2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilahi nevin güldürdün beni :)

merhaba herkeseee
yaşasın bugün cuma yarın tatil :teytey:

sen bence her gün fönlen. ne olur ne olmaz.bayanssulusmile

esas ben napçam bilmiyorum. benim kociş kesin kızar bana. ne kuaförü saçmalama diye.
arabaya atıp direk hastaneye götürür.
Ben iyisi şimdiden yolunu yapıyım. bilinç altına yer edeyim.

KUAFÖRE GİDİLECEEEEK
KUAFÖRE GİDİLECEEEEK
KUAFÖRE GİDİLECEEEEK
KUAFÖRE GİDİLECEEEEK
KUAFÖRE GİDİLECEEEEK

sen dalgani gec gec gayet ciddiyim macten allik falan aldim pembe sirf yuzum solgun durmasin diye acilmamis rimel koydum cantama sac duzlestiricimde ufacik canta boyu zaten sacalrim kabariyo pavorotti gibi oluyorum esimin is arkadaslari falan gelirse ne yapiyim taci tas arkasi kabarik kafanin sacalrim pirasa degilki salliyim dumduz hafif kabariyo deli oluyorum zaten..

:roflol:

aman olsun sen içinden geldiği gibi davran en mutlu günün senin bugün yapıcanda nezamn yapacan bende bi kırmızı taç bide beyaz aldım kırmızı yı takınca hediye paketi gibi görünüyorum yaaaaa

Canım orada başka bim yok mu oralra baksan belki bulabilirsin.
Bazen birinde olan diyerinde olmaya biliyor.

ben sabah doktordaydım annem gitmişti hiç birinde yokmuş ordakiler öle demiş katalogdaki üç kalem mal gelmemiş belki hafta içi gelir demişler o zamanada biz bulup alamayız

apandist ameliyati olmustum da ben senelr once her gun hafif kalkar majyajimi yapardim bir gun bashekim girdi odaya senmisin hasta dedi evet dedim suratin ne oyle sil suratini sacii topuz yap o zaman gelip bakicam dedi cikti gitti deidmki ya aynaya bakinca hasta surat beni daha ahsta ediyo diye makyaj yapmistim ameliyattada yari kendimde kafamdaki poseti taktiramamislar sacim bozulur diye en son yine kaybolmustu birini gorunce cikariyodum biri gidince takiyodum :)

of ya ben çoookk ballılıyımzemuszemus
benim kociş çok güzel fotoğraf çekiyor. eş dost akraba düğünlerinde hatır gönül için canı çıkıyor zavallımın bakalım bizim bebiş ilk doğum fotosu tecrübesi olacak.
canım koçiş:1hug: iyi ki böyle faydalı bir hobisi var.
istanbullu hamişler isteyen olursa ayarlarız bişiler a.s

tacla ben burda hele tam hediye paketi gibi goruncem kaynanam cantamdayken guldu takinca ne dicek merak ediyorum :) aman bunalrda hic bir sey bilmiyo tac yok bebek sekeri yok bebek hediyesi yok ot gibi yasiyolar ..

slm kızlar inş. iyisiniz doktordan geldik kızım 2200 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor ben diyetten dolayı hiç kilo almamışım hala 70 kiloyum prensesim ama almış gidiyor kiloları bu gidişle 4 kiloyu bulur dedi doktor zamanında gelirse sezeryanda yapabiliriz kilosuna göre dedi ben önce sezeryan istiyordum ama şimdide kessilmek beni korkutuyor Allah yardımcımız olsun

benim kizkardesim cok guzel ceker keske kardeism yanimda olsaydi o zaman guzel olurdu ama bir gun aliyor akrdesimin foto cekimi ilk aklinda ortam belirliyor sonra kareleri dusunuyo falan annemd eli olurdu artistmisiniz kizim kiz derdi :)

tacla ben burda hele tam hediye paketi gibi goruncem kaynanam cantamdayken guldu takinca ne dicek merak ediyorum :) aman bunalrda hic bir sey bilmiyo tac yok bebek sekeri yok bebek hediyesi yok ot gibi yasiyolar ..

olsun türk örf ve adetlerini görsünler öğrensinler ....

benim tombik de 31+5 de yani çarş. gecesi 2250 gram geldi. üstelik de koca kafa.
yani benim sonum da sezeryan gibi.. üstelik benim kadar da normal d. isteyen bir hamile daha yoktur.
bir sürü doğum hikayesi okudum. hatta kk dakilerin tamamını okudum diyebilirim. sezeryan olup da keşke olmasaydım diyren yok. hepsi de hemen ayağa kalktık diyor.
bir de hepsindeki ortak söylem şu:
insanın bebeği öyle bir duygu yaşatıyor ki ağrı sızı sancı mancı hiç bir şey düşünmüyorsun.
o yüzden artık korkmuyor sezeryandan. kesseler acımaz diyorum

Slm kızlar nasılsınız?bebişlerde iyidir inşallah.Epeydir yazamıyordum.Bizde salı gidicez oğlumu görmeye tontonum kaç kilo olmuş yazarım sizlerede sabırsızlıkla bekliyorum.Bu son haftalar çok zor geçiyormuş ya.Artık bian önce doğsun istiy:asigimrum

benim kızın kilosu çok yok ama bacak boyu bi hafta önde gidiyo uzun olacak galiba dedim drda onayladı

kızlar en zor bölümü kaldı geriye doğummmm hayırlıs olsun hakkımızda karar vermek çok zor normalmi sezeryanmı iisimi hangisi uygunsa ona yönelmek sanırım bilmiyorumkismile

benim kızın kilosu çok yok ama bacak boyu bi hafta önde gidiyo uzun olacak galiba dedim drda onayladı

face fotolarından anladığım kadarıyla sen de boylusun. hatta bence büyük kızın da boylu olacak
hayırlısı canım. ben bayılırım boylu poslu kızlara

HAla küçük beşik bulamadım ben yaa.Bursadan alan varmı kızlar.Beğeniyporum beğendiklerimde 300tl çok pahalı.400e karyolasını aldık 300 ufak beşiğe vermek fazla geliyor.Napıcam ben yaa

olsun türk örf ve adetlerini görsünler öğrensinler ....

bence bunalr orf adet degildir ya yani olsa 100 yillardir oluyo olmasi lazim babnenemiz falan zannetmiorum kirmizi tac taksin bunalr zamanla gelip adetlere yerlesen seyelr ama olsun herkes yapiyo bizde yapalim tac sonucta sacim gozume girmez :)

HAla küçük beşik bulamadım ben yaa.Bursadan alan varmı kızlar.Beğeniyporum beğendiklerimde 300tl çok pahalı.400e karyolasını aldık 300 ufak beşiğe vermek fazla geliyor.Napıcam ben yaa

hızlıal.com da var pierre cardin marka beşikler falan. 120 tl civarı hatta.
oralara bir bak derim. eltiminki de ondanmış. memnun kalmışlar. ben de daha almadım bir şey ama sanırım ondan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…