2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki kramp girdimi dogum yapiyorum saniyo bir kere gecen gece basima geldi agladim haykirarak uyandim soruyo konusamiyorumda dogum yapiyorum sanmis :)

ben dikkat ediyorum, sevdiğim bir yiyecegi hazırlarken,canımın istediği bişeyi yemeden önce paketini açarken vs... o zamanlarda daha çok akıyor.sonra eşim diyor, kaçak vaaaar :kedi:
sabırsızlanıyorum da ondan mı aceba kaydirigubbakcemile3

birde kızlar mama dedinizde geçen gün haberlerde izledim tarım bakanlığı bebek mamalarının birkaçında fazla miktarda kurşun çıkmış tüketiciler mamalarının markası açıklansın deyince sevgili yetkililerimiz pardon yanlışlık olmuş demiş güya öyle birşey yokmuş ilk önce var diyorlar sonrada yok nasıl iş analamadım kime güveneceğiz

burası TÜRKİYE burda herşey olur
ben hiçbirşeye şaşırmıyorum artık

kesin rüşveti yediler sonrada yok diye açıklama yaptılar biziö sağlığımızda kimin umrunda klava: en iyiysi eskilerin yaptığı pirinç unu klava:

bebek için tek kullanımlık şampuan
ıslak mendil ama içinde 10 tane felan vardır
anne için 1 tane çay
niveanın indirim kuponları
bidee kitapçık

banada gelmiş aynı şeyler..
bide ben geçenlerde denedim biliyorum sitesinden form doldurmuştum.pirima bez ve faryvay bulaşık deterjanı..cumartesi onlardanda numune gelmiş.bulaşık deterjanından 1 büyük boy deterjan 3 tane küçük boy deterjan.primadan 5tane bebek bezi:lepi:

iyiymiş

kesin rüşveti yediler sonrada yok diye açıklama yaptılar biziö sağlığımızda kimin umrunda klava: en iyiysi eskilerin yaptığı pirinç unu klava:

pirinçunu mamasının hiçbir besleyici özelliği yok kızlar.... Tamam hazır mamalar da zararlı ama en iyisi eskilerin pirinç unu demek de yanlış....
Pirinçunu dediğimiz şey pirincin öğütülmüş hali pirinçin de temeli nişasta... YAni pirinçunu maması nişastalı pelte.... Ve içinde çok miktarda şeker içerdiğinden ve nişasta bazlı olduğundan kof kilo yapıyor....

İnşallah sütlerimiz yeterli gelir de ek mamaya ihtiyaç duymayız...

kızlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin ne mutlu bizeki mübarek bir ayda doğum yapacağız allahım herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin a.s.

İyi kandiller hepinize kızlar...
Bu arada benim doğum bayramdan sonra olcek...

bende zaten kızımda hiç kullanmadım yani gerek kalmadı inşallah bundada gerek kalmaz

kızlar bana şimdi milupanın paketi geldi...

huggies bez ve nivea nın şampuan, kremli mendeil numunesi ve bisürü üründe tam 3 kez kullanacağım %25 hediye çekii..bu iyi oldu işteee henüz almamıştım bakım ürünlerini chıcco çantası alacaktım niveayıda araştırıyodumm indirim çekiyle alırım en azındann karımm olurr :))

Hahaha mopsycim sen de iyi gezmişsin....
Ben de tatlde hiç sakınmadım valla saatlerce yüzdüm.. Eşim dşyor yorulacaksın dnlen braz falan.... Nerdeee.. Akşamları bi yürüyüşe çıkardım 1 saat yürüttüm.... Eşim diyor ben yoruldum sennasıl yorulmazsın.. Yorulmadım demiyorum ki yoruldumm.. E ama gezmeye geldim ben buraya gezicem tabi... Ay yorulmıyım deyip otel odasında oturcaktıysam niye gittim tatile....
Ama akşamları pestil gibi uyuyordum deliksiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…