2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin saadet kaşınmaya devam

hala mi ya ? gecmis olsun canim git bir cildiye doktoruna yada yakin eczaneye eczanediler bile yardim ci olabilir sana kasinmaktan daha iyidir kasirsan birde buyur izi kalir kasindikca islat kremle falan bir seyelr yap kasima canim arkadasim gecmis olsun yine

ben de bi gecelik bide eşoftman takımı aldım kendime zaten hastanede 1 gece kalıcam

ysm ysm gitmedinmi dra
en iyisi gene sen bepanthen sür o yaralara felan iyi geliyor çabuk iyileşmesine yardımcı biliyosun

lila cidden haklisin aliouz aliyoruz bitmiyo bitmiyo hep bir sey eksik kaliyo ben artik bosversim eksik olursa hastanede veya evde aklima geldikce kocamin eline kagit yazip yaizp vericem gitsin alsin kirsal bolgedede degilizki bulur alir ne yapiyim :)

burda bu gun gunes var yagmurda yok esim sabah diyorki aaa gunes ne guzel deidmki yazin ortasinda oldugumuzu unutuyosun galiba oda diyoki sende burda oldugunu unutuyosun galiba burasi icin bu hava supriz

benimde çok eksiğim var çantamız hazır değil ve ben yatıyorum çıkıp alamıyorum hiç bişey ((

Lil@'m az kaldı yetiştirirsin ..al al bitmiyor allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin ben 1 gecelik 1 pijama giydim sezeryan olacak arkadaşlar zaten ameliyat önlüğüyle baygın oldukları için muhtemelen üstlerini giyenene kadar kanamaları azalır diye düşünüyorum ..

kizlar hafta sonu su bebegin nefesine duyarli telsizimizi aldik normalde 134 usd biz 30 euroya ikinci el aldik tertemiz farketmez beni icin dedim gittik aldik aile ile tanistik gencecik bir aile kadin varsa yoksa 32 daha fazla yok ufacik cocuklarin hepsi 4 tane ama cok sekerler sapsari masmavi gozler kopekelri vardi evde ama ev bir daginikti gorseniz gerci normal 4 cocuk bu telsizi en son bebek 6 aylik dogmus onun icin almislar simdi 2 yaisnda falan kocaman masallah nasil tatli kadin diyoki ilk dogdugunda cok korkmustuk 6 aylik fakat su an gayette saglikli evde iki erkek 2 kiz cocuk cok sirindi aile :)

canım bir tane yetmez gibi bende 3 takım gecelik pijama alıcam.. 1 tanesi gecelikli sabahlıklı 1 tanesi altlı üstlü sabahlıklı 1 tanede alt üst alıcam kirlenirse hastanede flan yedek olsun yanımızda... bende daha kendime bir şey almadım çantamı hazırlamadım of

benim cantam hazir ne bulduysam koydum valla te sutyen alicam o emzirme sutyenlerinide hic sevmiyorum bir tane aliyim diyorum penye disarda giyemem ben onalri malum gogus buyuk :)

ceylancım hiç kanamaların azalmasını beklemeyin bi kaç gün çok fazla oluyor

ySM_YSM AYNI KAŞINTILAR BENDE DE VAR VÜCUDUMUN HERYERİNDE DR.UMA GİTTİ İDRAR İLTİHABI DA NEDEN OLABİLRMİŞ GEBELİK HORMONLARINDAN OLABİLİR DEDİ İLAÇ YAZDI AMA KULLANMAMAK İÇİN DİRENİYORUM

selam kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum hafta sonu gezmeyi abarttık yorgunluktan maffoldum artık 1 ay biryere kıpırdamıcam sadece yatıcam ..ayaklarım balon gibi şişti hiç bukadar şişmemişti...1 hafta uzatsam anca iner sanırım
dün gece eve 1 de girdim yorgunluktan ve vücudumun ağrılarından ağlıcaktım nerdeyse allahtan geçti...ama yapmadığımız şey kalmadı 2 gündür...yüzmeden dağ yürüyüşlerine kadar yaptık nerdeyse dün gece doğurcaktım sanırım....
ben baygın gibi uyumuşum babamızda karnımda bebeişle oynamış devamlı.hala dans ediyormuş okadar harekete:).bizim bebeiş tam gezenti olacak vallaaa:)

sağol canım.. sabah sağlık ocağına gittim sıcaktan olmuş dedi doktor karnım kırmızı benek benek oldu göğüslerimde acıyor krem verdi ama sürdüm işe yaramıycak sanırım hala kaşınıyorum çünkü

canım seninde bitmeyen sorunun bu ya allah şifa versin
kullanmamazlık etme erken doğuma sebep enfeksiyon biliyosun
nekadar içeride kalsalar okadar iyi :)

benim cantam hazir ne bulduysam koydum valla te sutyen alicam o emzirme sutyenlerinide hic sevmiyorum bir tane aliyim diyorum penye disarda giyemem ben onalri malum gogus buyuk :)

ben de hiç sevmiyorum penye olanları mecbur aldım 1 tane emzirme sütyeni 1 tane de normal aldım 90 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…