komposto dediniz canim cekti bulamamda yapsam beceremem bari meyve suyu iciyim
cnm kuru kayısı yokmudur oralarda, veya vişne _? her ikisininde kompostosu yapılabiliyor
saadet salata ye bence,
ne yesem ne yesem aciktim salatami yapsam yoksa makarna falanmi hangisi daha faydali sebze yemekten sebzeye donusicem yakinda ama
var cikolata ama naisl yapicam ? yapabilirmiyim cig kofteye benzemesin ?
salata yapiyim tamam gidiyorum simdi mutfaga yaninda paynir falan da yerim yeter aksama yuzmeye gidicem gelincede yemek yerim ..
bence makarna yeme fazla bi faydası yok bana makarna pilav yasak arada kaçamak yapıyorum
yok salata yiyim canim vcekmedi kolay diye dusundum sadece :)
selam kızlar... nasılsınız.yaa sıcaktan pestilim çıktı buharlaşıp gidicem valla... sanki kendimi zayıflamış gibi hissediyorum...
slm kızlar geçmişi okumadn daldım hepiniz iyisiniz inş ben bugün dişçiye gittim geçi olarak dolgu yapıldı kanal tedavisi gerekiyomuş fazla derine inemedi dr çürüğü temizledi üzerinr dolgu yaptı inş doğum sonrasına kadar idare edr ağrımaz bidaha buarada bebeğimin kıyafetlerini yaıkadım birazdan ütüleyeceğim çantamı hazırlayacağım hepiniz kandili mubarek olsun allah herkesin dileğini duasını kabul etsin yavrularımızı zamanındasağsağlim kuçaklarımaza almayı nasip etsin allhım yavrularımıza ve anneleri babalarına sağlıklı uzun ömür versin amin
ben omo baby ile yıkadım gayet güzel kokuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?