hoşgeldin saadet kaşınmaya devam
evi toplıycam hastane çantamı hazırlıycam offf elim hiç gitmiyo yaaa....
ya kızlar ben bi tane gecelik aldım kendime millet diyo 2-3 takım koyun alsammı ki diyorum.
daha emzirme sütyeni-göğüs pedi alıncak of yaaa bitmiyo bitmiyo bitmiyooooooooooooooooooooooooo(((((((((((((((((((((
ya kızlar ben bi tane gecelik aldım kendime millet diyo 2-3 takım koyun alsammı ki diyorum.
daha emzirme sütyeni-göğüs pedi alıncak of yaaa bitmiyo bitmiyo bitmiyooooooooooooooooooooooooo(((((((((((((((((((((
hala mi ya ? gecmis olsun canim git bir cildiye doktoruna yada yakin eczaneye eczanediler bile yardim ci olabilir sana kasinmaktan daha iyidir kasirsan birde buyur izi kalir kasindikca islat kremle falan bir seyelr yap kasima canim arkadasim gecmis olsun yine
hala mi ya ? gecmis olsun canim git bir cildiye doktoruna yada yakin eczaneye eczanediler bile yardim ci olabilir sana kasinmaktan daha iyidir kasirsan birde buyur izi kalir kasindikca islat kremle falan bir seyelr yap kasima canim arkadasim gecmis olsun yine
ySM_YSM AYNI KAŞINTILAR BENDE DE VAR VÜCUDUMUN HERYERİNDE DR.UMA GİTTİ İDRAR İLTİHABI DA NEDEN OLABİLRMİŞ GEBELİK HORMONLARINDAN OLABİLİR DEDİ İLAÇ YAZDI AMA KULLANMAMAK İÇİN DİRENİYORUM
benim cantam hazir ne bulduysam koydum valla te sutyen alicam o emzirme sutyenlerinide hic sevmiyorum bir tane aliyim diyorum penye disarda giyemem ben onalri malum gogus buyuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?