2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar tatilden döndükkkkk... harika bir hafta geçirdim.. Bol bol yüzdüm, dinlendim....
Oğlum da denizi acaip sevdi sanırım, hiç üzmedi beni... 1 hafta boyunca bol bol balık yedim.. Deniz kum güneş üçlüsünün sadece deniz kısmını kullandım... 10-12 ve 3-6 arası paso denizdeydim.. Kalan zamanlarımı ise uyuyarak ve yemek yiyerek geçirdim :))) Buna rağmen tatil dönüşü kilo almamışım çok sevindim... Eşim 1 haftada 1,5 kilo almış sinir oldu... Yemekleri sen yedin kiloyu ben aldım diye :))

Ama karnımda çatlaklar oluştu yaa... Moralim çok bozuldu tatilden dönünce ayna karşısında kremlenirken farkettim... Bayaaa bi ağladım.... Hmilelik başlangıcından beri tou topu 5 kilo aldım ama niye böyle çatladım anlamadım yaa.. O kadar da kremleniyordum (

Canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inallah.
Boş odam var sayılır yani boşaltırım diye umudettiğim bi oda.
Şİmdilik park yatak alsamda ilerde takım mı alsam diyorum yoksa
büyüen yataklardan alıp bide yanına giysi dolabı bu şekilde üç beş sene kullanabilir miyim?
5-6 yaşında da genç odası yada çocuk odası alırım diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum yaaaaa((((

Canım yarım şişe sabun içmedin ya olsa olsa bi kaç damla bir şeydir hem kendini hem bizi korkutma yaa.

canım ben korkutmak amaçlı söylememiştim kusura bakmayın, şişe tam doluydu ben çeyrekten fazlasını içtim öyle anladım tadını, zaten bebek oynuyor iyidir heralde diyede yazmıştım neyse kapatıyorum konuyu

Hoşgeldin canım, demek sen de kürkçü dükkanına döndün benim gibi. Ben ağzıma hiç balık sürmedim hamileliğim boyunca:gitme: Tiksindim napıyım? Çatlak normal artık canım hiç ağlama. Davul gibi gerildi karnımız...

Geçmiş olsun canım, zeytinyağının iyi olduğunu duymuştum. Bi de dayan ve kaşıma olur mu....

vallahi canım elimde değil.. kaşımamak için ellerimi sıkıyorum ama yine kaşıyorum ....gerçek zeytinyağı yok evde market aldıgım zeytinyağı var o olur mu acaba ? ya bide benım göğüs ucum değilde kahverengi kenarları var ya oralar ufak ufak su topladı elimi sürünce hemen patlıyolar kabuk bağlar gibide cok sertleşti sizdede böyle oldu mu?

Canım benim üzülme yaa.
Kötü amaçlı demedim korkutma diye.
Dr hemen gel demiş ya ondan dolayı bebiş için endişelendim biraz da o yüzden öyle söyledim canım benim sen içini ferah tut bence okadarcık şeyden bir şey olmaz inşallah.

kızlar günaydın nasılsınız?
benim çok iyi oldugum söylenemez.
gece çok sancım oldu
korktum doğum olucak die. eşim saat tutuyodu, inanırmısınız 6. dk ya girmeden sancım oluyordu. sıklaşırsa ve ağrı artarsa hemen hastaneye gidelim dedik.şükür uykuya dalmışım. sabah kalktıgımda çok aşırı bir ağrım kalmamıştı. ama halen rahatsız ediyor ara ara gelen agrılar.
sanırım aşağı inme sancısı olabilirmi aceba bilmiyorumkismile

Canım geçmiş olsun.Bu dönemde doğuma hazırlık için yalancı sancılar olabiliyormuş,muhtamelen seninkide öyledir diye düşünüyorum.

Canım geçmiş olsun.Bu dönemde doğuma hazırlık için yalancı sancılar olabiliyormuş,muhtamelen seninkide öyledir diye düşünüyorum.

teşekkürler canım... evet sanırım yalancı sancı da olabilir.
sabah wc de baya bi kasıklarıma çöktü ama. şu 3 haftayı da bir atlatsaydık eyvahedigeldismile

cnm dr hemen gel demedi kızdı dün niye aramadın gelemdin dedi, bugün 18 e kdr burdayım mutlaka gel dedi, bende böyle yazdım size ztn. ben bişi olmadığını düşünüyorum hareketleri gayet normal bi tek cırcır oldum dün haliyle :lepi:

günaydınn kızlarr....

biz oğlumla çokk mutluyuzzzz....dün ablamı havaalanından alıp geldikk eve bi baktıkk evin bahçesinde annemm sabahın 9 unda sen sürpriz yapp oda otobüse atlamış gelmişş :teytey: arabadan inerken kapıda görünce şok geçiridkk tabii...delikafadulden 2 günlüğüne kafa izni yapmış kendine tabii yarın dönecekk işe başlaması lazım.. ama olsunn 2 günde olsa görmek yeter bana bidaha doğuma gelecek artıkk...
ablam ve yiğenim 15 gün buradaaahihoyyyt ohh sabah kahvaltımda hazırdı valla uzun zaman sonra ilk kez evde kahvaltı yapıp çıktımmm:dance: akşam yemeklerimde h

çikomm
aman dikkat et geçmiş olsunn umarımm ciddi bişey olmazz...evini güle güle kulln..

denizbarışş hoşgeldinn tatilin iyi geçmesine sevindimm ne güzell kilo da almamışsınn...

angell günaydınn tatlımm

Offf çok sıcak kızlar yaa.....
Keşke işyerinde olsam şimdi ohh klimalı püfür püfür....
Evde de klima var ama eşim kumandanın pillerini çıkardı çalıştırtmıyor bana ( çünkü salonda ve direkt üzerimize üflüyor... Çarpar diye izin yok (

geçmiş olsun canım bu dönemde artık sancılar çok normal, rahim kendini doğuma hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…