akıntı geliyor
sağlık ocağında bile yaptırabilirsin
kızlar bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi çok hareketli değil bazen hissetmek için elimle karnıma vuruyorum oynasın diye eskiden daha hareketliydi sizin bebişlerde öylemi?
geçen benimkide öyleydi
yorulduysan bide hissetmezsin
soluna yat dinlen
sırt üstü yatma artık bana dr yasakladı
kızlar bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi çok hareketli değil bazen hissetmek için elimle karnıma vuruyorum oynasın diye eskiden daha hareketliydi sizin bebişlerde öylemi?
evet yorulduğum zamanlar hiç hissedemiyorum nedenki ben yorulunca oynamıyormu
ya sanki benim göğüsler fazla şişmemiş gibi geliyor hala 85 takıyorum değiştirmedim
merhaba hanımlar mopsy şu an ben bunun aynısından aldım şuan bile kullanıyaurm çok rahat 2 tane aldım süt akma olayı varya 1 tane yetmez kirlenince penye olması çok rahat
bende değiştirmedim ama emzirme sütyenini büyük aldım süt dolar falan diye...okadar büyümedi hala eski sütyenleri takıyorum bende
bunlarda bana çok garip geliyor aç kapa kaydirigubbakcemile3
bende alırken beyaz kalmamıştı ten rengi aldım
uff ya bir cok is var hic canim istemiyo is yapmak kalkiyim hafiften topliyim evi :) camasir suyu kullanmiyorum artik esim almiyo 3 gunde bitiriyomusum kiziyo zehirlicen kendini diye surekli elimde tuvalete sikiyorum sifponu cekiyorum odaya giriyorum donuyorum yine kocamda almiy artik kizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?