2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar hepinizin cantaniz hazir mi? ben listenin basinda olmama ragmen canta degil de poset bile hazirlamadim ( daha dogrusu hazirlayamadim. aniden sancim baslarsa nolcak bilmiyorum yaa

Saadetcim sac duzlestiricini de alacakmissin. Bence cok yer almiyorsa yanina almanin zarari yok ya. imkanin ve zamanin olursa niye kullanmayasin ki..

kızlarr bızmmm kızımızz kuçukk dgcakmışşş bırazz bır hfta gerıdee gelışımıı (üzüldmm ınş saglıkla doğarr sata göre önde gtmesı veya gerıde gtmesı bışıy deılmışş satıı baz alarakk dgum oluomuşş ynıı önde gdıo dıee erkn alınır dıe bişy yokk ırı bebek olurmuş gerı gdıncede küüçük beebek olurmuşş gunumuz degışmıo yanıı 6 eylülde alıczkucagımıza ınşş son 37 gun ınş byur kızım

Saadetcim sac duzlestiricini de alacakmissin. Bence cok yer almiyorsa yanina almanin zarari yok ya. imkanin ve zamanin olursa niye kullanmayasin ki..

ufak bir sey canim hani tacta takarsak benim sacalrim kabariyo terden falan kesin kabarir diye alicam normal var o buyuk onu tasiyamam ama bu ufak bavul icin bunu gotururum aksam bakiyim aliyim ..

Saltanat ben de hazırlamadım. Pazrtesi falan hazırlıycam. Temizlikten sonra kızımın eşyalarını ortaya yayabilirim ancak. Şimdi her yer tozlu...

hg saltanatcımmm bnde hazrlmadımm daha önumuzdekı hfta hzrlıcmmm ama sennnn nolur nolmaz hazrla sımdıden az kldı senınnn

bugun halıları verdım yıkamayaa pazartesı glck..pzar gunu annmle esım mutfgımı temızlıcekkkk salı gunude kadın gelcekk ewı komple temzletecemmm bıtıcek ısımm bu arada dun odamzzz geldııı çokkkkkkk gzellllll olduuu herseyyy boyaa çokkötu kokuo ama bklıomm esyarını yerlştrmdm ama kabadan temzlıyıpp halısını uyku setınıde serdımm yıkncak onlrr ölesınee göreyım dıee süper olduuu hftaya esyalrı yerlştrırknn cantamıda hazrlrımm

Evet ya kizlar bir an once hazirlamam lazim. Ama Melegin dedigi gibi suan bizim ev de tozlu bide mobilyalardan eksigimiz var dasha dolaplari falan alamadik. bir an once onlari hallettikten sonra canta falan hazirligi baslim diyorum. inwallah oglusum biraz bekler orda erken gelmeye kalkismaz.. ama hissedyorum cok sabirsiz, elinden gelseydi karnimi delip yada agizimdan cikardi. malesef elinde degil :1rolleyes:

saltanat dunde ben oyleydim kanrimgogsumun sevioyesine iniyo cikiyo naisl sok oldum esim diyorki bu bebek erken gelicek bakta gor bunun durmaya niyeti yok 9 ay orda..

çikolatacım suyun geliyor olmasın.azar azar sızıyordur belki....

saadet dün gezin nasıl geçti canım..buarada sen taşınırken büyük kedini neyaptın?eski evin bahçesindemi bıraktın..

o kasılmalar bende sürekli oluyor, bazen komple kasılıyor karnım bi değişik şekil alıyor ayy hayırlısıyla bir doğursak

benim 2 gün önce dr randevum vardı tam muayene esnasında kasılma oldu zaten bahsedecektim kasılmam oluyo diyee..düzenlimi dedi hayrı ama günde 10-15 kez oluyo deedimmm..hasteneyi aradı nöbçdr ile görüştü benim geleceğimi ve 20 dk fazla nst de kalmamı söyledi..banada sonucu bildir dedi gi,tiik acile bağlandım çok şükür bişey çıkmadı kan ve idrar verdim onlarda iyi biraz iltihap çıktı ...kasılmalarını say düzenli olursa ara mutlaka saat kaç olursa olsun dedi...haftaya iznm,i hakediyorum doğum öncesi tekara hastanede bakacak eğer kaslımaların oluyosa doğum öncesi iznini kullanmanı isterim dedi bakalım nolcakk..umarım kasılma çok olmazda bende iznmi doğum sonu kullanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…