2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saadet eşim amerikaya gitmişti (sevgiliyken)
Et bolll beleşmiş....karpuzu dilimle ...patatesi taneyle alıyorduk diyordu

Tabi etden korktuğundan acından ölmüş.... (Domuz eti yerim korkusundan)

bu yaptığın alışverişi eski eşinle evli...çalışmıyorken yaptığını düşünsene..
bırak kardeşini sana bile aldırmazdı..Gerçi ucuz olmasınında katkısı var tabi

bu yaptığın alışverişi eski eşinle evli...çalışmıyorken yaptığını düşünsene..
bırak kardeşini sana bile aldırmazdı..Gerçi ucuz olmasınında katkısı var tabi

eski esimle ? 4 sene calistim ayda 1.600 tl mortgage odedim gumrukte ithalat sorumlusu olarak calisiyordum o eve bakti marka takintisi vardi alirdi kadin gibi bende alirdim o kredi akrtlarini oderdi onu bile laf etmisti bana ayrilirken evide verdim sirf laf etmesin diye aman dedim ayrilmak isteyen bendim cunku nefes alani birakmamisti bana kardesimle tatile gitmistikte burnumuzdan getirmisti alanya zehir olmustu kiskanirdi kardesimi feci benden gerci beni herkesten kiskanirdi annemle yanliz konussam burnunu sokardi ne konusuyosun diye kardesime tatilde yemek goturdum kavga ettiler kardesini bana tercih ettin diye 1 ay kusmustu kedimi kiskanirdi :)

Son düzenleme:
Saadet eşim amerikaya gitmişti (sevgiliyken)
Et bolll beleşmiş....karpuzu dilimle ...patatesi taneyle alıyorduk diyordu

Tabi etden korktuğundan acından ölmüş.... (Domuz eti yerim korkusundan)

yuse et burdada cok ucuz tarim ulkesi oldugu icin gercekten ucuz ama sebze pahali cunku hava soguk sebze hep ithal tadi tuzuda yok meyvenin igrenc domus eti yemiyorum ben midem pisirlerken bile kalkiyo esim yiyo ama ben kesinlikle yanlizca bir kere poizza yedim ustunde sucuk var farketmedim baktim domuz etindenmis iki gun kustum ama eism anliyo diyoki yani hayatin boyunca yememissin gayet normal igrenmen diyo ..

yuse eski esim kedimide cok kiskanirdi kardesimi annemi cevremid egil sadece kedimle ilgilenirken benimle bu kadar ilgilenmiyosun derdi gecimezdi ufacik hayvanla isten basimi kasiyamazdim diyelimki ayda bir bir yere gittim allahim telefonum susmazdi canim eee? nasilsin iyiyim ikid akika sonra yine canim eee? nasilsin bunaltirdi beni iyice defalarca uyardim en sonunda guzel uyardim :)

lilacım ringte kapışalım senle :) bende 65 ile kaldım, 78 oldum. ağır sıklet şampiyonasında yarışalım bence :)

:roflol::roflol::roflol: kapışalım şekerim alkisalkisalkis
şu doğumdan sonra veririz sabacım kilolarımızı.
yaza fit bi şekilde gezeriz artık...opuyorumnanaktan

bu arada beni uyku tutmuyo saçma sapan bir saatte uyanıyorum bu gecede aynen öyle oldu kızlar 2:30 da uyandım.
nolacak bu uykularımız bizim yaa neden böyle oluyo offf....

gece 12 de uyudum uyuduğum süre boyunca saadet senle uğraştım canım...
senle ben doğuruyoduk delikafadulden hemde çatır çatırrr :roflol::roflol:

sana diyorum ki eyvah suyum geldi
sen bana diyosun ama Gönülcüm önce pembemsi kan gelirmiş nişan olarak senin o gelmedi ki benim geldi
bak şimdi ben nasıl doğurcam izle diyosun :roflol::roflol::roflol:
Allahım uyandım nasıl gülüyorum ama bi görsen.

lafa bak...

bak şimdi ben nasıl doğurcam izle :roflol::roflol:
bana doğurmayı öğretiyodun şekerim önce izle sonra doğur :roflol::roflol:

ayol sonlara yaklaştıkca rüyalarımızda saçmaladı artık sırnaşık şey

Son düzenleme:
ceylanim bende su face ye girem diyorum benim var ama esimle ufak sorunalrdan dolayi kapamsitim:=))
ama burdandan yaziyorum yaa kararsizim ikiz analairna cok selam soyle canim,yaa,

kısmetim gelsene yaaaaa :çok üzgünüm:
inan bana bir tek sen eksiksin orda.ve yokluğun çok belli inan banaboshayallersmile
öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki hem birbirimizi görüyoruz.
hemde grubumuz gizli arkadaşların bile göremiyo paylaştıklarını çok güvenli yani.
eşine anlat kızlar orda de sadece onlarla olabilmek için faceye girmek istiyorum de.
izin verecektir eminim.
sonra bizleri eklersin kendine kopmayız.
çünkü kk bazen kopuyo bakım falan oluyo ordan yazışıyoruz.
sen bunu bi düşün canım.
valla gelirsen süper olur :lepi:

5:35 oldu gidiyom ben...
bi duş alim kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırıp geçireyim.
sonrada uyurum ...
bakalım benden sonra kim gelecek...

öpüldünüz kızlar.....

şükürler olsun canım bizde iyiyiz kızımla bu akşam mideme felaket ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım sıcak şekerli suyla falan geçirdim biras
Allah sizede iyilikler versin
gunaydin canim cok licok gecmis olsun ama neylersin migde
yedikelrine muhakak dikat etmen lazim,eksi acili baharatli yememelisin
bozom canim gecmis olsuna.s.ama gecmiste kaldi sakin ha uzulum demiyesin
hem bak :ecrin_bebek:minik kusun yolda annesi:=) hemide eyylul anasi olacan:lepi:insallah allahim sagsalim saglikla kucaklamani nasip eylesin amin,opuyorumnanaktan
Ayy kızlar misafirliğe gittik tatlıyı görünce dayanamadım şimdi de pişmanlık içimi kemiriyor :kedi:
ceylan im canim afiyetler olsun,
kaydirigubbakcemile3canim benim sakin yemelmaz:
senin yerine ben yerim kaydirigubbakcemile3tatkaydirigubbakcemile3li demisisn ya ay canim cekti soyle kunefe hmm burda var yapan yer antep sofrasi diye oglen diyeyim kizimla yiyeyimsositosositocok hainim hahaha
ama sana yasak o yuzden ben yerim:=)) sen bua haftalik doldurdun:=) sira bende daha cikolata bile yemedim kilo alirim diye:=(

johnsons baby canım yakınlarında varsa sende al :))
bozo canim benim k.validemelr haftaya getiriyorm ya onalara dedim bana johnsons baby kolanyasini alin getirin cok sveiyorum bri dalin sapuan birde o kolonyayi:=)

sonrada uyurum ...

öpüldünüz kızlar.....

a.s.lila cigim canim gunaydinlar ,,opuyorumnanaktan
hayirli cumalar Allahim daha guzel gunler nasip eylesin amin,
canim evet ya bende face gelmek istiyorum bugun oglen konusacam zaten esimin rahatsiz oldugu konu bir erkegin beni rahatsiz etmesiyle alakasi yok
ozamnlar bir akrabasi cok sacma ve cirkin seyler yazmisti sayfama resmen ayrilma nkmiza gelmistik,tam o bitti benim ailem basladi cunki evlenmemize herkez karsiydi ve yillardir evli oldum halde kimse istemez esimle mutlu olmami inan bana bu vs,den hani guven le alakasi yok,
ama konusacam gizli diye anlayisla karsiliyacana eminim,

kahvalti hazirliyacakmisisn hmm afiyetler olsun enistemle sana tabiki en onemliside
rüzgarima :ecrin_bebek:

günaydin EYLUL ANNELERI HAYIRLI CUMA LAR EN GUZEL HAFTALAR EN GUZEL GUNLER SIZLERLE OLSUN;AMAN ZAMANLI DOGUM YAPMALARkaydirigubbakcemile3
kizlar ya ben 12gibi uyudum ay uyandimda saat3du,dahada uykum gelemdi ya:=((
benimkisi horul horul uyuyorlaelaelaelaelae
bende uykusuz yorgunum bugunde baya yogun gececek hmm neyse idare ederim kesin bugun boyle olurumsempatiksalakcinnihahahha
inaninki cok aciktim kalkayim bir kahvemi iceyim daha icmedim:=delphin:

Son düzenleme:
sonrada uyurum ...

öpüldünüz kızlar.....

lila gule gule canim,
sanirsam suanda sirada ben var,
ay bir gun allahim nasip eylerse hepimiz burda sabah karsi olacaz yok uyumadi yok acikti yok durmadi insallahkaydirigubbakcemile3
cok guzel gunler hepimizi bekliyor amin,,

saadet cigim inanki senin su kardeslerine olan duskunlugune bayiliyorum:=))
benim abim evimizin tek oglu ve en buyugumuz o da aynen senin gibi her seferinde alir her seferinde atlar gelir,,ama bizde abimizin etrafinda pervaneyiz hem baba hem abi sanki kiz arkadasim abim benim cok seviyorum abimi,

canim boyle yzamisiin ya kizlara plaj icin vsmne guzel bayildim vallahi gule gule giysinler,
iyilik melegi abla,,kardeslik cok guzel bir duygu ya
hele anne babayi kaybettinde insan daha cok kelepceleniyorsun daha cok sariliyorsun iyiki kardesleirmiz var,,insallah yaza damgayi vuracaz hep birden hayirli dogumlar yapalim suslenir atla rgideriz tr,ye

delikafaduldenlila gulmekten geberdim hahaha
saadeti ruyanda gorup dogum yapmisisn ya hahaha bizim kizimiz zaten doktordan korkuyor ruyanin guzelligine bak kaydirigubbakcemile3
ayy cok guldum allahim iyiligini versin aminn,

saadetcigimaklinialirimsmile igneden korkuyor dusunemiyorum bile birisiine dogum yaptirdigini hahaahhakaydirigubbakcemile3saadet bu konuda bir tanidimda oyle ayy cok pek canlidir gorsen igneyi gorsun aglar ufacik apendist ameliyati olsu bizi resmen sinir etti:=)kaydirigubbakcemile3

kizlar cenem dusmeden bende cikayim:=))kahvem bitsin kahvalti hazirlayim bidip iki dk,sevgili bisikletimle firindan tazecik ekmekte alayim yakin zaten,ama yagmur var:=((sonrasi gorusuruz

kızlar günaydın hiç uyumadınızmı ne herkes erkenci ben ilk defa bugün erken kalktım oda annemlere gidecem sıcak iyce olmadan gidim bari bugün yemek ev işi derdim olmaz bu arada dün fazla gezmişim gece sancılandım çok korktum ama şimdi iyiyim bugün iyi kaynatın gelince okurum

günaydınnnn

dün gece 2 de uyudum çok uykum var, eşimle tartıştık bende yastığımı aldım salonda uyudum, sağa dön sola dön 2 gibi anca dalmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…