2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni burnum vee ağzım şişti dudaklarım yani onun dışında gayet hoşum ceylan gördü hatta on halimi beğendid dimi ceylannn

melek kalk yemeğini ye hemen kızını düşün

Hazır bişeyde yok kibilmiyorumkismile Memlekette alıştım hazıra, şimdi dar geliyo tabi bi tarafıma Çikolata attım ağzıma kızım dönmeye başladı yavrum. Bi de eti çözünmesi için dışarı çıkardım. Yemeği hazırlicam en pratiğinden:1rolleyes:

gelip göresim geldi orayı sempatiksalakcinni

ben kestirdim acayip rahatladım banyo yaparken felan
gıcık kuaför biraz kısa kesti ama olsun kökü bende nasılsa

Canım benim doğru söylüyosun. Kusura bakmayın. Düşüncesizlik ettim. Daha uzun zaman ailesini görmeyenler var. Konuyu kapatıyorum hemen. Nasılsa doğumunda gelicekler, hem kuzuna kavuşacaksın hem ailene:1rolleyes: Sayılı gün geçecek nasılsa....

aç bırakma çocuuu meleğim bak kaynanam da bana hazırlıo şimdi ymek yicez kızım çok azgın bugün acıtıyo cnımı

benim kızımda dün et istemişti buzlukta gördü yerleştirirken, o şimdi eve gidince çözünmez, alıpta pişireyim minnoşuma :)

aşk olsun canım ne kusuru
gün sayıyorum ben de gelsinler istiyorum
gelincede alıştırıyorlar sonrası kötü oluyor

ooo herkes buradaymış :))

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nevin_, madeofhonor, cikolata86, melek.boz, bozo85, oznur_, mihri01, sevdes, cornelia35, şeker pembe, iipekk, zeyneparzu, Yuse, ysm_ysm, zelcan, heroine, saadet81, isetberry, Angel53

benim valide mümkünse doğumda bişeye karışmasın büyük yardımı dokunmuş olur
ilaydayı doğurduğumda geldim kendi yatağımı kendim hazırladım karı evde oturmuş ne ayıp yaa
birde bi komşu komposto yapıp getirmişti, içine kayısı reçelini boşalttı fiii tarihinden kalmıştı o reçelde, sonra ye yiyebilirsen :umursamaz:yemiyorum diyede şikayet ediyodu beni delüüü

Benim de başım ağrıyor, biraz dinleneyim. Herkese teşekkür ederim, rahatlattınız. Allah rahatlık versin hepinize :)

yarın dr randevum var nihayet..dr umuz tatildeydi o yüzden zamanını geçirdik tam 50 gün olduu görmeyeli kuzumuu o zaman 640 gr dıı :)) şuan kaç oldu acaba yaa çok merak ediyorum.uamrım dr kilomla bozmaz kafayı yineeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…