kızlar primaya üye olan varmı
kızlar primaya üye olan varmı
benimde kramp olayı bittisabah yine çığlıkla kalkatım nasıl kramp giriyor baldırıma eşimde alıştı hemen bacağıma masaj yapıyor hiç sormuyor ne oldu diye
tafsiyen için soğol bende bazen oluyor deneyeyim bunu sonuçta ilaç değilselam kızlaaaaaaaaarrrr bende geldiim :)
geçmişe az bi göz attım da, iltihap demişsiniz... hamilelikte daha çok görülüyor.
bende de olacagını hissettiğim anda hemen 1 lt. ılık suya 1 yemek kaşıgı sirke koyup onunla yıkıyorum. daha sonra temiz suyla duruluyorum... ardından ne kaşıntı ne iltihap hiçbişey olmuyor.
yıllardır uyguladıgım yöntem. hamilelikte de kullanıyorum bunu. sirke sonuçta her derde deva.
benden minik bir tavsiye olsun istedim zemuszemus
tafsiyen için soğol bende bazen oluyor deneyeyim bunu sonuçta ilaç değil
tubişim süper bi yöntem bu.
bazen akıntı rengim değişiyo çok su içince düzeliyo.
ama o anlarda bunu deniyim o zaman bende.
sağolasın şekerim...
kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin ne mutlu bizeki mübarek bir ayda doğum yapacağız allahım herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin a.s.
kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin ne mutlu bizeki mübarek bir ayda doğum yapacağız allahım herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin a.s.
ne sirkesi kullanıyorsun elma mı?
ben yeni üye oldum
milupaya üye olmuştum o bişeyler yolladı
dah önced hiç başıma gelmedi şimdide yalnız doğum yaptıktan sonra çok akardı 2 tane ped katardım genede üzerim ıslanırdı helede gezmeye giderken tam kapıdan çıkarken geri dönüp çok kıyafet değiştirdim bayanssulusmilerica ederim kuşum. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
bu arada, bende fena süt sızıntısı var ya... aslında 3 aydır kesintisiz geliyordu ama şimdi kıyafetlerim felan komple ıslanıyor. bu sıcakta bide bunla ugraşyorum ya
aman çok şükür sütümün olması olmamasından iyi tabii dene bilim hem ter hem vıcık vıcık süt beni dellendiriyor -tatlicadiarzu-
napsam kızlar bana bi akıl verin yaa
ne gönderdiler tatlım sana merak ettim bende üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?