Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç sinirlenme zaten doğuma sayılı günlerimiz kaldı bırak allah aşkına benimkide farksız değil kandilde eşimle yedik birbirimizi sonuç o gece sabaha kadar sancılandım kasıldım Hiç umrumda değil zaten onlarında umrunda değilim arayıp sormuyorlar..selam kızlar herkes iyidir inş. ben sinir oldum yine kayınvalideye.. sabah eşim annesini aramış işte 3 hafta sonra her an doğum olabilir diye oda bilmiyomuş gibi davranmış eşimde beni arayıp sen anneme söylemedin mi bilmiyomuş gibi davrandı dedi tepemin tası attı eşimlede tartıştım aslında ben söylemiştim ona doktordan gelir gelmez doktorun söylediklerini fln hatta bana tatili iptal edelim o zaman dedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım ya aradan yarım saat fln geçti geldi hastane çantan hazır değil eksiklerini tamamla fln diye bana laf söyluyor offfffffff
Melek tickerin yanlış sanırım..bizimde kafamızı karıştırıyosun...
doğum yakın yazdıkça bende 34 gördükçe korkuyorum eyvah bebiş erken gelecek diye...
Walla ben 31 oldum hala dağ tepe tırmanıyorum...pazar günü kiviyi götürdük....MERSİN CENNET CEHENNEM..e her gören bana :1shok: böyle bakıyoeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı (200 m derine indim..sonrada tırmandım -tatlicadiarzu-)
Gelen geçen kayar düşersin diye..
KİVİ sanırım <<kayma dikkat et>> lafını slmlaşma olarak algıladı
Kim görse aynı şeyi diyo çünkü kaydirigubbakcemile3
Eşimde insanlar seni görünce merhamet duyguları depreşiyo diyo...
Ya ben bu TÜRK insanlarını çok seviyorum yaaa opuyorumnanaktan
(O yetmedi bide buraya (kaleye) kadar yüzdüm )
Benim oğlan geleceğin sporcusu olacak kaydirigubbakcemile2![]()
Canım hiç sinirlenme zaten doğuma sayılı günlerimiz kaldı bırak allah aşkına benimkide farksız değil kandilde eşimle yedik birbirimizi sonuç o gece sabaha kadar sancılandım kasıldım Hiç umrumda değil zaten onlarında umrunda değilim arayıp sormuyorlar..
oznur cugum inanirmisin hatayliyim sozde hahaha:=) daha su cennet cehenneme gitmek nasip olmadi
inanki cok emrak ediyourm ablamalr cok anlatti ama kismet olmadi iste,olmadimi olmuyor,
ayy ne guzel fizige bak,40larda off fofff,dogumdan sonra kilo vermesi var:=((
ya canım işte sinirlenmemek elimde değil bildiği halde neden bilmiyomuş gibi davranıyor amacı eşimle aramızı bozmaksa cok güzel beceriyorklava:
canim ysm_ysm_ nasilsinya canım işte sinirlenmemek elimde değil bildiği halde neden bilmiyomuş gibi davranıyor amacı eşimle aramızı bozmaksa cok güzel beceriyorklava:
ayy ceylanim neden olmasin vallahi bu sene 10yada11,ayda gelirim zaten konusuruz daha,ne guzel olur du demi,,Kismet'M sEN Türkiyeye gel birlikte gidelimaklinialirimsmile
Biliyorum canım bende hüngür hüngür ağladım sinirimden ama napalım Allaha havale ediyorum tüm kaynanaları annemler İstanbuldan geldiler rahatlarmı sanki yeterki ben ve uras sağlıklı dünyaya gelsin diye kaynanamlar bu kadar ilgisiz ama yinede ben suçluyum hep bazen al oğlunu başına çal demek geliyor da olmuyor..