melek kalk yemeğini ye hemen kızını düşün
dogumdan sonra gidiyim tamam guzle bir yer cok komikte bir hikayesi var iki dev yasarmis burada cok eskiden devin teki karsi devin ecvinden altin calmis tabi bu devde cok kizmis denizin ortasina bu taslari koyup hemen karsi tarafa gecmis hirsiz devin karisi bakmis adam geliyo cokta kizgin hemen kocasina bebek elbisesi giydirip yataga yatirmis dev gelmis o hizla kocasini sormus kaidn yokd emsi dev bakmis bebege bebek acayip buyuk deivn gozu korkmus demiski bebegi bu kadar buyukse kendi ne ola hemen bu atslkara basarak geri evine donmus tabi ben cok iyi anlatamiyorum eism anlatiyo gulmekten bayioliyorum denizin icinde atslar var kocaman karsiya :)
Çikom, bi de şu saç için söylenen hurafeler sinir ediyor. Ben inanmıyorum ama yaptıramadım da, boya kimyasal olduğu için yaptırılmaz bun u anlıyorum. Ama ne annem, ne kayınvalidem saç kestirmeme yanaşmıyuor. Takmam kestiririm aslında, kimseden izin istemiyorum ama insan etkileniyor işte. Bi de şu bitmez tükenmez ter uffffffffffffohaoldumsmile
aynen bugün ben de senin gibiyim
bugün kandil diye aradım herkesi bizimkilerin çoğu yazlıktalar hep birlikte acayip zoruma gitti
ama sen bizde şöyle düşün tatile gittin annenin yanına gittin
ben 3 aydır kimsenin yüzünü görmüyorum
çok özlemişim herkesi
Canım benim doğru söylüyosun. Kusura bakmayın. Düşüncesizlik ettim. Daha uzun zaman ailesini görmeyenler var. Konuyu kapatıyorum hemen. Nasılsa doğumunda gelicekler, hem kuzuna kavuşacaksın hem ailene:1rolleyes: Sayılı gün geçecek nasılsa....
off doğumda benim kaynanamda gelmese ne güzel olur:)
Hem de çok çok güzel olur ama onun da torunu maalesef çekicez gudubet karıları
off doğumda benim kaynanamda gelmese ne güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?