kızlar bim kaçta açılıyor
sabah erkenden gitmek lazım kapış kapış bitiyor herşey
kaydirigubbakcemile5aaa makarnadan kapı süsü yapımı süper fikir ya
yıne kaşınıyorum ayy hertaraafı kaşınan varmı..
canım geçmiş olsun kötü anıları düşünmen şuanda meleğinin kardeşi yolda ona odaklan opuyorumnanaktan6 haftalıktı canım gece agrısız kanama geldi akıntı gibi doktoru aradık her kanama düşük değil dedi (gerizekalı) sabah sancıyla uyandım tabi kanamada artttı doktora gittik kalp atışını duyamıyorum dedi ilaç verdi geri yolladı kanaman artarsa gel dedi eve geldim 3-4 saat sonra sancı ve kanama daha cok arttı hastaneye gittik işte ilaç içmek için bir dilim börek yemiştim saat 4 e kadar sancıyla bekledim düşmedi kürtaja aldılar hazırlık yaparken düştü meleğimsonra orayı temizlediler heralde uyuşturdularmı ne yaptılar ben bişi hissetmedim birde o zaman bir şey bilmiyodum şuan daha iyi farkındayım herşeyin
opuyorumnanaktan
eşime söyledim ben sabah işe giderken 9,30 da bakacakk burdakinde yoksa iş yerinin ordakine bakacak bende sizden duydum :)
ben ben ben canım 5.günüm benim... kaşıma benim hep kırmızı kabarcıklar cıktı
evet erkenden gidicem :)))9da kuzum ama sen daha erken gıtmen gerek kuyruk
6 haftalıktı canım gece agrısız kanama geldi akıntı gibi doktoru aradık her kanama düşük değil dedi (gerizekalı) sabah sancıyla uyandım tabi kanamada artttı doktora gittik kalp atışını duyamıyorum dedi ilaç verdi geri yolladı kanaman artarsa gel dedi eve geldim 3-4 saat sonra sancı ve kanama daha cok arttı hastaneye gittik işte ilaç içmek için bir dilim börek yemiştim saat 4 e kadar sancıyla bekledim düşmedi kürtaja aldılar hazırlık yaparken düştü meleğimsonra orayı temizlediler heralde uyuşturdularmı ne yaptılar ben bişi hissetmedim birde o zaman bir şey bilmiyodum şuan daha iyi farkındayım herşeyin
canım geçmiş olsun kötü anıları düşünmen şuanda meleğinin kardeşi yolda ona odaklan opuyorumnanaktan
yıne kaşınıyorum ayy hertaraafı kaşınan varmı..
kaydirigubbakcemile5
ayşe belki saçma olcak ama
ben o taakati buluyorum kendimde (şimdilik) ondan sorayım
Oruç tutmayı düşünüyomusunuz?
canım vallai ben şahsen o takati bulamıyorum kendimde bi gün denerim olmazsa tutmam diyorum ama eşin deneme tutamazsın diyor hadi dayandık tuttuk ama yaz günü olduğu için ve hamile olduğumuz için vücudumuz çok su kaybediyor vucudumuz susuz kalır Allah korusun
aynı valla kuzum ayyy çok fena nasıl yazdığımı görsenız:1rolleyes:
ne varmış ben kaçırdım ??
ben kürtaj olmadım
benim kanama başlamadan 1 gün önce acayip sancım oldu ertesi gün kanama başladı aniden....dr gittik usg de gözükmedi kan testi yaptırdık değerler düşmüştü.....benim baya kanamam oldu 6veya 7. gün beyaz bi parça düşürdüm içinde kıvrımlı kalemle çizilmiş gibi bişey vardı...ama o parçayı düşürene kadar öldüm..
bebek bakım seti varmış 15 tl indirimli
ucuzmuş hangi marka acaba canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?