saadet öyle düşünme çok kolay olacak canım sen doğumu düşünme
bence saç düzleştircinin yanına geçen aldığın saç boyanıda koy orada eşin boyasın yıkar öyle düzleştirirsin :)))
bu kadar herşeyi götürüp geri getirip birde yerleştirmesi var benim gözüm asıl ona kesmiyor :)))
kizlar bende sac duzlestiricimi ekledim hastane cantama gulmeyin lutfen ne olur ne olmaz dedim iki tane vardi birini ekledim ufacik bavul icin zaten o kalsin makyaj malzemeside ekledim cok kalirsam diye :) hande ins fon cektiricek zamanimiz olur ben sanmiyorum burda her yer 6da kapaniyor saatelrim uyusmaz ben keisn gece dogururum ..
bence saç düzleştircinin yanına geçen aldığın saç boyanıda koy orada eşin boyasın yıkar öyle düzleştirirsin :)))
bu kadar herşeyi götürüp geri getirip birde yerleştirmesi var benim gözüm asıl ona kesmiyor :)))
vallahi rezillik olacagi kesin cunku burda turkiye gibi fotografci cagir ceksin yok hastanedede fotocu hic gormedim kim cekicek esim esim heyleki cekemez hep yamuk yumuk cekiyo sinir oluyorum fotograf ozurlu gibi hep onun cektigi fotograflarda shregin esi fionaya benziyorum ben kendimi otomatik dahah iyi cekiyorum malum hastanedede kendimi otomatik cekemicegime gore ( bekle bekle ver bebegi elime dugmesi yandi falan komik olur ) hepsi yamuk yumuk olucak ben geceliklerimi iki pembe bir yesil aldim tacalrimida o renk aldim kurdeleli :) burda kisme boyle seyelr yapmiyo ama gulucekelr bu ne hal tac falan diye ama ne yapiyim taakrim gecen gittim kadinin tekine kadinda sosyetik bir tip allahim hastanede nasil dogallar ayaklarinda terlikler pjama hepsi sacalr toplu kisme kimseye bakmiyo aman ne yapmis esime diyorumki insan dikkat eder biraz daha duzgun durur hastane burasi saadet guldurme beni diyo bana gulucekelr vallahi hepsi :)
Canım orada başka bim yok mu oralra baksan belki bulabilirsin.
Bazen birinde olan diyerinde olmaya biliyor.
vallahi rezillik olacagi kesin cunku burda turkiye gibi fotografci cagir ceksin yok hastanedede fotocu hic gormedim kim cekicek esim esim heyleki cekemez hep yamuk yumuk cekiyo sinir oluyorum fotograf ozurlu gibi hep onun cektigi fotograflarda shregin esi fionaya benziyorum ben kendimi otomatik dahah iyi cekiyorum malum hastanedede kendimi otomatik cekemicegime gore ( bekle bekle ver bebegi elime dugmesi yandi falan komik olur ) hepsi yamuk yumuk olucak ben geceliklerimi iki pembe bir yesil aldim tacalrimida o renk aldim kurdeleli :) burda kisme boyle seyelr yapmiyo ama gulucekelr bu ne hal tac falan diye ama ne yapiyim taakrim gecen gittim kadinin tekine kadinda sosyetik bir tip allahim hastanede nasil dogallar ayaklarinda terlikler pjama hepsi sacalr toplu kisme kimseye bakmiyo aman ne yapmis esime diyorumki insan dikkat eder biraz daha duzgun durur hastane burasi saadet guldurme beni diyo bana gulucekelr vallahi hepsi :)
of ya ben çoookk ballılıyımzemuszemus
benim kociş çok güzel fotoğraf çekiyor. eş dost akraba düğünlerinde hatır gönül için canı çıkıyor zavallımın bakalım bizim bebiş ilk doğum fotosu tecrübesi olacak.
canım koçiş:1hug: iyi ki böyle faydalı bir hobisi var.
istanbullu hamişler isteyen olursa ayarlarız bişiler a.s
tacla ben burda hele tam hediye paketi gibi goruncem kaynanam cantamdayken guldu takinca ne dicek merak ediyorum :) aman bunalrda hic bir sey bilmiyo tac yok bebek sekeri yok bebek hediyesi yok ot gibi yasiyolar ..
slm kızlar inş. iyisiniz doktordan geldik kızım 2200 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor ben diyetten dolayı hiç kilo almamışım hala 70 kiloyum prensesim ama almış gidiyor kiloları bu gidişle 4 kiloyu bulur dedi doktor zamanında gelirse sezeryanda yapabiliriz kilosuna göre dedi ben önce sezeryan istiyordum ama şimdide kessilmek beni korkutuyor Allah yardımcımız olsun
benim kızın kilosu çok yok ama bacak boyu bi hafta önde gidiyo uzun olacak galiba dedim drda onayladı
olsun türk örf ve adetlerini görsünler öğrensinler ....
HAla küçük beşik bulamadım ben yaa.Bursadan alan varmı kızlar.Beğeniyporum beğendiklerimde 300tl çok pahalı.400e karyolasını aldık 300 ufak beşiğe vermek fazla geliyor.Napıcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?