2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben nefes almakta güçlük çekiyorum özellikle geceleri yatamıyorum biri beni boğuyor sanki bugün sabaha kadar uyuyamadım sizdede böyle oluyormu yaoksa burası çok sıcak ondanmı mirmirmirmir

sabah yine çığlıkla kalkatım nasıl kramp giriyor baldırıma eşimde alıştı hemen bacağıma masaj yapıyor hiç sormuyor ne oldu diye

annem yine çıldırttı beni kılar ynanam buda ya gösteriş yapcak ya 10 dkkada bi arıyo annem nasılsın iyisin dimi kuzum cnm bebeğim diip duruyo ama yapmacık ve bende sinir oluyorummmm buduruma

selam kızlaaaaaaaaarrrr bende geldiim :)
geçmişe az bi göz attım da, iltihap demişsiniz... hamilelikte daha çok görülüyor.
bende de olacagını hissettiğim anda hemen 1 lt. ılık suya 1 yemek kaşıgı sirke koyup onunla yıkıyorum. daha sonra temiz suyla duruluyorum... ardından ne kaşıntı ne iltihap hiçbişey olmuyor.
yıllardır uyguladıgım yöntem. hamilelikte de kullanıyorum bunu. sirke sonuçta her derde deva.
benden minik bir tavsiye olsun istedim zemuszemus

tafsiyen için soğol bende bazen oluyor deneyeyim bunu sonuçta ilaç değil

tubişim süper bi yöntem bu.
bazen akıntı rengim değişiyo çok su içince düzeliyo.
ama o anlarda bunu deniyim o zaman bende.
sağolasın şekerim...

tafsiyen için soğol bende bazen oluyor deneyeyim bunu sonuçta ilaç değil

tabi canım bence dene. çünki bir zararı yok. doğal bişey. hem içe sürülmüyor zaten. yüzeysel olarak kullanılıyor.
ben çok faydasını gördüm. daha dün sabah hafif kaşıntı vardı hemen yaptım,bugün bişii kalmadı :)

kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin ne mutlu bizeki mübarek bir ayda doğum yapacağız allahım herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin a.s.

tubişim süper bi yöntem bu.
bazen akıntı rengim değişiyo çok su içince düzeliyo.
ama o anlarda bunu deniyim o zaman bende.
sağolasın şekerim...

rica ederim kuşum. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

bu arada, bende fena süt sızıntısı var ya... aslında 3 aydır kesintisiz geliyordu ama şimdi kıyafetlerim felan komple ıslanıyor. bu sıcakta bide bunla ugraşyorum ya
aman çok şükür sütümün olması olmamasından iyi tabii de ne bilim hem ter hem vıcık vıcık süt beni dellendiriyor -tatlicadiarzu-
napsam kızlar bana bi akıl verin yaa

kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin ne mutlu bizeki mübarek bir ayda doğum yapacağız allahım herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin a.s.

aminnnn
senin de kandilin mübarek olsun

aminnnnn
senin kandilin de mübarek olsun tatlım ...

ne sirkesi kullanıyorsun elma mı?

canım evde ne sirkesi varsa olur.
ama şahsen ben elma sirkesini daha çok seviyorum. sanki daha çok etkili. birde çok keskin kokmuyor o...

slm annelerhepinizin kandili mübarek olsun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi:Saruboceq:

dah önced hiç başıma gelmedi şimdide yalnız doğum yaptıktan sonra çok akardı 2 tane ped katardım genede üzerim ıslanırdı helede gezmeye giderken tam kapıdan çıkarken geri dönüp çok kıyafet değiştirdim bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…