kızlarr bızmmm kızımızz kuçukk dgcakmışşş bırazz bır hfta gerıdee gelışımıı(üzüldmm ınş saglıkla doğarr sata göre önde gtmesı veya gerıde gtmesı bışıy deılmışş satıı baz alarakk dgum oluomuşş ynıı önde gdıo dıee erkn alınır dıe bişy yokk ırı bebek olurmuş gerı gdıncede küüçük beebek olurmuşş gunumuz degışmıo yanıı 6 eylülde alıczkucagımıza ınşş son 37 gun ınş byur kızım
melek facebook profil resmime bak :):)
çikolatacım suyun geliyor olmasın.azar azar sızıyordur belki....
saadet dün gezin nasıl geçti canım..buarada sen taşınırken büyük kedini neyaptın?eski evin bahçesindemi bıraktın..
Evet ya kizlar bir an once hazirlamam lazim. Ama Melegin dedigi gibi suan bizim ev de tozlu bide mobilyalardan eksigimiz var dasha dolaplari falan alamadik. bir an once onlari hallettikten sonra canta falan hazirligi baslim diyorum. inwallah oglusum biraz bekler orda erken gelmeye kalkismaz.. ama hissedyorum cok sabirsiz, elinden gelseydi karnimi delip yada agizimdan cikardi. malesef elinde degil :1rolleyes:
buarada ağda konusunu bende düşünüyorum.yani ben daha yeni aldırmıştım..20 günde çıkması lazım..hatta busabah inşallah ayın 20 sine kadar alıncak kıvama gelir diye geçirdim içimden.......
tam denk gelse barii bu kıl muhabbetikaydirigubbakcemile3
en büyük takıntım kıl yani...nefret ediyorum .....doğumdan sonra hemen epilasyona başlayacağım zaten.yazın daha kıllar çıkmadan almaya çalışıyorum ağdayla ...bitane çıksa sinirim bozuluyor
merhaba canim dun o kadar yoruldumki ilginctir kalcam falan agrimiyo oram cok aciyo sanki kemikelri aciyo
eski kedim ? siyah olanmi yoksa kaybolan beyaz olanmi ?
bende mopshy nefret ediyorum sen sanslisin kuafor yanlis hatirlamiyorsam arkadasindi ic camarasiyrla aliyodu biz ne yapalim utaniyorum valla allah yardimcimiz olsun ins kirli kirli gitmeyiz :)
hani bu yavru 2 kardeşi almadan önce bitane va diyordun ya...kıskanırmı acaba diye düşünüyordun..arasıra bahçeye dolaşmaya falan çıkıyor kendikendine diyordun..
ne renk olduğunu bilmiyorummbilmiyorumkismile
bugun halıları verdım yıkamayaa pazartesı glck..pzar gunu annmle esım mutfgımı temızlıcekkkk salı gunude kadın gelcekk ewı komple temzletecemmm bıtıcek ısımm bu arada dun odamzzz geldııı çokkkkkkk gzellllll olduuu herseyyy boyaa çokkötu kokuo ama bklıomm esyarını yerlştrmdm ama kabadan temzlıyıpp halısını uyku setınıde serdımm yıkncak onlrr ölesınee göreyım dıee süper olduuu hftaya esyalrı yerlştrırknn cantamıda hazrlrımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?