2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANNESİNE BENZEYECEK DESENE KUZUM KENDİNE KASTINMI VAR SEN ANLATTIKÇA BEN EVDE YORULDUM VALLA YÜRÜYÜŞ İÇİN ÇIKIYORUMDA TIKANIP KALIYORUM lmaz:

canım peki sende idrar iltihabı var mı ? ben ilk aylarda yaptırmıştım idrar testi dahada yaptırmadım... benim önceden de kaşınıyordu ama dün şiddetlendi göğüslerimin koyu yerleride ufak ufak su topladı ... sabah sağlık ocagına gittim normal dediler hamaten krem verdiler oda işe yaramadı

canım seninde bitmeyen sorunun bu ya allah şifa versin
kullanmamazlık etme erken doğuma sebep enfeksiyon biliyosun
nekadar içeride kalsalar okadar iyi :)

Sorma canım dr.umda aynısını diyor ne bitmez enfeksiyonmıuş cilt kaşıntısı için ilaç verdi artık enfeksiyon içn ilaç veremem yeteri kadar verdik dedi Kalabildiği kadar kalması için dua ediyoruz kuzum..

ohhh hatuna bak gezmişde gezmiş ... maşşallah canım iyi gezmişinde artık dinlenn son aylardayız dikkat etmek gerek opuyorumnanaktan

emzirme sütyeni ve önden düğmeli gecelik pijama şart göğüsünüzü çıkarırken zorlanmayın zaten ağrı acınız olacak ya birde şişecekler süt doalcak çok hassaslaşacak kolunuzu bile indiremeyeceksiniz koltuk altına kadar doluyo kaynıyo birden of offf

mopshy ozlettin kendini iyi vakit gecirmissin ne guzel simdi dinlen sen bilgisayarida yanina cek dikkat et kendine yorma daha fazla bizler bildigin gibi her gun bir yerimiz agriyo ama genel olarak iyiyiz kisme dogurmadi daha

benim cantam hazir ne bulduysam koydum valla te sutyen alicam o emzirme sutyenlerinide hic sevmiyorum bir tane aliyim diyorum penye disarda giyemem ben onalri malum gogus buyuk :)

ya baktım emzirme sütyenlerine.
yeni göğüslerim çıkmaya başladığında annem bana yarım atlet gibi bişiy giydirirdi.
aynı onalara benziyo incecik penye..
ya uçları belli olur diyorum içime hiç sinmiyo.
kullananlar şu konuya bi el atsın kızlar nasıl kullanışlımı ...
ya bide ben kaç beden alıcamı bilemiyorum.
şu an 80 göğüslerim 80 bedenmi alayım yoksa 85 mi?
doğumdan sonra süt dolunca şişecekmi of yaaaa bilmemek ne zor...

ANNESİNE BENZEYECEK DESENE KUZUM KENDİNE KASTINMI VAR SEN ANLATTIKÇA BEN EVDE YORULDUM VALLA YÜRÜYÜŞ İÇİN ÇIKIYORUMDA TIKANIP KALIYORUM lmaz:

valla bende okadar gezeceğimi bilmiyordum.denize gidecektik arkadaşlarla sonra akşama doğru mangal yakacaktık.mangal için bursadan çınarcıkğa dağlarda bi şelaleye gideceğimizi ve orda şelalede suya girip yüzeceklerini hiç bilmişyordum .gezerken iyiydide dönüşüm çok kötüydü gerçekten.eşim bile dedi artık doğuma kadar hiç kıpırdamadan yat sen dedi.valla ikimizde korktuk allahtan bişi olmadı....
yok yokk bize yaramıyo gezmek ben onu anladım
bizde şelaleye araba yolu yok dağlarda yürüdük gerçi 15 dk falan ama olsun...baltayla yolları falan açtılar ben otlara takılıp düşmemeyim diye:)

emzirsemmi emzirmesemmi valla hala bilmiyorum o gun karar vericem ben goguslerime simdi dokunamiyorum buyudurler icim hos oluyo o zaman birde agrim falan olursa kimseye dokundurmam ..

emzirsemmi emzirmesemmi valla hala bilmiyorum o gun karar vericem ben goguslerime simdi dokunamiyorum buyudurler icim hos oluyo o zaman birde agrim falan olursa kimseye dokundurmam ..

emzircen tabi ne yapcaksın ya
emzirmezsen daha kötü şişer ağrır

mopshy ozlettin kendini iyi vakit gecirmissin ne guzel simdi dinlen sen bilgisayarida yanina cek dikkat et kendine yorma daha fazla bizler bildigin gibi her gun bir yerimiz agriyo ama genel olarak iyiyiz kisme dogurmadi daha

doğuran yok demek.iyi ozaman :)bilgisayarı çektim ayakları uzattım yanımada 1 kova soğuk su aldım ayaklarımı serinletiyorum))hehehe:)kıpırdamam biyere artık :)
şeker ben sizin kız isimlerine baktım canım burada yorummu yazayım..
1. isim çok güzel ama anlamı ateş parçası olması pek güzel değil.bide anlamı karakterine yansırsa çok asi ve sorunlu olabilir diye düşündüm:)yani ateş isimleri pek iyi değil derler...
ikinci isminin söylemesi zor galiba ben nasıl söylendiğini tam anlamadım ama anlamı çok çok güzel.özgürlükkk harikaaa yani...

Ben annemi sıkı sıkı tembihledim ben baygın kendimde olmasam bile odaya geldiğimde hatta narkozdan inlesemde oğlumu hemen gögsüme verin sütüm gelsin dedim

en büyük beden alın kızlar çok şişecekler sonra alırsınız bedeniniz belli olunca

emzircen tabi ne yapcaksın ya
emzirmezsen daha kötü şişer ağrır

hemsirede her gittigimde soruyo muhtemelen diyorum aferin emzir emzir diyo ya ben adapte olabilirmiyim bilmiyorum ki yani sut gelmesi vucudumdan bana tuhaf geliyo igreniyorum bide bazen hamile oldugumu anliyorum bazende hamile degilmisim cok yemek yemisim karnim sismis gibi geliyo yani hala farkinda degilim son aya geldim esim bebek gelince degisir duygularin diyor belki ilk bebek birde karakterim den dolayi uyum sorunu yasiyorum bilmiyorum ins duzelir yani vucudumun bir insan yapabilecegini dusunemiyorum eskidende hamiel kaidn gorsem icim tuhaf olurdu bakamazdim kafami cevirirdim bebek icerde mideleri bulanmiyomu bunalrin ya derdim simdi ben oldum tuhafim acikcasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…