hemsirede her gittigimde soruyo muhtemelen diyorum aferin emzir emzir diyo ya ben adapte olabilirmiyim bilmiyorum ki yani sut gelmesi vucudumdan bana tuhaf geliyo igreniyorum bide bazen hamile oldugumu anliyorum bazende hamile degilmisim cok yemek yemisim karnim sismis gibi geliyo yani hala farkinda degilim son aya geldim esim bebek gelince degisir duygularin diyor belki ilk bebek birde karakterim den dolayi uyum sorunu yasiyorum bilmiyorum ins duzelir yani vucudumun bir insan yapabilecegini dusunemiyorum eskidende hamiel kaidn gorsem icim tuhaf olurdu bakamazdim kafami cevirirdim bebek icerde mideleri bulanmiyomu bunalrin ya derdim simdi ben oldum tuhafim acikcasi :)
çıkmıyormuymuş canım..eminmisin??kızlar aklıma gelmişken lohusalıktaki kanın lekesi çıkmıyomuş ona göre gecelik alın
kaçak seni
baya gezmişsin ama iyi gelmiştir değişiklik olmuştur
Ben annemi sıkı sıkı tembihledim ben baygın kendimde olmasam bile odaya geldiğimde hatta narkozdan inlesemde oğlumu hemen gögsüme verin sütüm gelsin dedim
doğuran yok demek.iyi ozaman :)bilgisayarı çektim ayakları uzattım yanımada 1 kova soğuk su aldım ayaklarımı serinletiyorum))hehehe:)kıpırdamam biyere artık :)
şeker ben sizin kız isimlerine baktım canım burada yorummu yazayım..
1. isim çok güzel ama anlamı ateş parçası olması pek güzel değil.bide anlamı karakterine yansırsa çok asi ve sorunlu olabilir diye düşündüm:)yani ateş isimleri pek iyi değil derler...
ikinci isminin söylemesi zor galiba ben nasıl söylendiğini tam anlamadım ama anlamı çok çok güzel.özgürlükkk harikaaa yani...
ceylan canım idrar enfeksiyonunda akıntın mı cok gelyor nasıl oluyor benım bu ara arttı biraz rengi beyaz ama bilmiyorumkismile
ya bişiy sordum kızlar es geçmeyin lütfeeen((
ben emzirme sütyen 1 tane aldım..oda 90 beden başkaalmayacağım...
şimdi bu lohusalıktaki kan kafama takıldı...
ben arkadaşlarımın doğum resimlerine falan bakıyoru doğumdan çıkanların üzerinde güzel güzel pijamalar gecelikler oluyor.kimse uyduruk gecelik giymiyor ama..yani geceliği sabahlığı takım ollanlardan...
hani diyorum bu kan lekersi çıkmıyorsa takım giyinmeye gerek yok ama.nasıl olacak
ya baktım emzirme sütyenlerine.
yeni göğüslerim çıkmaya başladığında annem bana yarım atlet gibi bişiy giydirirdi.
aynı onalara benziyo incecik penye..
ya uçları belli olur diyorum içime hiç sinmiyo.
kullananlar şu konuya bi el atsın kızlar nasıl kullanışlımı ...
ya bide ben kaç beden alıcamı bilemiyorum.
şu an 80 göğüslerim 80 bedenmi alayım yoksa 85 mi?
doğumdan sonra süt dolunca şişecekmi of yaaaa bilmemek ne zor...
ceylan canım idrar enfeksiyonunda akıntın mı cok gelyor nasıl oluyor benım bu ara arttı biraz rengi beyaz ama bilmiyorumkismile
canım benim emzirme sütyeni yarım atlet deği.normal sütyen gibi ....penye ama göğüs ucuun olduğu yerde dikişi var yani normal sütyenin penyesini düşün....
sütyenin kancası var emzireceğin zaman aç kapa şeklinde birşey..resmini bulursam koyayım
hepinize güzel bir gün diliyorum
hayırlı kandiller öpüyorum sizi
bu şarkıyı kendime ve benim gibi olan gebe arkidişlerime armağan ediyorumdinleyin :)))
fizy / videomusic.
Akıntın rengi değişiyor kimi zaman kokulu ve idrar rengin kkoyu
ben emzirme sütyen 1 tane aldım..oda 90 beden başkaalmayacağım...
şimdi bu lohusalıktaki kan kafama takıldı...
ben arkadaşlarımın doğum resimlerine falan bakıyoru doğumdan çıkanların üzerinde güzel güzel pijamalar gecelikler oluyor.kimse uyduruk gecelik giymiyor ama..yani geceliği sabahlığı takım ollanlardan...
hani diyorum bu kan lekersi çıkmıyorsa takım giyinmeye gerek yok ama.nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?