2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim hiç üzülme yeterki sağlıkla gelsinler bitanem..küçük olsada senden beslenir benim kızkardeşim 7 aylıktı 2.200kg dı şimdi 19 yaşında iri yapılı :))

buarada ağda konusunu bende düşünüyorum.yani ben daha yeni aldırmıştım..20 günde çıkması lazım..hatta busabah inşallah ayın 20 sine kadar alıncak kıvama gelir diye geçirdim içimden.......
tam denk gelse barii bu kıl muhabbetikaydirigubbakcemile3
en büyük takıntım kıl yani...nefret ediyorum .....doğumdan sonra hemen epilasyona başlayacağım zaten.yazın daha kıllar çıkmadan almaya çalışıyorum ağdayla ...bitane çıksa sinirim bozuluyor

çikolatacım suyun geliyor olmasın.azar azar sızıyordur belki....

saadet dün gezin nasıl geçti canım..buarada sen taşınırken büyük kedini neyaptın?eski evin bahçesindemi bıraktın..

merhaba canim dun o kadar yoruldumki ilginctir kalcam falan agrimiyo oram cok aciyo sanki kemikelri aciyo
eski kedim ? siyah olanmi yoksa kaybolan beyaz olanmi ?

Canım benim bir daha böyle arayı uzatma özleniyorsun herşey zamanla tamamlanır aman yorulma çantanı hazırla canım bir kenarda kalsın..

bende mopshy nefret ediyorum sen sanslisin kuafor yanlis hatirlamiyorsam arkadasindi ic camarasiyrla aliyodu biz ne yapalim utaniyorum valla allah yardimcimiz olsun ins kirli kirli gitmeyiz :)

saltanatcım eviniz hayırlı olsun canım...
buarada sen ne yaptın kıl muhabbetini:)biara çok konuşyorduk hatırladınmı....aklıma geldi alabildinmi sonunda ağdayla.....

bide bebişine isim karar verdinizmi

ınsallah ceylanımm saglıkla bıran önce kavusuruzz cok korkuom yaaa vallahha hamıllelık bı stress cokzorr rabbım bzıı zamanında saglıkla kavustursun ınsallh bzmm ıcın nekdrr kıymetlıı oldugunu bılıosunn

merhaba canim dun o kadar yoruldumki ilginctir kalcam falan agrimiyo oram cok aciyo sanki kemikelri aciyo
eski kedim ? siyah olanmi yoksa kaybolan beyaz olanmi ?

hani bu yavru 2 kardeşi almadan önce bitane va diyordun ya...kıskanırmı acaba diye düşünüyordun..arasıra bahçeye dolaşmaya falan çıkıyor kendikendine diyordun..
ne renk olduğunu bilmiyorummbilmiyorumkismile

bende mopshy nefret ediyorum sen sanslisin kuafor yanlis hatirlamiyorsam arkadasindi ic camarasiyrla aliyodu biz ne yapalim utaniyorum valla allah yardimcimiz olsun ins kirli kirli gitmeyiz :)

evt canım yakın arkadaşım....nazımı çekiyor sağolsun...
ağda yaparken cıvıtıyoruz gülmekten başka biyerimi alcak bigün korkuyorum))
ama lazer epilasyon çok güzel yani kesin gidicem..koltukaltlarımdan başlamayı düşünüyorum doğumdan sonra....

siyah bewley simdi esimin ablasinda yani kadina cok alisik zaten o evede esimin kardesinde bewley alismisti bunlara ama burasi apartman hayati bewley gece hic gelmez eve aleme akar sabah gelir mamasini yer uyur hava yagmurlu ise sonra yine disarda esimd ediki apartmanda sikilir burda trafik yok her yer ormana bir eyrden cikiyo alismis disariya deidmki iyi kalsin ablanda aliriz bahceli eve yeniden gecince gecen gittim hic yuz evrmiyo geldi mamasini yedi yine disari kiz avina cikti esim eski evi satisa cikardi orda kalamazdi satip yeni eve gecicez ins bizde kedi cok esimin bekarlik kediside annesinde allahim mopshy gormelisin kizgin bir sey elliyemezsin yaklasik 4 kgdan fazla yasli bir kiz kedi annesi bakiyo onalrinda bahcesi kocaman yagmurdada hep kalorifer yani paso uyuyo bunalr yanimda cunku disari cikmalari yasak daha buyusunler burda durmam bahceli eve giderim bunalr icin yine ama sanslilar cunku iki akrdes tum gun oyun oynuyorlar tek osla hele facia sikilir hayvanalr ..

canım seninde doğum 15 eylülde bende temizlik işiniş düşünüyorum şimdiden yaparsak kirlenmez değil mi bende çarşambadan itibaren yapmayı düşünüyorum da

arkadaslar bebegimin ic tulumunu kedime denedim gayet ayni boyuttalar tek basima foto cekmek zor oluyo ama yarin esim yardim etsin cekiyim tulumlu kedi onundede annem benim favorim yaziyo :)

hrocum bnm dogumum sezeryan olucak 6eyluldee erken deıl bncee ramazan da yapılmaz temızlık kırlensede yıne usttten sılınır supurulurr ustumden yuk kalksın ya cok buyuttum ben bu sorunuuu esım yeter dıoo :))

ailemizin tum uyeleri kaybolan keidm duman disinda
sirayla bewley-minnie-sguake-buble-ve oglum duman hayvanseverler dernegine verdigim kayip resmi hala 1 senedir ne ses var ne seda artik kesildi umudum aklimdanda ciksa ama cikmiyo bulsam alicam gelicem buraya

Eklentiler

• $39643_122807334432743_100001104327343_122773_2538676_n.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $minnie.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $29080_107112209335589_100001104327343_54942_3921079_n.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $29080_107112556002221_100001104327343_54944_3435802_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 55
çok tatlı saadetcim..
canım bebeğin iç tulumunu neden kediye giydirdin neolur neolmaz..bebeğin çok hassas olacak ...tabi taha tulumları yıkamadıysan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…