2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkes iyidir inş. ben sinir oldum yine kayınvalideye.. sabah eşim annesini aramış işte 3 hafta sonra her an doğum olabilir diye oda bilmiyomuş gibi davranmış eşimde beni arayıp sen anneme söylemedin mi bilmiyomuş gibi davrandı dedi tepemin tası attı eşimlede tartıştım aslında ben söylemiştim ona doktordan gelir gelmez doktorun söylediklerini fln hatta bana tatili iptal edelim o zaman dedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım ya aradan yarım saat fln geçti geldi hastane çantan hazır değil eksiklerini tamamla fln diye bana laf söyluyor offfffffff
Canım hiç sinirlenme zaten doğuma sayılı günlerimiz kaldı bırak allah aşkına benimkide farksız değil kandilde eşimle yedik birbirimizi sonuç o gece sabaha kadar sancılandım kasıldım Hiç umrumda değil zaten onlarında umrunda değilim arayıp sormuyorlar..
Melek tickerin yanlış sanırım..bizimde kafamızı karıştırıyosun...
doğum yakın yazdıkça bende 34 gördükçe korkuyorum eyvah bebiş erken gelecek diye...

Walla ben 31 oldum hala dağ tepe tırmanıyorum...pazar günü kiviyi götürdük....MERSİN CENNET CEHENNEM..e her gören bana :1shok: böyle bakıyoeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı (200 m derine indim..sonrada tırmandım -tatlicadiarzu-)
Gelen geçen kayar düşersin diye..
KİVİ sanırım <<kayma dikkat et>> lafını slmlaşma olarak algıladı
Kim görse aynı şeyi diyo çünkü kaydirigubbakcemile3

Eşimde insanlar seni görünce merhamet duyguları depreşiyo diyo...
Ya ben bu TÜRK insanlarını çok seviyorum yaaa opuyorumnanaktan

(O yetmedi bide buraya (kaleye) kadar yüzdüm )
Benim oğlan geleceğin sporcusu olacak kaydirigubbakcemile2
kiz%20kalesi.jpg

Ayyy ne güldüm kuzum sen ikinci doğurmak için çabamı harcıyorsun kuzucum..opuyorumnanaktanaman dikkat et biraz az tırman yüz maşallah :nazar:

oznur cugum inanirmisin hatayliyim sozde hahaha:=) daha su cennet cehenneme gitmek nasip olmadi
inanki cok emrak ediyourm ablamalr cok anlatti ama kismet olmadi iste,olmadimi olmuyor,
ayy ne guzel fizige bak,40larda off fofff,dogumdan sonra kilo vermesi var:=((

ayy mihricim yemek canın çekse anlarım da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Deniz insanın canı çekermi ayy seneyi bende iple çekiyorum antalyada oğluşumuzla ilk tatil inşallah tabii

Canım hiç sinirlenme zaten doğuma sayılı günlerimiz kaldı bırak allah aşkına benimkide farksız değil kandilde eşimle yedik birbirimizi sonuç o gece sabaha kadar sancılandım kasıldım Hiç umrumda değil zaten onlarında umrunda değilim arayıp sormuyorlar..

ya canım işte sinirlenmemek elimde değil bildiği halde neden bilmiyomuş gibi davranıyor amacı eşimle aramızı bozmaksa cok güzel beceriyor :oklava:

ceylancım ne yapim sıkıldım burası çok sıcak gündüz dışarı çıkmak mümkün değil evin içinde kapılar pencerelerde kapalı klima çalışıyor diye çok sıkıldım bunaldım biryerlere gitmek istiyor canım

oznur cugum inanirmisin hatayliyim sozde hahaha:=) daha su cennet cehenneme gitmek nasip olmadi
inanki cok emrak ediyourm ablamalr cok anlatti ama kismet olmadi iste,olmadimi olmuyor,
ayy ne guzel fizige bak,40larda off fofff,dogumdan sonra kilo vermesi var:=((

gidersin canım inşallahh denizinle görmek nasip olur inşallah oralarıı...evet canım ben hayatımda ilk defa evlendikten sonra 50 yi gördüm....

en fazla 48 kiloydumm inanırmısın pantolonlarım üsütmden düşerdiii zayıflıktannn ve çok çirkin dururduu :)) doğumdan sonrada veririm allahın izniyle... zaten çabuk yakan bi metabolizmam var...

ya canım işte sinirlenmemek elimde değil bildiği halde neden bilmiyomuş gibi davranıyor amacı eşimle aramızı bozmaksa cok güzel beceriyor :oklava:

Biliyorum canım bende hüngür hüngür ağladım sinirimden ama napalım Allaha havale ediyorum tüm kaynanaları annemler İstanbuldan geldiler rahatlarmı sanki yeterki ben ve uras sağlıklı dünyaya gelsin diye kaynanamlar bu kadar ilgisiz ama yinede ben suçluyum hep bazen al oğlunu başına çal demek geliyor da olmuyor..

kızlar nasılsınız....biz iyiyiz....biraz uyku bastırdı şimdi bana....gelişmeler varmı herkez nasıl??
kızlar nagihan yok nezamandır nerdeki haberi olan varmı???
buarada ben önümüzdeki hafta kayınvalidemin yazlığında kalacağım sanırım 3-4 gün.eşim şehirdışına gitmesi gerekiyormuş banada yalnız kalamanı istemiyorum dedi.3-4 gün orda sıkılıcam ama napayım....
internet var sanırım orda emin değilim ama varsa girerim buraya....havuz var bahçede ama yalnız başıma napcam havuzda yaaa.....
alıcam bi kitap off..yapacak bişey yok gerçekten....sıkıcı geçecek önümüzdeki hafta....
ikitanede kaynım var evde..akşamları evdeler...yani don atlette durulmaz sıcaklarda..aslında daha rahatsız olacağım ama orası bahçe bilmemne diye serin olur ben rahat ederim zannediyorlar....:umursamaz:

canim ysm_ysm_ nasilsin
ay kiyamam kiz seni uzup kiriyorlarsa kör seytandan bulsunlar ,
canim sikma canini sakin uzulme,bebegini duusn guzelim,
Kismet'M sEN Türkiyeye gel birlikte gidelimaklinialirimsmile
ayy ceylanim neden olmasin vallahi bu sene 10yada11,ayda gelirim zaten konusuruz daha,ne guzel olur du demi,,
Biliyorum canım bende hüngür hüngür ağladım sinirimden ama napalım Allaha havale ediyorum tüm kaynanaları annemler İstanbuldan geldiler rahatlarmı sanki yeterki ben ve uras sağlıklı dünyaya gelsin diye kaynanamlar bu kadar ilgisiz ama yinede ben suçluyum hep bazen al oğlunu başına çal demek geliyor da olmuyor..

aaa sneindemi kayin validen oyle cadi,aynen benim kigibi:=((
aman ne isterler bizden anlamam benimkisi benim onumde dinler aksamda esimden
yana olurdu cok iki yuzlu,,
ceylan uzulme körseytandan bulsunlar,,

mospy sekeri hosgeldin,
iyi oldunuza sevindim
bende sahsen iyiyim canim,ya bende saltanati bnck meraklardayim,
nagihanda yokmus aaa insallah iyilerdir,,

Çikolata ........geçmiş olsun..bişi olmamış şükür ikinizede.. hamilelikte ne bulursanız yiyin diyolar..sen abartmışsın kaydirigubbakcemile3

Züleyha..........seni merak ediyordum...hayırlı uğurlu olsun...tez zamanda kavuşursunz inş bebeğine..rabbim acısını göstermesin

Lil@ .............. Bu salıda güzel geçmesine sevindim...her salı iyi haberlerini bekliyoruz rüzgarımızın..eve gelir gelmez ilk iş bize haber vermek olsun

Butterfly.......Mutlu seneler dilerimm.. bebeğin ve eşinle...Terfinde hayırlı uğurlu olsun...Kızın sana uğur getirmiş a.s.

Melek........Boşver milleti eğlenmene bak......Ben geze geze doğuracam sanırım bu gidişle :1: (düğün mevlütlüydü sanırım )

cornelia35.....sancın vardı en son...umarım iyisindir...

Denizbarış.....odanı göremedim daha ....ama hayırlı uğurlu olsun...annenin ellerine sağlık

Ceylanda ......Dr gitmiş...iyi haberlerle gelsin

Kızlar netim yoktu dün o yüzden ancak yetişebiliyorum size....
(Butterfly geç oldu ama :tomato: )

yuse inanki cok tatlisin ya,opuyorumnanaktan
okumaktan yorulmadi daha:=) helal olsunn yuregi guzell anne:=))
kaydirigubbakcemile3bazen bende okuyorum sonra sikiliyorum son sayfaya geri donuyorum ahahha

mihri aynen sana katiliyorum canim,
havuzda insan mikrop aliyor dr,dmeistiki havuza gittinde klor kokusuna bak aman isim yokta ona bakacam yoksa cok seviyorum yuzmeyi:=)) mikrop alirim diye korkuyorum
en iyisi gitmememmafoldumben

Back
X