2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çikolata canm bende hacı şakirtim matğini aldım çok yumşak yapıyo güzelde kokuyo

ya bende hacı şakirim matiğini aldım, yumuşak ama güzel kokmuyo, tekrar yıkıcaktım ama baktım bi önceki yıkadıklarımda da aynı koku var kokusu öyle diye düşündüm bende niye öyle oldu acaba

meloscugum gecmis olsun gecici dolgu yapmis ayni benimkide gecici agri cekmenden daha iyi bebek gelince gider yaptirirsin yine normal dolgunu gecmis olsun canim yeniden..

saol canm 3 tane daha var mış dişim yapılacak doğuma kadar idare edr dedi dr yani benm sıpam şuan 3 dişi götürmek üzere

melos canim sen bana adresini gonderdinmi istedimmi akristirdim vallahi arkadaslar bana adresleriniz atabilirmisiniz ozelden dogumdan sonra kart atmak istiyorum yani ziyarete gelme ihtimalim yok ama en aizndan kart atiyim ayalrca ozel neler paylastik o guzel gunude bir nebze paylasalim istioyrum bana adresleriniz atmayanalr atabilirmi litfen :)

saol canm 3 tane daha var mış dişim yapılacak doğuma kadar idare edr dedi dr yani benm sıpam şuan 3 dişi götürmek üzere

melos benimkide yani normal bir sey yiyordum agzima parca geldi baktim bir altta bir uste kirilmis ama ufacik 3 ayda falandim sorna ben bosveridm agri yok sanci yok esim bak sona yalrda baslar daha zor olur dedi bir akc ay bekledim gittim yandaki disi bozmus iki gecici oldgu yapti o dokundugu diside kesti hafiften yani herhalde normal dolgu zamani onada bir seyelr yapicak ufff ya

canm ben kızmda da hacı şakir matiğini kullandım hacı şakirin diğer matiklere göre kimyasal madde daha azmış araştrmalara göre atalrımızn sabunudelikafadulden

hatırlıyosan seninle ilk başlarda konuşmştuk dişimiz ağrıyo diye sonra geçti son aya dayanamadılar dişler keşge zamanında yaptrsaymışım benmkide biri diğer dişimi çürtmş artı doğumdan sonra bakacağız çaresine canm şrda 40 günün kaldı

hatirliyorum canim keske o gunelrde yaptirsaydik benim doktora gittigimde bile agrim yoktu yinede dioger dise zarar vermis az kaldi artik bebeklerden sonra yaptiririz :)

herkezin kandili mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim kız bugün kıpır kıpır karnımdan çıkıcak sanki
çok meyve yedim hoşuna mı gitti acaba

SLMM kızlarr kandılınız mubarek olsun bu guzel gunun yuzu suyu hurmetınee hepımızde meleklerımıze sag salım zamanında kavuusalımm ınsllah saglıklı hyrlıı ewlatlar olsunlr...

saat 2den berı gecmışı okyorumm necok kyntmışınızz massallhh gözllerım agrıdı vallaaa bızımdebuhfta persembe mobılyamız gelıo haftaya temzlık ypılck komple ewdee sıkıldımm artık bıtsın su ısler

Canım amın inşallah oo mobılyalarınız için hayırlı olsun kuzum ben bıtırdım tulcuyu beklıyorumhaftaya kadar oda komple bıtmış olur hayırlısıyla aman daha dursunlar zaten acele işe şeytan karışırzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…