ya kızlar şu çizelgemiz var ya gebelik haftamızı gösteren dün 33 + 6 ydı bu aniden34 haftalık gösteriyo beni birden 4 gün atladı neden öle olduki acep bak benide şaşırtıyo sonram :bbo:
Günaydın güzeller, bugün biraz iş yaptım. İş yaptım dediysem mutfağı iyice topladım. Ev toz içinde, pazartesiye kadar mecburen böyle oturcaz. Temizlikçi kadın memleketinden dönemedi.
Valla sabah sabah keyflendim, eşim kayınvalidenin tüm iç yüzünü gördü. Bana döktü içini telde ve melek rolü bana düştü aman işte "boşver canım, canları sağolsun, biz görevimiz neyse yaparız..." Çok fenayım. Ama güzel Allahım bana bunu gösterdi ya, artık gam yemem. Dün burda olanlar da zafer çığlıkları atacaklarkaydirigubbakcemile5
Valla sabah sabah keyflendim, eşim kayınvalidenin tüm iç yüzünü gördü. Bana döktü içini telde ve melek rolü bana düştü aman işte "boşver canım, canları sağolsun, biz görevimiz neyse yaparız..." Çok fenayım. Ama güzel Allahım bana bunu gösterdi ya, artık gam yemem. Dün burda olanlar da zafer çığlıkları atacaklarkaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlar ...hala işteyım ayın 15-20 si arası cıkıcam artık çok ağırlaşıyorum..oturamıyorum bacak bacak üstüne atamıyorum valla...bebiş aşağıyı tekmelıyor veya dönüyor bişiler yapıyor işte :))
sizde ne alem?
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Kesinlikle, keyfim yerine geldi. Hoş yine de gidicez ama eşimin herşeyin farkında olması ne büyük rahatlık. Bugün de bi kuaföre gideyim bari
gunaydın kızlar ...hala işteyım ayın 15-20 si arası cıkıcam artık çok ağırlaşıyorum..oturamıyorum bacak bacak üstüne atamıyorum valla...bebiş aşağıyı tekmelıyor veya dönüyor bişiler yapıyor işte :))
sizde ne alem?
günaydın canım... Benim Eller Ayaklar şişmiş durumda evde olduğum için günlük işlerimi yapıp hemen uzanıyorum iki adım atıp yoruluyorum zaten...dünden beri de göbeğim daha aşağıda durmaya başladı eşim de farketti bizim kız aşağı indi gelmeye mi hazırlanıyor ne ? :CüvCüv::CüvCüv:
günaydın ben bugün uzun süreden sonra güzel uyudum sabah eşim gidincede uykum kaçtı
nabersiniz ne var ne yok hanımlar ben bugün yine idiyorm doktora 35 haftalık oldum eyvahedigeldismile
Canım ben 2 kere kestirdim Saçma geliyor bana saç kestirmemek ....hadi boya desen neyse kimyasal içeriyor boyatmadım o yüzden ... eğer sezeryan olursa benim (ki inşallah olmaz herşeyimiz normal şimdilik)) kuaöfere gidip saçlarıma fön çektirmek ve öyle yatış yapmak istiyorum doğumdan çıkınca malum fotoğraflarda öcü gibi çıkmayayım kaydirigubbakcemile3
ayşecim 35 hafta benimde az kaldı 34+3 zaman yaklaştı zamanyaklaşinca tuhaf oluyorum bir yandan korku bir yanden heycan bir yandan merak of ALLAHIM ne yapacagız