heralde, suyum geldi falan diye

canım evinin durumuda önemli aslında...
ilerde bi oda yapmayı düşünüyosa bence park yatak en iyisi,vede evimde boş yerim yok diyosan...
benim bi odam boştu ve eşimin anneannesi ben alırım odasının mobilyalarını deyince oda takımı aldım,bebeğime annem bakacağı içinde annemlere park yatak alıcam

Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum, Allah esirgemiş. Doktora gittin mi, bugün git istersen:sinifsinif:

doktorumu aradım çok kızdı bana nasıl beni aramazsın gelmezsin diye kendimi çok ihmalkar hissettim, bugün mutlaka bekliyorum 6 ya kadar burdayım dedi
erken çıkıp gidicem saat 16 gibi çıkarım ofisten

doktorumu aradım çok kızdı bana nasıl beni aramazsın gelmezsin diye kendimi çok ihmalkar hissettim, bugün mutlaka bekliyorum 6 ya kadar burdayım dedi

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur ... yeni evinde hayırlı olsun

her işin bir zorluğu var tabi ama bankacılık stresli bir iş, o yüzden hala 32 hafta sonrası çalışıp çalışmamakta kararsızım, eşin özel sektördemi bankacı yoksa devlettemi

İş bankasında benim eşim. Bence sen artık izne ayrıl ve iyice dinlen. Ye iç keyfine bak. Anne karnındaki gelişimi çook önemli biliyorsun...

Canım benim ya,çok yorumuşsun kendini okadar işi ben yapsam ölürdüm heralde maşallah diyorum sana.
Prilli suyuda içmişsin heralde bir şeay olmaz canım olsa olsa cır cır olursun :)
AAma birdaha kendini böyle yormazssan daha iyi olacak kanaatindeyim bak şimdide işe gelmiş çalışıyorsun,kendini ve bebişini düşünmen lazım dimi.

madecim hemen gidemem, burdakilere söylesem gider gelirimde m.köyden b. evlere git geri gel baya zor olur, en kötü ihtimalle öğlen arasını kullanarak gidip gelicem

madecim hemen gidemem, burdakilere söylesem gider gelirimde m.köyden b. evlere git geri gel baya zor olur, en kötü ihtimalle öğlen arasını kullanarak gidip gelicem

ya bu işyerleride beni öldürüyo...hele bide hamile olduğumuzu görüp anlayış göstermiyolar ya deli oluyorum....mesela benim şu günlerde müdürümü öldüresim var:)

bende sağlık ocağından geldim kaşıntılarım için göbeğimde ufak ufak kırmızı benekler çıktı hametan verdi sürdüm ama şimdi işe yaramıycak galiba cok kaşınıyor yine göğüslerime normal dedi kızlar sizinde öyle oldu mu ya benım göğüs uçlarımın kenarları küçük küçük su topladı feci kaşınıyo bu normal mi yani bilmiyorumkismile

ysm sağol canım,

melekcim bende çıkayım diyorum bi yandan da dayanırım nolcakki diyorum bakalım dr ne diyecek haftaya rapor verip vermiceni merak ediyorum

kızılcık benim canımın hiç kıymeti yok millet otur dedikçe ben bişiler yapıp durdum neyseki bitti :)

ya bu işyerleride beni öldürüyo...hele bide hamile olduğumuzu görüp anlayış göstermiyolar ya deli oluyorum....mesela benim şu günlerde müdürümü öldüresim var:)

benim onlardan yana sıkıntım yok söylesem giderim dr a ama ben kendimi düşünüyorum m.köyden b.evlere git geri gell oyy oyy :)))

Canım yarım şişe sabun içmedin ya olsa olsa bi kaç damla bir şeydir hem kendini hem bizi korkutma yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…