2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar sizin oranizda yani malu yerinizde sanci varmi ben oturup kalkarken aciyo kemikelri sizliyo dun basladi yorgunluktandir dedim ama hala devam ediyo normalmi sizde varmi?

saltanatcım aynen öle hele yaklaşık bir aydır neler çektik neler çok şükür kızımı alıcaam inşallah kucaama sağlıkla gelin güzel kızım ayy heycan yapım biliomusunuz

bozocum sorma valla yolda olduunu bilmek garip hisettiriyo
şaka maka biyana büyüdü butterfly teyzesi az kaldı inşallahhh

2. bebegimiz seninki olacak galiba :) artık iyice büyüdü kuvezde kalmaz herhalde dimi

dr küvöz lafı etmedi ayyy acaip heycanlıyım haftaya temizlikçide çaarcam ew bi kalksın otursun yerine ayy anlatamamm ya gelmezse bide bu cadı ha geldi gelecek derken biz onu beklettik bu kezde o bkletirmiş çok gülerim

saltanatcım aynen öle hele yaklaşık bir aydır neler çektik neler çok şükür kızımı alıcaam inşallah kucaama sağlıkla gelin güzel kızım ayy heycan yapım biliomusunuz

ay gercekten yavrumu elime alcm deyince ben de cok heyecanlanyorum..delikafadulden gecen bi arkadasim dogum yapti. onun sanci cektigini duyunca cok heyecanlandim. cok uzak gibi gorunen gunler gelmis bile yaa aklinialirimsmile insallah sag salim gelsinler!

eee yeni bi sayfadaha açmicakmıyız yeni bi liste doğum yapanların listesi bebişlerin kg boyu doğum tlerin

butterflycigim uzulme canim allah korusun esini telefon ckemiyorsa arayamaz ama sen gonlunu ferah tut iyi seyelr dusun endise yapma allah korur meleginin babasini merak etme..

ya kızlar bu facee hanı gızlıydıı yorum yapıyorummm profılımde cıkıo ayrıca annemın faceı ne grıomm yasemın nevın ın baglantısına yorum yaptı dıooo vıdeoda ortadaa ay cok kötu oldum sımdıı uff profılımden kaldrdım o yazıyı ama gören görmustur ne kadr ayıp dgumm vıdeosu kadının n hersey ortdaa of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…