canım evinin durumuda önemli aslında...
ilerde bi oda yapmayı düşünüyosa bence park yatak en iyisi,vede evimde boş yerim yok diyosan...
benim bi odam boştu ve eşimin anneannesi ben alırım odasının mobilyalarını deyince oda takımı aldım,bebeğime annem bakacağı içinde annemlere park yatak alıcam
ay ben cok kaşınıyorum napıyım da geçsin mafoldumben
Canım yarım şişe sabun içmedin ya olsa olsa bi kaç damla bir şeydir hem kendini hem bizi korkutma yaa.
Kızlar tatilden döndükkkkk... harika bir hafta geçirdim.. Bol bol yüzdüm, dinlendim....
Oğlum da denizi acaip sevdi sanırım, hiç üzmedi beni... 1 hafta boyunca bol bol balık yedim.. Deniz kum güneş üçlüsünün sadece deniz kısmını kullandım... 10-12 ve 3-6 arası paso denizdeydim.. Kalan zamanlarımı ise uyuyarak ve yemek yiyerek geçirdim :))) Buna rağmen tatil dönüşü kilo almamışım çok sevindim... Eşim 1 haftada 1,5 kilo almış sinir oldu... Yemekleri sen yedin kiloyu ben aldım diye :))
Ama karnımda çatlaklar oluştu yaa... Moralim çok bozuldu tatilden dönünce ayna karşısında kremlenirken farkettim... Bayaaa bi ağladım.... Hmilelik başlangıcından beri tou topu 5 kilo aldım ama niye böyle çatladım anlamadım yaa.. O kadar da kremleniyordum(
günaydın kızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun canım, zeytinyağının iyi olduğunu duymuştum. Bi de dayan ve kaşıma olur mu....
Günaydın canım, hoşgeldin. Sıcak ve uykusuzluk dışında iyiyiz. Artık ne kadar iyi olabilirsek:sinifsinif:
canım ben korkutmak amaçlı söylememiştim kusura bakmayın, şişe tam doluydu ben çeyrekten fazlasını içtim öyle anladım tadını, zaten bebek oynuyor iyidir heralde diyede yazmıştım neyse kapatıyorum konuyu
kızlar günaydın nasılsınız?
benim çok iyi oldugum söylenemez.
gece çok sancım oldu
korktum doğum olucak die. eşim saat tutuyodu, inanırmısınız 6. dk ya girmeden sancım oluyordu. sıklaşırsa ve ağrı artarsa hemen hastaneye gidelim dedik.şükür uykuya dalmışım. sabah kalktıgımda çok aşırı bir ağrım kalmamıştı. ama halen rahatsız ediyor ara ara gelen agrılar.
sanırım aşağı inme sancısı olabilirmi aceba bilmiyorumkismile
Canım geçmiş olsun.Bu dönemde doğuma hazırlık için yalancı sancılar olabiliyormuş,muhtamelen seninkide öyledir diye düşünüyorum.
Canım benim üzülme yaa.
Kötü amaçlı demedim korkutma diye.
Dr hemen gel demiş ya ondan dolayı bebiş için endişelendim biraz da o yüzden öyle söyledim canım benim sen içini ferah tut bence okadarcık şeyden bir şey olmaz inşallah.
kızlar günaydın nasılsınız?
benim çok iyi oldugum söylenemez.
gece çok sancım oldu
korktum doğum olucak die. eşim saat tutuyodu, inanırmısınız 6. dk ya girmeden sancım oluyordu. sıklaşırsa ve ağrı artarsa hemen hastaneye gidelim dedik.şükür uykuya dalmışım. sabah kalktıgımda çok aşırı bir ağrım kalmamıştı. ama halen rahatsız ediyor ara ara gelen agrılar.
sanırım aşağı inme sancısı olabilirmi aceba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?