Ay Sadoş süpersin, hava kabarcığı, adamlar bişeyden anlamıyor zaten. Bakalım evlilik yıldönümümüz nasıl geçecek? 100 kilo olucam yakında, bişey de yakışmıyor ufffffff:gitme:
melekçim cnm nooldu tatlım yalnızlık çok zor biliorum ama şükür günümüze
kizlar ben bes saat araba yolculugu yapabilirmiyim acaba ? irlandada gitmek istedigim vbir yer var eism bebekten sorna gidleim biraz uzun yol diyo ama ben cok merake diyorum cok ilginc bir hikayesi var yerin gormek istiyorum :)
Ya canım, boşlukta hissettim kendimi, 15 gün ablamlar ve annemle birlikteydim. Yalnız olunca bişey bile yiyemedim. Ev ıpıssız geldi. Bi de çok çirkinleştim... Ufff...
kizlar ben bes saat araba yolculugu yapabilirmiyim acaba ? irlandada gitmek istedigim vbir yer var eism bebekten sorna gidleim biraz uzun yol diyo ama ben cok merake diyorum cok ilginc bir hikayesi var yerin gormek istiyorum :)
saadet güzel yere benziyor, bence doğumdan sonra git, o kdr yol gidip risk almaya değmez
melekcim ben artık aynaya bakmıyorum, herkez hiç yüzün gözün şişmemiş bi karnın çıkmış çok güzelleşmişsin desede aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum, bakım desen yapamıyorum yapmak istemiyorum bu sıcakta makyaj yapınca yüzüm gözüm yapış yapış olur gibi geliyor , saçlarımı açamıyorum sıcaktan, açsam bakıcam saçlarımada ama hemen terletiyor beni, bunlarda geçecek eski halimize dönücez tatlım
ya kızlar ben nedense hiç çirkinleştiğimi düşünmüyorum,hatta bu yeni halimi sevdimde diyebilirim fazlalık kapatma derdi yok:)
Ben geldimm, ağladım ağladım. Uzun bi aradan sonra evde yalnız kalınca moralim çok bozuldu. "Çoook yalnızıııım" diye ne biçim ağladım. Doğru dürüst bişey bile yemedim. Yalnızlık çok zor...
senmi cirkinlestin hahahaha guluyorum sadece canim bende ayni duygularla yasiyorum ama biz degismiyoruz galiba degisen sadece psikolojimiz sen hala guzeller guzelisin yapma boyle bende bebek gelsin turkiyeye gelicem diyorum bak sen gordun ben 2 senedir annemi hic gormedim daha :)
Çikom, bi de şu saç için söylenen hurafeler sinir ediyor. Ben inanmıyorum ama yaptıramadım da, boya kimyasal olduğu için yaptırılmaz bun u anlıyorum. Ama ne annem, ne kayınvalidem saç kestirmeme yanaşmıyuor. Takmam kestiririm aslında, kimseden izin istemiyorum ama insan etkileniyor işte. Bi de şu bitmez tükenmez ter uffffffffffffohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?