amin canım benim..
kızlar bebişlerin kıyafetlerinin arkasındaki etiketleri kesiyomusunuz?
çikolata canm bende hacı şakirtim matğini aldım çok yumşak yapıyo güzelde kokuyo
meloscugum gecmis olsun gecici dolgu yapmis ayni benimkide gecici agri cekmenden daha iyi bebek gelince gider yaptirirsin yine normal dolgunu gecmis olsun canim yeniden..
saol canm 3 tane daha var mış dişim yapılacak doğuma kadar idare edr dedi dr yani benm sıpam şuan 3 dişi götürmek üzere
ya bende hacı şakirim matiğini aldım, yumuşak ama güzel kokmuyo, tekrar yıkıcaktım ama baktım bi önceki yıkadıklarımda da aynı koku var kokusu öyle diye düşündüm bende niye öyle oldu acaba
melos benimkide yani normal bir sey yiyordum agzima parca geldi baktim bir altta bir uste kirilmis ama ufacik 3 ayda falandim sorna ben bosveridm agri yok sanci yok esim bak sona yalrda baslar daha zor olur dedi bir akc ay bekledim gittim yandaki disi bozmus iki gecici oldgu yapti o dokundugu diside kesti hafiften yani herhalde normal dolgu zamani onada bir seyelr yapicak ufff ya
hatırlıyosan seninle ilk başlarda konuşmştuk dişimiz ağrıyo diye sonra geçti son aya dayanamadılar dişler keşge zamanında yaptrsaymışım benmkide biri diğer dişimi çürtmş artı doğumdan sonra bakacağız çaresine canm şrda 40 günün kaldı
SLMM kızlarr kandılınız mubarek olsun bu guzel gunun yuzu suyu hurmetınee hepımızde meleklerımıze sag salım zamanında kavuusalımm ınsllah saglıklı hyrlıı ewlatlar olsunlr...
saat 2den berı gecmışı okyorumm necok kyntmışınızz massallhh gözllerım agrıdı vallaaa bızımdebuhfta persembe mobılyamız gelıo haftaya temzlık ypılck komple ewdee sıkıldımm artık bıtsın su ısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?