2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe ablam oldu bi tane opuyorumnanaktan ... iyi canım valla ne güzel eşin bir şey demiyor bizimkiler olsa kendimize alırken bile laf sokarlar

bu internte kafayi yedi ufff ya canim esim bir sey diyemiyor cunku turkiyede bazi seyelr burdan cok daha pahali burda gida cok pahali yani tek salatalik 2 euro ama kiyafet ozellikle majyaj malzemesi turkiyeden ucuz bir sey aliyorum diyorumki turkiyede biu ne kadar biliyomusun aliyim kardeisme veriyim bosa para harcamasin al tabi diyo :)
yani deniz elbiselerini tasli 5 euroya aldim benim icin 5 tl gibi turkiyede icin 5 euro 10 tl ama ykmde boynerde aynisi 70 tlye anca alairsin bu mevsimde bikinileri 4 euroya aldim daha once 30 euroydu gunes yok burda baktilar kisme almiyo fiyatalr iniyo hemen aliyorum john frieda sampuanalr falan 29 tl turkiyede ben burdan 3 euroya aliyorum fiyat farkina baksana sok resmen :)

yusem su içmemız lazım sakın düşünme sağlıklı beslenmen gerrek allah korusun tansıyon düşer

canım aslında ben bebek beslenirmi beslenmezmi diye düşünmüyorum annem 4 çocuk doğurmuş dördündede tutmuş hepimizde kilolu doğmuşuz yani Allah onu korur ama tansiyonumuz düşer vücut susuz kalır diye korkuyorm bide ilaçlar var taabi

gerçekten çok uygun orası
sen bebeğin için aldığın şeyleride çok uygun fiyata aldın
burda çocuk kıyafetleri çok pahalı

gerçekten çok uygun orası
sen bebeğin için aldığın şeyleride çok uygun fiyata aldın
burda çocuk kıyafetleri çok pahalı

evet ben topluyorum bebek arabam araba koltugum mama sandalyem birde su oturup sallandigi sey hepsini gracodan aldim 400 euroyu ancak buldu diyorumki turkiyede olsam dunya para harcicam bunalara ama graco ing markasi onun faydasi cok esim diyoki ikinci bebek daha ucuza gelir ehemn bir daha yapalim saka algiliyorum tabi burda evet cogu sey ucuz yani zara topshop berkshka gibi giyim magazalri dahi ucuz cunku bir elbise burda 40 euro ise turkiyede 100 tl benim icin 40 euro 40 tl gibi kozmetik hele arada baya fark var lancaster pudra turkiye havalimaninda 48 euro ben 9 euroya aliyorum burdan ama gida facia karpuza ufacik ici bembeyaz gecen 10 euro veridm yemeden attim igrencti

bu gun minik bebek bikinileri gordum cok sekerdi 2 euroydu ama almadim denizmi varki burda aliyim bebek gelsin kizimla elele tutusur tutusur gider aliriz bizede gezme cikar :)

evet yurt dışında çoğu ülkede gıda öyle pahalı ve tatsız oluyor
cok kotuymus ya birde duygusal yani var tabi gecmis olsun allah kimseye yasatmasin

saol canım amin

aysecigim tum arkadaslarin adreslerini aldim bir senin yok eger sorun olmazsa bebekler dogdukalrinda kart atmak istiyorum tum arkadaslara burdan yani bana internet ortamindan daha iyi geliyo kart atmak zaten dogumdan sorna bir sure konusamiyacagiz bana ozelden adres atman mumkunmu farketmez annen baban sana kartim ulassin yeter senin icin olmazsa tabi canim :)

opuyorumnanaktan

eşime söyledim ben sabah işe giderken 9,30 da bakacakk burdakinde yoksa iş yerinin ordakine bakacak bende sizden duydum :)

bende ay başında gördüm reklamını ama size demeyi unuttum
Dün dışarı çıktığımda inceledim sanki çok gerekli şeyler yok gibi içinde?

yusem su içmemız lazım sakın düşünme sağlıklı beslenmen gerrek allah korusun tansıyon düşer

Zaten su içtiğimmi varki klava:
ya borçlu olmaktan iyidir diye düşünüyorum..zamanında tutmak iyi..sonradan borç ödemek zoruma gider mafoldumben
en büyük korkum hele 61 gün borçlanmak...

Walla bende aynen öle düşünüyorum
nasıl sormuyo hayret saadet...

yusecigim kardesimi ailemi cok ozledigi biliyo terapi gibi bana yani bir sey aldikca mutlu oluyorum birde cidden turkiyeden ucuz burasi yani ben turkiyede john friede sampuana 30 tl verirken burdan 4 euroya falan aliyorum lancaster opudra aldim gecen 48 euro ben 9 euroiya aldim diyorumki cok ucuz burasi bazi yonden aliyim kardeisme sormuyo zaten ne aldin ne ettin git al zaman gecir diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…