selam kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum hafta sonu gezmeyi abarttık yorgunluktan maffoldum artık 1 ay biryere kıpırdamıcam sadece yatıcam ..ayaklarım balon gibi şişti hiç bukadar şişmemişti...1 hafta uzatsam anca iner sanırım
dün gece eve 1 de girdim yorgunluktan ve vücudumun ağrılarından ağlıcaktım nerdeyse allahtan geçti...ama yapmadığımız şey kalmadı 2 gündür...yüzmeden dağ yürüyüşlerine kadar yaptık nerdeyse dün gece doğurcaktım sanırım....
ben baygın gibi uyumuşum babamızda karnımda bebeişle oynamış devamlı.hala dans ediyormuş okadar harekete:).bizim bebeiş tam gezenti olacak vallaaa:)
sizde nevar neyok kızlar...gelişme varmı??
ySM_YSM AYNI KAŞINTILAR BENDE DE VAR VÜCUDUMUN HERYERİNDE DR.UMA GİTTİ İDRAR İLTİHABI DA NEDEN OLABİLRMİŞ GEBELİK HORMONLARINDAN OLABİLİR DEDİ İLAÇ YAZDI AMA KULLANMAMAK İÇİN DİRENİYORUM
canım seninde bitmeyen sorunun bu ya allah şifa versin
kullanmamazlık etme erken doğuma sebep enfeksiyon biliyosun
nekadar içeride kalsalar okadar iyi :)
kızlar aklıma gelmişken lohusalıktaki kanın lekesi çıkmıyomuş ona göre gecelik alın
ben de hiç sevmiyorum penye olanları mecbur aldım 1 tane emzirme sütyeni 1 tane de normal aldım 90 numara
selam kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum hafta sonu gezmeyi abarttık yorgunluktan maffoldum artık 1 ay biryere kıpırdamıcam sadece yatıcam ..ayaklarım balon gibi şişti hiç bukadar şişmemişti...1 hafta uzatsam anca iner sanırım
dün gece eve 1 de girdim yorgunluktan ve vücudumun ağrılarından ağlıcaktım nerdeyse allahtan geçti...ama yapmadığımız şey kalmadı 2 gündür...yüzmeden dağ yürüyüşlerine kadar yaptık nerdeyse dün gece doğurcaktım sanırım....
ben baygın gibi uyumuşum babamızda karnımda bebeişle oynamış devamlı.hala dans ediyormuş okadar harekete:).bizim bebeiş tam gezenti olacak vallaaa:)
benim cantam hazir ne bulduysam koydum valla te sutyen alicam o emzirme sutyenlerinide hic sevmiyorum bir tane aliyim diyorum penye disarda giyemem ben onalri malum gogus buyuk :)
ANNESİNE BENZEYECEK DESENE KUZUM KENDİNE KASTINMI VAR SEN ANLATTIKÇA BEN EVDE YORULDUM VALLA YÜRÜYÜŞ İÇİN ÇIKIYORUMDA TIKANIP KALIYORUMlmaz:
ben 100 alicam bedenlerdemi sorun var benmi inek oldum cozemedima ma gecen aldim 100 du
emzirsemmi emzirmesemmi valla hala bilmiyorum o gun karar vericem ben goguslerime simdi dokunamiyorum buyudurler icim hos oluyo o zaman birde agrim falan olursa kimseye dokundurmam ..
ben önceden 85 takıyordum o bile bazen bol geliyordu
mopshy ozlettin kendini iyi vakit gecirmissin ne guzel simdi dinlen sen bilgisayarida yanina cek dikkat et kendine yorma daha fazla bizler bildigin gibi her gun bir yerimiz agriyo ama genel olarak iyiyiz kisme dogurmadi daha
emzircen tabi ne yapcaksın ya
emzirmezsen daha kötü şişer ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?