johnsons baby canım yakınlarında varsa sende al :))
hehe ablam oldu bi tane opuyorumnanaktan ... iyi canım valla ne güzel eşin bir şey demiyor bizimkiler olsa kendimize alırken bile laf sokarlar
Canım sen o zaman 6-7 gün sancı çektin
yusem su içmemız lazım sakın düşünme sağlıklı beslenmen gerrek allah korusun tansıyon düşer
bu internte kafayi yedi ufff ya canim esim bir sey diyemiyor cunku turkiyede bazi seyelr burdan cok daha pahali burda gida cok pahali yani tek salatalik 2 euro ama kiyafet ozellikle majyaj malzemesi turkiyeden ucuz bir sey aliyorum diyorumki turkiyede biu ne kadar biliyomusun aliyim kardeisme veriyim bosa para harcamasin al tabi diyo :)
yani deniz elbiselerini tasli 5 euroya aldim benim icin 5 tl gibi turkiyede icin 5 euro 10 tl ama ykmde boynerde aynisi 70 tlye anca alairsin bu mevsimde bikinileri 4 euroya aldim daha once 30 euroydu gunes yok burda baktilar kisme almiyo fiyatalr iniyo hemen aliyorum john frieda sampuanalr falan 29 tl turkiyede ben burdan 3 euroya aliyorum fiyat farkina baksana sok resmen :)
dusukte sanci cekiliyormu nasil olur cidden gecmis olsun
gerçekten çok uygun orası
sen bebeğin için aldığın şeyleride çok uygun fiyata aldın
burda çocuk kıyafetleri çok pahalı
oluyor canım adetten biraz daha sancılı
evet yurt dışında çoğu ülkede gıda öyle pahalı ve tatsız oluyorevet ben topluyorum bebek arabam araba koltugum mama sandalyem birde su oturup sallandigi sey hepsini gracodan aldim 400 euroyu ancak buldu diyorumki turkiyede olsam dunya para harcicam bunalara ama graco ing markasi onun faydasi cok esim diyoki ikinci bebek daha ucuza gelir ehemn bir daha yapalim saka algiliyorum tabi burda evet cogu sey ucuz yani zara topshop berkshka gibi giyim magazalri dahi ucuz cunku bir elbise burda 40 euro ise turkiyede 100 tl benim icin 40 euro 40 tl gibi kozmetik hele arada baya fark var lancaster pudra turkiye havalimaninda 48 euro ben 9 euroya aliyorum burdan ama gida facia karpuza ufacik ici bembeyaz gecen 10 euro veridm yemeden attim igrencti
cok kotuymus ya birde duygusal yani var tabi gecmis olsun allah kimseye yasatmasin
opuyorumnanaktan
eşime söyledim ben sabah işe giderken 9,30 da bakacakk burdakinde yoksa iş yerinin ordakine bakacak bende sizden duydum :)
hehe ablam oldu bi tane opuyorumnanaktan ... iyi canım valla ne güzel eşin bir şey demiyor bizimkiler olsa kendimize alırken bile laf sokarlar
yusem su içmemız lazım sakın düşünme sağlıklı beslenmen gerrek allah korusun tansıyon düşer
canım vallai ben şahsen o takati bulamıyorum kendimde bi gün denerim olmazsa tutmam diyorum ama eşin deneme tutamazsın diyor hadi dayandık tuttuk ama yaz günü olduğu için ve hamile olduğumuz için vücudumuz çok su kaybediyor vucudumuz susuz kalır Allah korusun
Walla bende aynen öle düşünüyorum
nasıl sormuyo hayret saadet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?