2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldimm, ağladım ağladım. Uzun bi aradan sonra evde yalnız kalınca moralim çok bozuldu. "Çoook yalnızıııım" diye ne biçim ağladım. Doğru dürüst bişey bile yemedim. Yalnızlık çok zor...

slm kızlar nasılsınız ???

bende size bi tavsiyede bulunayım belki bileniniz vardır akıntı için ilk aylarımda doktorum bana sölemişti ılık suya karbonat koyun ve özel bölgenizi bununla yıkayın ama sonra durulamayın öyle kalsın bir süre hem akıntıyı durduruyo hemide mikropları öldürüyo bi kaç kez sabah aksam yapın bunu faydasını göreceksiniz ki karbonat diş ve diş eti ağrılarında da gargara yapıldığında faydalı olan bişi ...

neyse bişey olmadı ya gezdiğimizle kaldık bari sefamız olsun:lepi:
şimdi dinlenme zamanı..ayaklarım çok kötü ama yürüyemiyorum bileklerim hiç kıpırdamıyor vallakaydirigubbakcemile3

yalnız değilsin karnındaki alınır bak :ecrin_bebek:

melekcigim ne oldu sana sen boyle yapmazdin bak hormonalr neler yapiyo bende yanlizim hemde naisl yanliz su an eve gitmeye kalksam bazen dusnuyorum anneme babama kardeime bir sey olsa gidemem yasak ucak yolculugu 11 saat azda degil siz yine ailenize cevrenize yakinsiniz biz ne yapalim dimi ? :) canim bozmo morlaini bak ne guzel tatil yapiyosun bebek gelince yine donuceksin isine gucune tatil yanliz kalmaninz evkini cikar biraz yakinda ariyacaksin yapma melegim..

canım çokzor gerçekten gurbette ve ailenden uzak olmak....

bende gurbetteyimm kii burada bi çok arkadaşımız gurbette ve ailesinden uzak...

dün annem ve ablam geldiler..ablam 15 gün kalacak,annecimde sürpriz yapıp gelmiş ama yarın gidecek ve doğuma gelecek artık...ailenin uzak olması zor onalrı istediğin zaman görememek ihtiyacın olduğunda yanında olamamaları:2: ama artık biz tam bi aile olacağız kuuzularımızlaa..artık herşey onlar için. banada bazen gelir ağlar rahatlarımm ama sonra oğlumdan özür dilerim onu üzdüğüm için..bende sende şimdi prensesinden özür dile..sen rahatladınn biraz da onu rahatlat aneesi...

ben tatile gidemedim en zavliiniz benim burda havalar tatil havasi degil herkes yakin sicak yerlere gidiyo hamile olmasam en yakin ispanya oraya giderdim ama olmadi seneye yunanistan turkiye yapicam kismetse insallah belki uyaniklik yapar ben turkiyeye gelirim baba kalir burda sonra ablalari her sene portekize gidiyo onalrlada oraya gideriz ben iki tatil yapmis olurum sicak yer istiyorum deniz isityorum

SELAM KIZLAR..
gecen doktora gıttıiğimde balık yemıyorum dıye konuştuk bana balık kapsuülü verdi varmı kullanan aranızdan....
lohusalık sendromunuda ıyı gelıyormuş.

bende hafta sonu donegal a gidiyim iki gun kalalim bir saat tatil degil ama en aizndan degisiklik olur ozendim okyanus kasabasi cok hos bir yer ama hava ayni hava ins yagmur yagmaz :)

ben kullanıyorum balık hapı ama 10 gündür bıraktım, 1 ayda tam 3 kg aldım ona başlayınca, dr her ne kadar kilo aldırmaz desede ben deniyorum bakalım bu ay kaç kg alcam,

melekcim canım bak burda çoğu kişi gurbette, bebeğin doğunca senin yanlızlığına çare olcak, onu düşün üzme kendini

gunaydin arkadaslar naislsiniz ?
cikolata cok gecmis olsun canim kendine dikkat et lutfen ..
melek hosgeldin yendien :) tum gece sag bacagimda romatizma agrisi vardi agri kesici aldim yeni kesildi allahtan :)

Hoşbulduk Sadoşum, geçmiş olsun.

kızlar ben nefes almakta güçlük çekiyorum özellikle geceleri yatamıyorum biri beni boğuyor sanki bugün sabaha kadar uyuyamadım sizdede böyle oluyormu yaoksa burası çok sıcak ondanmı mirmirmirmir
Hep aynıyız canım, hadi yüzüstü yatamıyoruz, ben artık sırtüstü de yatamıyorum. Yanlarıma yatınca da kızım iteliyor. Şaşırdım iyice...

ailenden uzaktamısın melekcim

Evet canım uzaktayım. Çok uzak değilim ama ha deyince insan gidip gelemiyor...

melekcim canım bak burda çoğu kişi gurbette, bebeğin doğunca senin yanlızlığına çare olcak, onu düşün üzme kendini

Evet zaten bu yüzden bebek için acele ettik. Yoksa çok erkendi. Bu pazar ilk evlilik yıldönümümüz olacak... Sağol canım, Allah razı olsun...

esim diyoki kalan haftayi duydugunda cidden aaa yakinda bamp bebek disarda bak tim baktim oyle kolay olmuyo hava kabarcigimi cikariyorum bamp disarda bu adam cocuk dogurmayi kolay zannediyo sanki hava kacarcigi cikicak teknoloji gelisse zaten haytta yapmam veririm o yapsin ne isim olur tasi yap tum emek benden..

Canım benim çok haklısın, ablamı yolladık. Ona dayanamadım. Seneye gelecek. Yoksa anneme çok uzak değilim, 90km. Ablam geldi evimi temizledi, sildi süpürdü. Yemeğimizi yaptı. Alışmıştım. Offf, herkes sağlıklı olsun da. Kızım bi doğsa artık.

Ay evet teyzesi, kızımı da üzdüm di mi? Ah kuzucum, bu arada gözün aydın. Güzel vakit geçirmeye bak...

Ben de prima ve milupaya uye oldum daha hamileliğimin 3. ayında falan ama ne geln vaar ne giden.....

DOktor bana da balık yağı kapsülü verdi marinecup diye bişey.... Bilmiyorum daha 2. gündür kulanıyorum.. Tatilde hemen hemen hergün balık yediğim için ilaca başlamadım, dün bugünn içtim daha ama midemi bulandırdı sankim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…