2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa nevin valla dinliyorum kaptırdım kendimi
bebeklere gelsin....
e daha dur daha dur daha dur...
e daha dur daha dur daha dur...
hak yazarsa oluuuur :roflol::roflol:

ya sanki benim göğüsler fazla şişmemiş gibi geliyor hala 85 takıyorum değiştirmedim

kızlar bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi çok hareketli değil bazen hissetmek için elimle karnıma vuruyorum oynasın diye eskiden daha hareketliydi sizin bebişlerde öylemi?

geçen benimkide öyleydi
yorulduysan bide hissetmezsin
soluna yat dinlen
sırt üstü yatma artık bana dr yasakladı

kızlar bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi çok hareketli değil bazen hissetmek için elimle karnıma vuruyorum oynasın diye eskiden daha hareketliydi sizin bebişlerde öylemi?

evt canım benimkide öyle..bide eskisi gibi hareket etmiyor hareket edeceğiz zaman bi iki yamulma herketi oluyor...sonra kesiliyor yine....
akşam eşim oynadım onunla falan diyince içim rahatladı...normal herhalde.pek hareket etmiyor gerçekten

Son düzenleme:
ya sanki benim göğüsler fazla şişmemiş gibi geliyor hala 85 takıyorum değiştirmedim

bende değiştirmedim ama emzirme sütyenini büyük aldım süt dolar falan diye...okadar büyümedi hala eski sütyenleri takıyorum bende

uff ya bir cok is var hic canim istemiyo is yapmak kalkiyim hafiften topliyim evi :) camasir suyu kullanmiyorum artik esim almiyo 3 gunde bitiriyomusum kiziyo zehirlicen kendini diye surekli elimde tuvalete sikiyorum sifponu cekiyorum odaya giriyorum donuyorum yine kocamda almiy artik kizdi

bende değiştirmedim ama emzirme sütyenini büyük aldım süt dolar falan diye...okadar büyümedi hala eski sütyenleri takıyorum bende

ben de onları büyük aldım 90 numara
ben bu kadar büyük mü takıcam dedim alışmışım 85 kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar bende çok korktum dün hissedemeyince artık öyle vurma felan da olmuyor fazla kayma gibi hareker ediyor kıvrılma gibi büyüdükçe yer kalmıyor heralde hareket etmeye bebişlere

hee mopsycim sağolasın canım bu akşam gidip alalım bari sütyen.
bi gecelik daha alayım nolur nolmaz .

bizde dün eşimle temizlik yaptık
adama gına geldi artık her pazar temizlik yapmaktan annen gelse artık diye söylenmeye başladı
adamın 1 gün izni var onda da temizlik yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…