2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben birde bişeyi merak ediyorum sancı hangi bölgede oluyor. kasıklarda mı? rahimde mi? belde mi? göbekte mi ?

anammm... belden aşağısı kopucak desene canım delikafadulden

aynen öyle cnm kafamçokkarıştı

geliyor sonra heh geçti diyorsun biraz nefes alıyosun sonra yine başlıyo
aynen bu şekilde aralıklı aralıklı devam ediyor o esnadada bebek sert hareketler yapıyor
kasılıyor

ay canım fena oldum ... ben düşük yapmıştım onda da cok sancım olmuştu yere yatmıştım ... ama bu daha beterdir dimi

ay canım fena oldum ... ben düşük yapmıştım onda da cok sancım olmuştu yere yatmıştım ... ama bu daha beterdir dimi

düşük sancısı çok fena ben de 5 haftalık düşük yapmıştm keseyi düşürene kadar ölmüştüm resmen o yüzden doğumu hiç düşünemiyorum
sen kaç haftalık düşük yaptın?

Ayy kızlar misafirliğe gittik tatlıyı görünce dayanamadım şimdi de pişmanlık içimi kemiriyor :kedi:

kızlar bim kaçta açılıyor
sabah erkenden gitmek lazım kapış kapış bitiyor herşey

canım düşük sancısıda kötüymüş öyle duydum ama düşük ancısı adet sancısının fazla olanı ama doğum sancısı çok farklı arada nefes aldırıyor rahatlıyorsun

6 haftalıktı canım gece agrısız kanama geldi akıntı gibi doktoru aradık her kanama düşük değil dedi (gerizekalı) sabah sancıyla uyandım tabi kanamada artttı doktora gittik kalp atışını duyamıyorum dedi ilaç verdi geri yolladı kanaman artarsa gel dedi eve geldim 3-4 saat sonra sancı ve kanama daha cok arttı hastaneye gittik işte ilaç içmek için bir dilim börek yemiştim saat 4 e kadar sancıyla bekledim düşmedi kürtaja aldılar hazırlık yaparken düştü meleğim sonra orayı temizlediler heralde uyuşturdularmı ne yaptılar ben bişi hissetmedim birde o zaman bir şey bilmiyodum şuan daha iyi farkındayım herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…