2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de bu düzene alıştım. Misafir gelse allak bullak oluyorum. Evim sessiiiiz, sakiin. Okuldan gelince kitap okuyorum, nete giriyorum. Yemek falan derken geçiyor. Ama yavrularımız gelse de vler şenlense kızlar yaa :))

Valla klasik ev gezmeleri bana göre de değil, zaten okul altın günü gibi. Bayan hocalarımız hep kaynana görümce şikayet ediyolar yaaa, hiç bana göre değil. Demezsiniz bunlar eğitimci. Giyimleri falan bi zevksiz laf aramızda :)) Herkes okuyunca değişmiyor ya. Bi de kızlar çoğunun emekliliği yaklaşmış torunu olacak hala çalışıyorlar. Yerlerini dinamik kişilere bırakmıyorlar. Ohh çekiştirdim içim rahatladı hihiih...

cnm cehaletin okumakla yada eğitimci olmakla çok ilgisi yok aslında
ev hanımlarıda çok zevkli ve şık olabiliyolar
ayrıca günleri yada dedikoduları sadeceev kadınları yapmazki
benim bildiğim öğretmenlerde var toplanan :))))

Dün karşı komşum geldi ikinci kez. Bazen kapıda konuşuyoruz. 3 buçuk yaşında bi oğlu var. yaşı benden küçük, erken evlenmiş. Ya fazla ortak noktamız yok. Kendini geliştirememiş kadıncağız. Ben bebeğine bakarım dedi laf arası. Aslında aynı apartman olması çok işime gelir ama onun da çocuğu daha ufak, vursa falan bizimkine aklım çıkar. Net cevap vermedim ama eşime söyledim. Çocuğu bizimkine vurur ben de parçalarım onları demesin mi. Ay dur, milleti mi döveceksin dedim. Aaaaa bizimki baba olmuş çıkmış bile. Canım kocacım benim, gözüme girdi bu vesileyle :)))

:roflol: delikafadulden kafasını patlatrrrrrrrrrr hııııııııı

Tabi canım aynı fikirdeyim ben de. Yanlış anlama ayrım yapmam asla. Toplanmak falan sorun değil, ama bunların tek bildiği kaynanasını çekiştirmek. Ya bitanesi kaynanası öldükten sonra kırkında saçını sarıya boyattı. Bunu da söylüyo bi de. Ayıp ediyosun dedim. Dört atadan biri sonuçta. Senin de oğlun var dedim. Çok içimi yaktı diyor. Ya bunlar böyle işte :))

kızlar dün duydugum koca karı hurafesini söyleyim.
ayvanın ucunu ısırırsanız bebeginiz gamzeli olurmus :)))
ben ısırdım :))

ben onu şöyle biliyorum
ayva yiyip parmağınla yanağına bastırırsan gamze olurmuş denedim bakalım olacakmı :)))
ayyy gamzeyide çok severim hee

ayyy süpermiş bunlar bende deniorum hemaaaaan kaydirigubbakcemile3

Yani arapça okumak daha iyi değilmidir? Öyle düşündüğümden yoksa türkçe mealide iyidir tabiki. Benim aslında istediğim Arapçadan Türkçe ye çevirilmiş okunuşu.Ama bulamadım bir türlü.

cnm evet arapça dinlemek tabiki daha iyi
türkçeyi de senin okuman güzel olur anlaman açısından
ama bebeğine arapça dinlet link ekledim görmedinmi
ordan dinliyorum ben cnm

anladım demek istediğini tatlımm...
dedikodu iyi bişey değildir kendileride birgün kaynana olacak
belki onların gelinleride endilerini çekiştircek
ne edersen onu bulursun
saç olayıda hakkaten ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…