2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emzirirsin
çünkü o küçük ve sana muhtaç için titrer kıyamazsın

kızlar aklıma gelmişken lohusalıktaki kanın lekesi çıkmıyomuş ona göre gecelik alın
çıkmıyormuymuş canım..eminmisin??
kaçak seni
baya gezmişsin ama iyi gelmiştir değişiklik olmuştur

evt cnm baya iyi olduda işte sonrası çok kötydü...sabaha kadar inledim valla...
artık gezmicem...
off bide bu ne sıcakk.kızlar burda dal kıpırdamıyor...kuş uçmuyor..sıcaktan bir sessizlik hakim etrafaaa...cır cır böcekleri konser veriyor sadece....çok sıcakk çok

Ben annemi sıkı sıkı tembihledim ben baygın kendimde olmasam bile odaya geldiğimde hatta narkozdan inlesemde oğlumu hemen gögsüme verin sütüm gelsin dedim

ceylan canım idrar enfeksiyonunda akıntın mı cok gelyor nasıl oluyor benım bu ara arttı biraz rengi beyaz ama bilmiyorumkismile

sagol canim zaten bana cekerse asi olacagi kesin ins cekmez ben annemi coks everim ama yapim asidir kafama ne koyarsam o olucak kim ne derse desin annem bana hep derdiki kizinda senin gibi olsun ins tutmaz kaidn gonulden demiyordur gerci kiz kardeslerimde biraz oyle hepsi babaya cekmisiz ne dusunsek bildigimizi yapariz biri hostes olucamd edi gitti oldu ben buraya geldim ins bizim soya cekmez zaten simdiden korkuyorum acikcasi ates aprcasi kotu digeride ozgrluk sectigimiz isimlere bak bu kizi 18 yasinda naisl zaptedicem bilmiyorum valla kiz olmasida daha cok korkutuyo annemin bedduasi tutucak bana diye

ben emzirme sütyen 1 tane aldım..oda 90 beden başkaalmayacağım...
şimdi bu lohusalıktaki kan kafama takıldı...
ben arkadaşlarımın doğum resimlerine falan bakıyoru doğumdan çıkanların üzerinde güzel güzel pijamalar gecelikler oluyor.kimse uyduruk gecelik giymiyor ama..yani geceliği sabahlığı takım ollanlardan...
hani diyorum bu kan lekersi çıkmıyorsa takım giyinmeye gerek yok ama.nasıl olacak

mopshy hastaneden bana canta listesi verdielr o kadar kisaki orda eski pjama takini bir adet yaziyo kan icin bende deidmki normal goturdukelrimden giyerim kan olursa atarim gider :)

hepinize güzel bir gün diliyorum
hayırlı kandiller öpüyorum sizi

bu şarkıyı kendime ve benim gibi olan gebe arkidişlerime armağan ediyorum dinleyin :)))

fizy / videomusic.

bana da hemşire 1 takım pijoma bebek için takım bide ped getirin dedi okadar başka bişey demedi

canım benim emzirme sütyeni yarım atlet deği.normal sütyen gibi ....penye ama göğüs ucuun olduğu yerde dikişi var yani normal sütyenin penyesini düşün....
sütyenin kancası var emzireceğin zaman aç kapa şeklinde birşey..resmini bulursam koyayım

arkadaslar hastaneden bana canta listesi verdielr benim canta bavul bunun yaninda ama bakin bunalri yazmislar :
bebek icin : 2 battaniye
4 ic camasiri alttan citcitli
4 tulum
2 eldiven sapka
bebek bezi
vazeline popo kremi
bebek havlusu
araba icin koltuk

anne icin : gecelik onden acilan
1 tane eski gecelik
sabahlik
terlik
el ve banyo havlusu
ped buyuk boy
gogus pedi
birde cay agaci yagi

hepsi bu kadar ..

ten den sutyen almistim dogr durust giymedim onunda kancasi cikiyo onuda goturiyim eve gelirken bari onu giyiyim koca koca gozukmesin :)

tamam anladım kızlar ben 85 beden alıyım o zaman doğumdan sonra süt olacağı için şişecek göğüsler.
bide göğüs pedi alcam...
thank :)

ben bir tanesini mother careden aldim ama altli ustlu yani sabahligi yok takin bir tanede dunnes normal burdaki magazadan aldim bir tanede elbise gibi var renkllerine gore sabahlik aldim kan olursa pislenirse atarim gecen burda cok guzel bir gecelik gordum cok sik aldim esim hastaneyemi dedi yok ya dedim hastanede bu aldikalrimi giyicem penye mother carede falan burda hep penye var ince takimlar baska ne giyicez ki ?

kızlar bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi çok hareketli değil bazen hissetmek için elimle karnıma vuruyorum oynasın diye eskiden daha hareketliydi sizin bebişlerde öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…