Gunaydin kizlaaar!!! Eveet uzuuun aradan sonra size tekrar katiliyoruz. Nasilsiniz guzel annislerim benim?? Biz iyiyiz cok sukur, buyuyoruz
normal mi sezeryan mı belli olsa cok stres oldum bende
Canım pekçok olaylı gelişmeden sonra gitmeye karar verdim, eşimin isteğiyle. Ama anladı herkesin iç yüzünü, sabah bana içini döktü. Benim iyi niyetimi anladı ya, artık gam yemem.
Günaydın canım hoşgeldin. İyi olmana çok sevindim. Biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte...
günaydın canım... Benim Eller Ayaklar şişmiş durumda evde olduğum için günlük işlerimi yapıp hemen uzanıyorum iki adım atıp yoruluyorum zaten...dünden beri de göbeğim daha aşağıda durmaya başladı eşim de farketti bizim kız aşağı indi gelmeye mi hazırlanıyor ne ? :CüvCüv::CüvCüv:
Bebeğin pozisyonu şimdilik normal doğuma uygun, son ana kadar belli olmazmış ama şimdilik normal doğum yapacağım gibi görünüyor...
ayyy saltanatcım nerdesin senn yaaaa özlettin kendini ooo büyütmüşsün doğum yaklaşmış nerdeyse ne durumdasın
ayy deme yaa! sizi de cok ozledik!! biz evimizi sattik yenisini aldik, orda tadilat yaptirdik sonra da tekrar internet baglatana kadar bu kadar zaman gecti. Evet dogum yaklasti iyice. Az once yazdigim gibi dah once SAT tarihinden 2 hafta geride gidiyorduk ama en son ultrasona gore tam SAt'a gore gidyoz ve buyuk ihtimal agustosun sonu gibi dogum gerceklesecek.. siz ne durumdasiniz? Gecmisi hic okuyamadim.. yavrulariniz nasil? bizimkisi cok heyecanli, gece gunduz kipir kipir..opuyorumnanaktan
Geçen gün bende seni sormuştum Saadetten aldım haberini.
İyi olmanıza çok sevindim canım.
Kızalr bir şey sormuştum ama arada kaynadı galiba.
BİM deki bakım setini alacağım ama kararsız kaldım çünkü daha önce burdada konuşuldu
Johnsons baby markasında Peraben diye zararlı bi madde varmış.
Alıp almamakta kararsız kaldım.Alacak olanlar va mı ????
hayırlı olsun canım yeni evin güzel günlerde oturun bebişinle birlikte maşallah sata yetişmiş kaç kilo şuanda ?
aynen çok hareketliler ya gece uyku uyutmuyolar gündüz rahat vermiyolar kaydirigubbakcemile3 beniimde 3 haftam falan var kısmetse bakalım bugün doktora gitcem ne dicek gün vercekmi...
Çikom dün doktora mı gitmiştin, yoksam Ceylanlamı karıştırıyorum??
Evet Saadetle facebookte ara sira haberlesyorduk. Siz nasilsiniz naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?