Saadet eşim amerikaya gitmişti (sevgiliyken)evet ben topluyorum bebek arabam araba koltugum mama sandalyem birde su oturup sallandigi sey hepsini gracodan aldim 400 euroyu ancak buldu diyorumki turkiyede olsam dunya para harcicam bunalara ama graco ing markasi onun faydasi cok esim diyoki ikinci bebek daha ucuza gelir ehemn bir daha yapalim saka algiliyorum tabi burda evet cogu sey ucuz yani zara topshop berkshka gibi giyim magazalri dahi ucuz cunku bir elbise burda 40 euro ise turkiyede 100 tl benim icin 40 euro 40 tl gibi kozmetik hele arada baya fark var lancaster pudra turkiye havalimaninda 48 euro ben 9 euroya aliyorum burdan ama gida facia karpuza ufacik ici bembeyaz gecen 10 euro veridm yemeden attim igrencti
bu yaptığın alışverişi eski eşinle evli...çalışmıyorken yaptığını düşünsene..yusecigim kardesimi ailemi cok ozledigi biliyo terapi gibi bana yani bir sey aldikca mutlu oluyorum birde cidden turkiyeden ucuz burasi yani ben turkiyede john friede sampuana 30 tl verirken burdan 4 euroya falan aliyorum lancaster opudra aldim gecen 48 euro ben 9 euroiya aldim diyorumki cok ucuz burasi bazi yonden aliyim kardeisme sormuyo zaten ne aldin ne ettin git al zaman gecir diyo :)
bu yaptığın alışverişi eski eşinle evli...çalışmıyorken yaptığını düşünsene..
bırak kardeşini sana bile aldırmazdı..Gerçi ucuz olmasınında katkısı var tabi
Saadet eşim amerikaya gitmişti (sevgiliyken)
Et bolll beleşmiş....karpuzu dilimle ...patatesi taneyle alıyorduk diyordu
Tabi etden korktuğundan acından ölmüş.... (Domuz eti yerim korkusundan)
lilacım ringte kapışalım senle :) bende 65 ile kaldım, 78 oldum. ağır sıklet şampiyonasında yarışalım bence :)
ceylanim bende su face ye girem diyorum benim var ama esimle ufak sorunalrdan dolayi kapamsitim:=))
ama burdandan yaziyorum yaa kararsizim ikiz analairna cok selam soyle canim,yaa,
gunaydin canim cok licok gecmis olsun ama neylersin migdeşükürler olsun canım bizde iyiyiz kızımla bu akşam mideme felaket ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım sıcak şekerli suyla falan geçirdim biras
Allah sizede iyilikler versin
bozom canim gecmis olsuna.s.ama gecmiste kaldi sakin ha uzulum demiyesindüşük sancısı çok fena ben de 5 haftalık düşük yapmıştm keseyi düşürene kadar ölmüştüm resmen o yüzden doğumu hiç düşünemiyorum
sen kaç haftalık düşük yaptın?
ceylan im canim afiyetler olsun,Ayy kızlar misafirliğe gittik tatlıyı görünce dayanamadım şimdi de pişmanlık içimi kemiriyor :kedi:
bozo canim benim k.validemelr haftaya getiriyorm ya onalara dedim bana johnsons baby kolanyasini alin getirin cok sveiyorum bri dalin sapuan birde o kolonyayi:=)johnsons baby canım yakınlarında varsa sende al :))
kısmetim gelsene yaaaaa :çok üzgünüm:
inan bana bir tek sen eksiksin orda.ve yokluğun çok belli inan banaboshayallersmile
öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki hem birbirimizi görüyoruz.
hemde grubumuz gizli arkadaşların bile göremiyo paylaştıklarını çok güvenli yani.
eşine anlat kızlar orda de sadece onlarla olabilmek için faceye girmek istiyorum de.
izin verecektir eminim.
sonra bizleri eklersin kendine kopmayız.
çünkü kk bazen kopuyo bakım falan oluyo ordan yazışıyoruz.
sen bunu bi düşün canım.
valla gelirsen süper olur :lepi:
5:35 oldu gidiyom ben...
bi duş alim kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırıp geçireyim.
sonrada uyurum ...
bakalım benden sonra kim gelecek...
öpüldünüz kızlar.....
5:35 oldu gidiyom ben...
bi duş alim kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırıp geçireyim.
sonrada uyurum ...
bakalım benden sonra kim gelecek...
öpüldünüz kızlar.....
listede yokum herhalde ben benim doğumum kısmetse ağustosun 20 sezeryanla olacakmihri senin dogum zamanin ne zaman arkaadsim listedeki gibimi hala degisim varmi normalmi sezeryanmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?