face fotolarından anladığım kadarıyla sen de boylusun. hatta bence büyük kızın da boylu olacak
hayırlısı canım. ben bayılırım boylu poslu kızlara
kızlar en zor bölümü kaldı geriye doğummmm hayırlıs olsun hakkımızda karar vermek çok zor normalmi sezeryanmı iisimi hangisi uygunsa ona yönelmek sanırım bilmiyorumkismile
hızlıal.com da var pierre cardin marka beşikler falan. 120 tl civarı hatta.
oralara bir bak derim. eltiminki de ondanmış. memnun kalmışlar. ben de daha almadım bir şey ama sanırım ondan alacağım
evet canım 173üm kızımda öyle olacak galiba aman sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem
acılarını göstermesin rabbim yaşatmasın bize
üst komşumun oğlu 32 yaşında gölde boğulmuş 3 gündür seslerini duydukça kötü oluyorum...
evet canım 173üm kızımda öyle olacak galiba aman sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem
acılarını göstermesin rabbim yaşatmasın bize
üst komşumun oğlu 32 yaşında gölde boğulmuş 3 gündür seslerini duydukça kötü oluyorum...
kızlar selam ne var ne yok ilk bebeğimiz gelmiş çok şaşırdım
bugün benim karnımd adet sancısı gibi bi sancı var sizce normalmi doktora gideyimmi
bende götüreceğim makyaj malzememi kardeşlerıme dıyoruz duzleştırıcıyı alın saçıma fön çektıreceğim bozulursa duzeltırız on defa anne olunmuyor napalım ama inş. gece bırden doğum başlamaz o zaman görun ojede sursek kırmızıı
dun kizlar yemek yiyordum lila turkiyede bayramda kaybolan cocuklari hatirlatmisti bana seker toplarken aklima geldiler benimde kedim kaybolmustu her aksam yemek yerken aklima gelir bogazim dugumlenir deidmki ben kedime bir yildir boyleysem allah o anneye sabir versin ne zor is ya
1 senedir hayvan koruma sitelerine kedimin resmini koyuyorum ses seda yok para vericem yani bulana ama yok cins olsa anlar millet yakalar getirir bu sokak kedisi idi kim tanicak kamuflajda olmustur toz pis bulma umumtlarim bitti artik bari aklimdan ciakrsam oda yeter hep hep aklimda
ojemi? ben kirli sakal gitmiyim yeter sac isini hallederim orda eisme yaptiririm ojeyi dusunmuyorum bile ajda varken ona sira gelmiyoki :)
herkese merhaba
arkadaşlar geçmişi okuyamadım işte olduğum için.
bebişlerinize uyku tulumu aldınız mı? ve osmanbeydeki aycibin pasajını bilen var mı nasıldır? bebek malzemeleri çokçamıdır?
ayy bende ağdayı düşünüyorum ne zaman gitsem gece ansızın bişey olsa çok fena olur..
ceylancım ne kadar kullanır bebek onu almak iyi olur mu malum bebekler kış bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?