2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar eczaneye gittim. biara bir konu konuşulmuştu pedlerin alerji yaptığına dair. eczacım böle alerjik bünyeler için mesane pedi varmış onu önerdi. yada gazlı bezin arasına pamukla sen hazırla kendine dedi. hem mantar olmazsın hemde alerji yapmaz dedi bilgilerinize. kalın ve uzun pamuğa iki - üğç kat gazlı bez sararak hazırlanabilirmş. mesane pedide buna benziyormuş. genelde erkekler kullanır ama bayanlarada doğum için veriyoruz dedi.

Sadoş, facede bi resmini gördüm de afet afeeeeet, maaşallah. Kocanın başı dönüyordur sana baktıkça. Tu tu tu...

kızlar siz yürürken karnınız sertleşiyor mu?
ben akşamları yürüyüş yaparken bebek bi tarafa toplanıyor sert oluyor

iltihaptan böyle bişi olurmu kızlar hiç başıma gelmediki dr sorayım iltihaptan der büyük ihtimal, bende hata ilaçlarımı almıyorum tam dayaklığım

Hiç yürümediğim için bilmiyorum desem yeridir. Dün markette karnım kemik gibi oldu. Arabada kıvrandım, bi tarafa toplanıyo, kasılıyo falan...

geçmiş olsun canım.o ağrılar hepimizde var artık.ben uzun zamandır magnezyum kullanıyorum bi işe yaramıyor.artık doğurunca geçecek.kimisinin hamileliği kolay geçiyor ama herkeste bir olmuyor işte.bizde böyle.48 gün nasıl dayandın canım ya arada başka bi dr a görünseydin.ben asla dayanamazdım.zaten 2 dr.um vardı.2 haftad bir gidiyordum birini yeni bıraktım.bence dr.una güvenmiyorsan değiştir.güvenmek çok önemli.yoksa zaten hepsi aynı işi yapıyor.mutlaka biri doğurtacak bizi.az zaman kaldı bence iyi düşün.CADIARZU

ceylan sakın haaa
KK okuduğum kadarıyla oje sürenlere dr kızmış sildirmiş
parmak uçlarına bakıyolarmış..morarmayı takip ediyolarmış.... bayanssulusmile

Sadoş, facede bi resmini gördüm de afet afeeeeet, maaşallah. Kocanın başı dönüyordur sana baktıkça. Tu tu tu...

melek sagol canim ama o bas donmesi ilk zamanlarda idi simdi her gun goruyo koca gobek halimi hic sanmam dondugunu sagol canim :) gecen mavi renk hirka giydim aynaya bir baktim benimde baism dondu tansiyonum dustu kendimi gorunce gobek onde kalca arkada yan kocaman gogus bir akris ilerde shregin karisi fiona :)

esim benim resimelrimden album yamis camin onu koymus baktim hic hamile resmim yok hepsi gecen sene falan deidmki ne yani hatirlamak istedigin gibimi koydun resimleri gordukce ic cekiyo galiba

Yok kız öyle deme, senin her halin kurtarır maaşallah. Turkish delight. Milli gururumuz:lepi: Canım yaaa, sen bizim forumun rengisin..

esim benim resimelrimden album yamis camin onu koymus baktim hic hamile resmim yok hepsi gecen sene falan deidmki ne yani hatirlamak istedigin gibimi koydun resimleri gordukce ic cekiyo galiba

Yine öyle olucaksın sonuçta bu bebişler eninde sonunda doğucak. Aslı güzel olunca problem değil...

arkadaslar sac duzlestiricisi dedikya yani ben kocaman olani koymucam markette gormustum el kadar tatil icin diyuodu onu alicam laizm olursa onu kullanirim yani tac takarsam sacimin arkasi kabarmasin komik olmasin diye kulllanmak zorunda kalirim herhalde ..

canim melekcigim cok sagol valla uzuluyorum bazen moral verdin arkadasim benim teskkur ederim :)

bozo oturup kalkıncamı sertleşme oluyor?
bende genelde öyle oluyo...
mesela wcden kalkıp yürüyünce sertleşiyo

delikafadulden süpersin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…