2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçmiş olsun kötü anıları düşünmen şuanda meleğinin kardeşi yolda ona odaklan opuyorumnanaktan

9da kuzum ama sen daha erken gıtmen gerek kuyruk
evet erkenden gidicem :)))

ben kürtaj olmadım
benim kanama başlamadan 1 gün önce acayip sancım oldu ertesi gün kanama başladı aniden....dr gittik usg de gözükmedi kan testi yaptırdık değerler düşmüştü.....benim baya kanamam oldu 6veya 7. gün beyaz bi parça düşürdüm içinde kıvrımlı kalemle çizilmiş gibi bişey vardı...ama o parçayı düşürene kadar öldüm..

canım geçmiş olsun kötü anıları düşünmen şuanda meleğinin kardeşi yolda ona odaklan opuyorumnanaktan

öyle canımda doktor gelin deseydi o gece önlem alınabilirdi belki yada biz gidebilirdik ama işte oğlum gelicek inş Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza versin inş...

kaydirigubbakcemile5
ayşe belki saçma olcak ama
ben o taakati buluyorum kendimde (şimdilik) ondan sorayım
Oruç tutmayı düşünüyomusunuz?

canım vallai ben şahsen o takati bulamıyorum kendimde bi gün denerim olmazsa tutmam diyorum ama eşin deneme tutamazsın diyor hadi dayandık tuttuk ama yaz günü olduğu için ve hamile olduğumuz için vücudumuz çok su kaybediyor vucudumuz susuz kalır Allah korusun

ben de tutamıycam bu sene
bayılır kalırım bu sıcaklarda

Canım sen o zaman 6-7 gün sancı çektin

internetim gitmisti allahtan yoine geldi esimde konkene gitti yanlizim cok canim sikilir internette olmasa kizlar ben kurtaj olmustum bir kere bunuda olucaktimda baktim gunah isliyorum birde istedim yani sorumluluktan kac kac nereye kadar esimde doktorda aglayinca hadi dedim yapiyim :)

yusem su içmemız lazım sakın düşünme sağlıklı beslenmen gerrek allah korusun tansıyon düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…