2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım pekçok olaylı gelişmeden sonra gitmeye karar verdim, eşimin isteğiyle. Ama anladı herkesin iç yüzünü, sabah bana içini döktü. Benim iyi niyetimi anladı ya, artık gam yemem.

İnşsallah senin için iyi olur canım.Güzel zaman geçirip gelirsin.
Eşininde seni anlaması çok güzel gerçekten.

kızlar bebek setine baktınızmı eşim burda bakmış öyle bişey yoktu diyo bide işyerinin orda baktırcak

aynen benımde ayaklarım akşama doğru davul gibi oluyor....ellerimde biraz şişiyor... daha doğrusu bilekten başlıyor... şu an çalıştığım için hiç uzatamıyorum maalesef... terlikle gezıyoruz valla...
işten ayrılmayı dört gözle beklıyorum .... bıde devır teslımlerım var onları bi bitirsem ahhhh.ahhh...

Biz dün ikinci paket bebek bezini aldık, Primanın uyu ve oyna. Her iki paket de 2 numara 3- 6 kilo. Mini boymuş. Umarım pişman olmayız. 150den fazla bez var...

ayyy saltanatcım nerdesin senn yaaaa özlettin kendini ooo büyütmüşsün doğum yaklaşmış nerdeyse ne durumdasın

ayy deme yaa! sizi de cok ozledik!! biz evimizi sattik yenisini aldik, orda tadilat yaptirdik sonra da tekrar internet baglatana kadar bu kadar zaman gecti. Evet dogum yaklasti iyice. Az once yazdigim gibi dah once SAT tarihinden 2 hafta geride gidiyorduk ama en son ultrasona gore tam SAt'a gore gidyoz ve buyuk ihtimal agustosun sonu gibi dogum gerceklesecek.. siz ne durumdasiniz? Gecmisi hic okuyamadim.. yavrulariniz nasil? bizimkisi cok heyecanli, gece gunduz kipir kipir..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...a.s.

saltanat seni gördüğüme sevindimm ve iyi olduğunuza....ne güzel az kaldıı seninn....allahım yardımcımız olsun...

meleğimm kocan eminim şimdi daha çok kıymetini anlıyodur canımm..bu halde bile onu kırmamak için fedakarlık yapıyosun farkında demek ne güzell...

geçmişe şöle bakayım bi ne var ne yokk..

hayırlı olsun canım yeni evin güzel günlerde oturun bebişinle birlikte maşallah sata yetişmiş kaç kilo şuanda ?

aynen çok hareketliler ya gece uyku uyutmuyolar gündüz rahat vermiyolar kaydirigubbakcemile3 beniimde 3 haftam falan var kısmetse bakalım bugün doktora gitcem ne dicek gün vercekmi...

Kızalr bir şey sormuştum ama arada kaynadı galiba.

BİM deki bakım setini alacağım ama kararsız kaldım çünkü daha önce burdada konuşuldu
Johnsons baby markasında Peraben diye zararlı bi madde varmış.
Alıp almamakta kararsız kaldım.Alacak olanlar va mı ????

Valla Öznurum, aynen dediğin gibi. O anladı gerisi boş. Ama kocamı çok seviyorum. Üzülmesini istemiyorum...

O Ceylanın uzmanlık alanına giriyor, keşke burda olsaydı. Valla canım ben aldığım ürünler konusunda fazla bilgili değilim. Rastgele almıyorum ama ne bileyim NIVEA aldım mesela...

Kızlar bebeğe bakım ürünü olarak neler aldınız? Ben tek tek alıyorum da, tam olarak yazarmısınız??*

Sagol canim! Insallah yavruma iyi ve hayirli yuva olur :Saruboceq: 2 gun once ultrasonda 2900gr civarinda boyu da 49 sm civarinda dedi bas asagi pozisyonu almis. hazir yani :)) senin de az kalmis. hazirlik yaptiniz mi? ne yapyorsunuz? ben bu evle ugrasirken hic bi hazirlik yapmadim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…