normal normal bana doktor normal diyo simdilik son anda sorun cikmazsa diyelim cikti ne olcak hem sanci cekicem o kadar hemde kesicekelr beni ne anladim bu isten..
doktor insan ureme sekli normal dogumdur sezeryanb ir ameliyattir gerekmedikce yapilmaz diyor ben insan ureme seklini bilmiyodum bundan ogrenmis oldum hadi canim dedim ciddimisin ben insan gibi uremesemde olur kolay olsun yeter benim icin :)
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri,benim canım çok yanıyor ya.en başından anlatayım isterseniz.bugün itibarı ile 32.haftam bitiyor 33.haftama başlıyorum.dün doktoruma gittik ama ondan öncew en son 11 haziranda görmüştü beni,o zaman 26 haftalık felandım sanırım,bi daha temmuzda görüşelim dedi,neyse ben aak ile şeker pembenin gittiği medilife.a gidiyorum doktorum senem hanım.haziranın 18.de ankaraya gittik 10 gün kaldık geldik,kayınvaldemler orada çünkü,bir sonraki randevuyu almak için her ayın 26 sından sonra randevu almak gerekiyor,bide 4 tane doktor var ama benim doktorumdan randevu almak zor,10 gün bazende 14 gün sonrasına ancak randevu veriyolar.ben 28 haziranda gelir gelmez aradım bana demezler mi 29 temmuza en erken gün verebiliyoruz diye,acaip canım sıkıldı,nasıl yani dedimya,işte doktor hn.taile çıkacakmışda ondan doldu randevular.ve ben tam 48 gün sonra dün gidebildim doktoruma.bu arada hatırlarsınız belki boğazlarımdan üşüttüm ama doktorum hem yok hemde cep telefonunu vermediği için ne kullanabilirim diye soramadım.Allah razı olsun aak.dan bana selda hanımın cep telini verdi,diğer bir doktorunda ona sordum.uzattım lafı benim 7 temmuzdan beri sol dizimden yukarısı kasılıyor,sanki damarım çekiliyor,yürüken bile üstüne zor basıyorum,ve ben çok hareketli biriyimdir,işe hergün yürüyerek gidip gelen biiriydim çünkü işi 6.5 ayımda bırakmıştım artık.bana magnezyum felan vermedi doktorum,kanım hep düşük çıkıyor,neyse 2 gündür acaip arttı geceleri uyuyamıyorum sızısından,sanki kalbim orada atıyormuş gibi,sakat gibi yürüyorum resmen böle bir ağrı yok,bu arada bugüne kadar hiç bir şikayetim yoktu ne kusma ne bşe nazar mı değdi bilmiyorum,annemlerde yok kayınvaldem annemden düşüncelidir ama işte oda ankarada ama gelecek allahtan,benim annemde çok umursamazdır tatilde.dün doktoruma anlattım geçer hepsi diyor,daha önce fıtık felan var mıydı dedi yok dedim o zaman normal bunlar dedi.ben hamile arkadaşlarım var magnezyum kullanıyolar dedim ha evet bende yazayım sana dedi,ya çok ilginç bu kadın bide hastanenin en gözde doktoru,muayene ücreti bile diğerlerinden pahalı bide yine zam yapmışlar dün zamlı ödedik.dün eve geldim yemekten sonra magnezyum aldım 15 dk sonra hafifledi ağrılarım biraz,ama gece yine duramadım ağrımdan yok böle bir ağrıya çok canım yanıyor.2 saat kıvrandım resmen salona gittim eşim uyusun kıyamam ona sonra sızmışım uyumuşum.ben hep böle çekecek miyim bu ağrıyı anlamadım gitti.çok canım sıkılıyor bu duruma çoook,sizlerinde canını sıktım özür dilerim
kızlar bugün 3. gün oldu benden bişiler geliyor beyaz ama akıntı gibi kıvamlıda değil, iç çamaşırımı tamamen kaplıyor başta önemsemedim ama dr arasammı acaba,
Süslü seni, olmadı hastaneye düzleştirici götür. Hahhaa çocuk eşyaları unutulup senin düzleştirici, kozmetikler falan çıkarmış her yandan düşünsene. Haahhaaa
kızlar bugün 3. gün oldu benden bişiler geliyor beyaz ama akıntı gibi kıvamlıda değil, iç çamaşırımı tamamen kaplıyor başta önemsemedim ama dr arasammı acaba,
valla canım köpük gibi bi akıntımı...böyle bişeyse iltahap bakteri tazı bişeydir dpktoru arasan iyi olur bence...
bana doktor 2 hafta önce sormuştu akıntın varmı çokmu..köpük tarzı akıntın varmı falan demişti ilaç yazacaktı..bende yok allahtan .yok dedim ama ordan biliyırum bence doktoru aramalısın
bizim yan blokta bir kendini bilmez var,ben her akşam gidip geldikçe sen daha doğurmadınmı diyor, ama 6 aylıkken bile söylüyordu, çok rahatsız oluyordum dün akşam gene söyledi, dedimki doğurup doğurmamam dertmi oldu daha vakti var, gidip gelip doğurmadınmı diye sormanızdan rahatsız oluyorum, doğunca altınmı takıcaksınız dört gözle soruyorsunuz dedim hihihihi hiç bişi diyemedi bi dahada sormaz heraldeklava:
ayy bende ağdayı düşünüyorum ne zaman gitsem gece ansızın bişey olsa çok fena olur..
Ay günümüz yaklaştıkça bize bi haller oluyor, benim de sancım var sanki.. Karnımın yanları sızlıyor. Böbrek ağrısı mı desem, ne bileyim. Kuaföre gidicem, serinlesin diye bekliyorum. Hem saç, hem epilasyon. Offf akşama karpuz peynir yicez dedim benimkine; olur dedi garibim... Kızım tepecikler oluşturuyor karnımda, kediler sırtını gerer ya. Aynı öyle. Uffff sıcak yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?