2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
face fotolarından anladığım kadarıyla sen de boylusun. hatta bence büyük kızın da boylu olacak
hayırlısı canım. ben bayılırım boylu poslu kızlara

evet canım 173üm kızımda öyle olacak galiba aman sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem
acılarını göstermesin rabbim yaşatmasın bize
üst komşumun oğlu 32 yaşında gölde boğulmuş 3 gündür seslerini duydukça kötü oluyorum...

kızlar en zor bölümü kaldı geriye doğummmm hayırlıs olsun hakkımızda karar vermek çok zor normalmi sezeryanmı iisimi hangisi uygunsa ona yönelmek sanırım bilmiyorumkismile

normal normal bana doktor normal diyo simdilik son anda sorun cikmazsa diyelim cikti ne olcak hem sanci cekicem o kadar hemde kesicekelr beni ne anladim bu isten..
doktor insan ureme sekli normal dogumdur sezeryanb ir ameliyattir gerekmedikce yapilmaz diyor ben insan ureme seklini bilmiyodum bundan ogrenmis oldum hadi canim dedim ciddimisin ben insan gibi uremesemde olur kolay olsun yeter benim icin :)

hızlıal.com da var pierre cardin marka beşikler falan. 120 tl civarı hatta.
oralara bir bak derim. eltiminki de ondanmış. memnun kalmışlar. ben de daha almadım bir şey ama sanırım ondan alacağım

Hemen bakıyım canım saol fikir için..

allah kismeye yasatmasin nevin ya cidden allah rahmet eylesin annesina babasina allah sabir versin..

aman sus sus
allah sıralı ölüm versin
ben az önce bir arkadaşımdan bir şey duydu. insanın içi şişiyor.
çok zor. söylenecek de bir şey yok.
allah bizimkileri alsın çocuklarımıza versin ne diyim

kızlar selam ne var ne yok ilk bebeğimiz gelmiş çok şaşırdım
bugün benim karnımd adet sancısı gibi bi sancı var sizce normalmi doktora gideyimmi

bende götüreceğim makyaj malzememi kardeşlerıme dıyoruz duzleştırıcıyı alın saçıma fön çektıreceğim bozulursa duzeltırız on defa anne olunmuyor napalım ama inş. gece bırden doğum başlamaz o zaman görun ojede sursek kırmızıı

dun kizlar yemek yiyordum lila turkiyede bayramda kaybolan cocuklari hatirlatmisti bana seker toplarken aklima geldiler benimde kedim kaybolmustu her aksam yemek yerken aklima gelir bogazim dugumlenir deidmki ben kedime bir yildir boyleysem allah o anneye sabir versin ne zor is ya
1 senedir hayvan koruma sitelerine kedimin resmini koyuyorum ses seda yok para vericem yani bulana ama yok cins olsa anlar millet yakalar getirir bu sokak kedisi idi kim tanicak kamuflajda olmustur toz pis bulma umumtlarim bitti artik bari aklimdan ciakrsam oda yeter hep hep aklimda

kızlar selam ne var ne yok ilk bebeğimiz gelmiş çok şaşırdım
bugün benim karnımd adet sancısı gibi bi sancı var sizce normalmi doktora gideyimmi

sancıları önemseyın kızlAr bence bı ara danış canım hoşgeldın

ojemi? ben kirli sakal gitmiyim yeter sac isini hallederim orda eisme yaptiririm ojeyi dusunmuyorum bile ajda varken ona sira gelmiyoki :)

Allah kımseye evlat acısı vermesın :sinifsinif:

herkese merhaba
arkadaşlar geçmişi okuyamadım işte olduğum için.
bebişlerinize uyku tulumu aldınız mı? ve osmanbeydeki aycibin pasajını bilen var mı nasıldır? bebek malzemeleri çokçamıdır?

uyku tulumu saolun arkadaşım almış 1 tane yeter

ceylancım ne kadar kullanır bebek onu almak iyi olur mu malum bebekler kış bebeği

ayy bende ağdayı düşünüyorum ne zaman gitsem gece ansızın bişey olsa çok fena olur..

ben agda olamiyorum canim aciyo zaten artik tek yapmama esime kuaforede cok utanirim acamam kremle jiletle falan ama al 2.gun yine ufacik var yanibide goremiyoruzki normalde yaparsin kolaycik ayna ile ayna ilede zor ins yani tertemiz goideriz bebekelr genelde hep gece doguyor bizim sulalade gece gece kosarsam yapmama hic bir sey cok korkuyorum ben bu ara oje surmuyorum zaten tirnaklarim nefes alsin diye :)

saol canım alışveriş listesine ekliycem şimdi olmasada doğumdan sonra alınabilir fiyat araştırmasına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…