2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay Sadoş süpersin, hava kabarcığı, adamlar bişeyden anlamıyor zaten. Bakalım evlilik yıldönümümüz nasıl geçecek? 100 kilo olucam yakında, bişey de yakışmıyor ufffffff:gitme:

kizlar ben bes saat araba yolculugu yapabilirmiyim acaba ? irlandada gitmek istedigim vbir yer var eism bebekten sorna gidleim biraz uzun yol diyo ama ben cok merake diyorum cok ilginc bir hikayesi var yerin gormek istiyorum :)

Eklentiler

• $giants-causeway.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36
Ay Sadoş süpersin, hava kabarcığı, adamlar bişeyden anlamıyor zaten. Bakalım evlilik yıldönümümüz nasıl geçecek? 100 kilo olucam yakında, bişey de yakışmıyor ufffffff:gitme:

dogumdan korkuyorum dedikce adam bana pirt cikicak diyo kolay zennediyo galiba hastanede kac gun kalicam acaba diuyorum 1 belki 2 diyo sanki hersey bu kadar kolay milyon kadinin bebegi var zor olsa hepsi yapmazdi diyo komik ya :)

kizlar ben bes saat araba yolculugu yapabilirmiyim acaba ? irlandada gitmek istedigim vbir yer var eism bebekten sorna gidleim biraz uzun yol diyo ama ben cok merake diyorum cok ilginc bir hikayesi var yerin gormek istiyorum :)

Yok canım yok, sakın gitme bi yere. Bunu söyleyen sen misin diceksin, haklısın. Ama vücut sarsıldıkça rahim kanalı kısalıyor. Benim durumum mesela öyle oldu. 3 Eylülde doğum beklerken şimdi 20 Ağustos oldu falan filan. Karnım çok aşağı indi anlican. Nasılsa gidersin daha. Riske etme sağlığını...

melekcim ben artık aynaya bakmıyorum, herkez hiç yüzün gözün şişmemiş bi karnın çıkmış çok güzelleşmişsin desede aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum, bakım desen yapamıyorum yapmak istemiyorum bu sıcakta makyaj yapınca yüzüm gözüm yapış yapış olur gibi geliyor , saçlarımı açamıyorum sıcaktan, açsam bakıcam saçlarımada ama hemen terletiyor beni, bunlarda geçecek eski halimize dönücez tatlım

Ya canım, boşlukta hissettim kendimi, 15 gün ablamlar ve annemle birlikteydim. Yalnız olunca bişey bile yiyemedim. Ev ıpıssız geldi. Bi de çok çirkinleştim... Ufff...

senmi cirkinlestin hahahaha guluyorum sadece canim bende ayni duygularla yasiyorum ama biz degismiyoruz galiba degisen sadece psikolojimiz sen hala guzeller guzelisin yapma boyle bende bebek gelsin turkiyeye gelicem diyorum bak sen gordun ben 2 senedir annemi hic gormedim daha :)

canım ben 15 gün önce 5 saatlik yoılculuk yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım onun 10 gün öncesinde 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yaptım.

ya kızlar ben nedense hiç çirkinleştiğimi düşünmüyorum,hatta bu yeni halimi sevdimde diyebilirim fazlalık kapatma derdi yok:)

saadet güzel yere benziyor, bence doğumdan sonra git, o kdr yol gidip risk almaya değmez

dogumdan sonra gidiyim tamam guzle bir yer cok komikte bir hikayesi var iki dev yasarmis burada cok eskiden devin teki karsi devin ecvinden altin calmis tabi bu devde cok kizmis denizin ortasina bu taslari koyup hemen karsi tarafa gecmis hirsiz devin karisi bakmis adam geliyo cokta kizgin hemen kocasina bebek elbisesi giydirip yataga yatirmis dev gelmis o hizla kocasini sormus kaidn yokd emsi dev bakmis bebege bebek acayip buyuk deivn gozu korkmus demiski bebegi bu kadar buyukse kendi ne ola hemen bu atslkara basarak geri evine donmus tabi ben cok iyi anlatamiyorum eism anlatiyo gulmekten bayioliyorum denizin icinde atslar var kocaman karsiya :)

Çikom, bi de şu saç için söylenen hurafeler sinir ediyor. Ben inanmıyorum ama yaptıramadım da, boya kimyasal olduğu için yaptırılmaz bun u anlıyorum. Ama ne annem, ne kayınvalidem saç kestirmeme yanaşmıyuor. Takmam kestiririm aslında, kimseden izin istemiyorum ama insan etkileniyor işte. Bi de şu bitmez tükenmez ter uffffffffffffohaoldumsmile

aynen bugün ben de senin gibiyim
bugün kandil diye aradım herkesi bizimkilerin çoğu yazlıktalar hep birlikte acayip zoruma gitti
ama sen bizde şöyle düşün tatile gittin annenin yanına gittin
ben 3 aydır kimsenin yüzünü görmüyorum
çok özlemişim herkesi

Haklısın, psikolojimiz değişti. Hamileliğim boyunca psikolojim hep iyiydi, ama noluyosa dalgalanmalar başladı ruhumda, inşallah abartıp depresyona girmem. POSTNATAL Sendrom denen bişey var. Doğum sonrası sendromu. Ufff rahat olmak lazım aslında.

koca kari masali bu isler hic sevmem boyle seyelri kestirme falan ne yani bebegin omru azalirmis allahtan tovbe tove dahami kuvvetliyim bir canlinin hayatini saicmla belirlicem tamamen uydurma boya ile ilgilide arkadaslar ilk uc ay boyamayi onermiyorlar ama ben iki kere evde kendim kendi rengine boyadim ilk uc ay dokunmadims adece doktora sordum kac kere sorun olmaz dedi ayrica hic hamilelikte sacini boiyatti cocukta sorun var diye bir haberde okumadim kuafor olamz diyo doktor olmaz diyo her kafadan ses cikiyo yok sac boiyasi soyle yok epidural boyle ne yapalim simdi hic bir sey kullanmayalim ahira girip doguralim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…