2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar... nasılsınız.yaa sıcaktan pestilim çıktı buharlaşıp gidicem valla... sanki kendimi zayıflamış gibi hissediyorum...

kizlar dun kapiyi aksam biri caldi eismde yoktu soruyorum kim o ses yok ama 3 sefer cok kizdim ben popomun golgesinden korkan biriyim zaten sonra kapida araba gordum iki kisi bekliyo genc bir kizda kapida sordu iki gun icerisinde biri tasindimi dedim valla ben kimseyi tanimama gormedim simdi kapida gordum karsi komsu ailesi buna bakiyodu galiba cocuk 20 yaslairnda kizda olsa olsa en cok 16 kapiyi acmadialr ama annesi kardesi kac saat bekledi evden kacti galia aman ya benimde kizim olcak ne yapcam ben kizla hic bilmiyorum

herkese merhaba.banada biraz önce denedim biliyorumdan fairy ile 2 tane bebk bezi getirdiler..
bebeğin tüm eksiklerini tamamladık buhafta sonu..eşyalarını da yıkayıp ütüledik hacışkirle amakokusunu beğenmedim, yıkandıktan sonra bi garip kokuyolar, hiç deterjan kokusu yok hatta kötü bile koktuklarını söyleyebilirim,nedenöyle oldu acaba

slm kızlar geçmişi okumadn daldım hepiniz iyisiniz inş ben bugün dişçiye gittim geçi olarak dolgu yapıldı kanal tedavisi gerekiyomuş fazla derine inemedi dr çürüğü temizledi üzerinr dolgu yaptı inş doğum sonrasına kadar idare edr ağrımaz bidaha buarada bebeğimin kıyafetlerini yaıkadım birazdan ütüleyeceğim çantamı hazırlayacağım hepiniz kandili mubarek olsun allah herkesin dileğini duasını kabul etsin yavrularımızı zamanındasağsağlim kuçaklarımaza almayı nasip etsin allhım yavrularımıza ve anneleri babalarına sağlıklı uzun ömür versin amin

amin canım benim..
kızlar bebişlerin kıyafetlerinin arkasındaki etiketleri kesiyomusunuz?

meloscugum gecmis olsun gecici dolgu yapmis ayni benimkide gecici agri cekmenden daha iyi bebek gelince gider yaptirirsin yine normal dolgunu gecmis olsun canim yeniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…