Hahaha mopsycim sen de iyi gezmişsin....
Ben de tatlde hiç sakınmadım valla saatlerce yüzdüm.. Eşim dşyor yorulacaksın dnlen braz falan.... Nerdeee.. Akşamları bi yürüyüşe çıkardım 1 saat yürüttüm.... Eşim diyor ben yoruldum sennasıl yorulmazsın.. Yorulmadım demiyorum ki yoruldumm.. E ama gezmeye geldim ben buraya gezicem tabi... Ay yorulmıyım deyip otel odasında oturcaktıysam niye gittim tatile....
Ama akşamları pestil gibi uyuyordum deliksiz....
yalnız değilsin karnındaki alınır bak :ecrin_bebek:Ben geldimm, ağladım ağladım. Uzun bi aradan sonra evde yalnız kalınca moralim çok bozuldu. "Çoook yalnızıııım" diye ne biçim ağladım. Doğru dürüst bişey bile yemedim. Yalnızlık çok zor...
Ben geldimm, ağladım ağladım. Uzun bi aradan sonra evde yalnız kalınca moralim çok bozuldu. "Çoook yalnızıııım" diye ne biçim ağladım. Doğru dürüst bişey bile yemedim. Yalnızlık çok zor...
Ben geldimm, ağladım ağladım. Uzun bi aradan sonra evde yalnız kalınca moralim çok bozuldu. "Çoook yalnızıııım" diye ne biçim ağladım. Doğru dürüst bişey bile yemedim. Yalnızlık çok zor...
gunaydin arkadaslar naislsiniz ?
cikolata cok gecmis olsun canim kendine dikkat et lutfen ..
melek hosgeldin yendien :) tum gece sag bacagimda romatizma agrisi vardi agri kesici aldim yeni kesildi allahtan :)
Hep aynıyız canım, hadi yüzüstü yatamıyoruz, ben artık sırtüstü de yatamıyorum. Yanlarıma yatınca da kızım iteliyor. Şaşırdım iyice...kızlar ben nefes almakta güçlük çekiyorum özellikle geceleri yatamıyorum biri beni boğuyor sanki bugün sabaha kadar uyuyamadım sizdede böyle oluyormu yaoksa burası çok sıcak ondanmı mirmirmirmir
ailenden uzaktamısın melekcim
melekcim canım bak burda çoğu kişi gurbette, bebeğin doğunca senin yanlızlığına çare olcak, onu düşün üzme kendini
melekcigim ne oldu sana sen boyle yapmazdin bak hormonalr neler yapiyo bende yanlizim hemde naisl yanliz su an eve gitmeye kalksam bazen dusnuyorum anneme babama kardeime bir sey olsa gidemem yasak ucak yolculugu 11 saat azda degil siz yine ailenize cevrenize yakinsiniz biz ne yapalim dimi ? :) canim bozmo morlaini bak ne guzel tatil yapiyosun bebek gelince yine donuceksin isine gucune tatil yanliz kalmaninz evkini cikar biraz yakinda ariyacaksin yapma melegim..
canım çokzor gerçekten gurbette ve ailenden uzak olmak....
bende gurbetteyimm kii burada bi çok arkadaşımız gurbette ve ailesinden uzak...
dün annem ve ablam geldiler..ablam 15 gün kalacak,annecimde sürpriz yapıp gelmiş ama yarın gidecek ve doğuma gelecek artık...ailenin uzak olması zor onalrı istediğin zaman görememek ihtiyacın olduğunda yanında olamamaları:2: ama artık biz tam bi aile olacağız kuuzularımızlaa..artık herşey onlar için. banada bazen gelir ağlar rahatlarımm ama sonra oğlumdan özür dilerim onu üzdüğüm için..bende sende şimdi prensesinden özür dile..sen rahatladınn biraz da onu rahatlat aneesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?