2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Süslü seni, olmadı hastaneye düzleştirici götür. Hahhaa çocuk eşyaları unutulup senin düzleştirici, kozmetikler falan çıkarmış her yandan düşünsene. Haahhaaa

Angel yine sessiz sessiz okuyorsun demekopuyorumnanaktan Kızlar haftasonu KK'ya giremeyeceğim için şimdiden strese girdim. Bağımlı oldumyerimseniben

evt melekcim fırsat buldukça yazıyorum sende 35 haftalık olmussun yani geride 35 günmü kalıyo off çok yaklaştık korkuyorum artık

evt melekcim fırsat buldukça yazıyorum sende 35 haftalık olmussun yani geride 35 günmü kalıyo off çok yaklaştık korkuyorum artık

Ya doktora göre bi hafta falan da ilerdeyim. 20 Ağustos doğum gibi görünüyor bakalım. Ben de çok heyecanlanıyorum, mideme vuruyor...

ayşecim 35 hafta benimde az kaldı 34+3 zaman yaklaştı zamanyaklaşinca tuhaf oluyorum bir yandan korku bir yanden heycan bir yandan merak of ALLAHIM ne yapacagız

aynen tatlım ya bendede tuhaf hisler var bebeğime kavuşuyorum uzun süren özlemin sonunda onun sevinci var bi yandan endişe bi yandanda ayy hamilelik ne çabuk geçti diyorum yeterince naz yaptımmı yeterince istediğimi yaptırdımmı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
dün esim göreve gitti 4 gün sonra gelecek
pazar günü evlilik yıldönümümüzdü

Gunaydin kizlaaar!!! Eveet uzuuun aradan sonra size tekrar katiliyoruz. Nasilsiniz guzel annislerim benim?? Biz iyiyiz cok sukur, buyuyoruz

Süslü seni, olmadı hastaneye düzleştirici götür. Hahhaa çocuk eşyaları unutulup senin düzleştirici, kozmetikler falan çıkarmış her yandan düşünsene. Haahhaaa

aynen canım koymayı düşünüyorum zaten makyaj çantam toklarım hazır zaten :)))))))
eşim her ne kadar "deli oluyorum bu kadının bu süsüne doğumda bile süsünü düşünüyooooo" desede ben yinede koyarım :):teytey::teytey::teytey:

Günaydın kızlaaarrr,nasılsınız ? umarım herkes iydir.

Ben de şu BİM deki bakım setini alacağım ama kafama bir şey takıldı.
Johnsons baby markasının içinde peraben di sanırım öyle bi zararlı madde vardı,alıp almamakta kararsız kaldım açıkçası

günaydın kızlar
dün esim göreve gitti 4 gün sonra gelecek
pazar günü evlilik yıldönümümüzdü

Ya ne güzel bi tesadüf, o gün bizim de vlilik yıldönümümüz. Daha biz ilk kez kutlayacağız hemdeakannehir Sizi şimdiden tebrik ederim, yıllarca süren mutlu bi birlikteliğiniz olur inşallah...

Bu arada kizlar listede dogum tarihimiz 7 Eylul olarak gecyo ama 2 gun onceki ultrasona gore Agustosun onu, en fazla Eylulun 1ne kadar dogmus olmamiz lazimmis. Yani bebegimin haftasi SAT tarihinmden 2 hafta geride gidiyordu ama suan tam SAT'a uygun olmus.

Gunaydin kizlaaar!!! Eveet uzuuun aradan sonra size tekrar katiliyoruz. Nasilsiniz guzel annislerim benim?? Biz iyiyiz cok sukur, buyuyoruz

ayyy saltanatcım nerdesin senn yaaaa özlettin kendini ooo büyütmüşsün doğum yaklaşmış nerdeyse ne durumdasın

Aayy eve canım yaa şöyle bi kestirmeden bakayım dedim o bile bir sürü zamanımı çaldı.
maşallah Allah muhabbetimizi bozmasın :))

Canım sen naaptın neye karar verdin gidiyor musun???

Canım pekçok olaylı gelişmeden sonra gitmeye karar verdim, eşimin isteğiyle. Ama anladı herkesin iç yüzünü, sabah bana içini döktü. Benim iyi niyetimi anladı ya, artık gam yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…