2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde sisim yok agzim burnum ayaklarim bacakalrim halen ayni ama yuzumde tuhaf bir renk var kum rengi gibi suratim sanki ayakalrim hala 36 numara cocuk numarasi :)

evt gecen gunde bana halamın kzıı bebegın ultrasonunu nıye face e koyuon dedı salak halbukı ben koymadım hıc koyarmyıım bırısı eklmıstı sanırım emntncy eklmıstı ona yorum yapmıstım oda benm bebegım sandı heralde saalak koymusun dıe bıde ıddalasıo bnleee koymadım dıom ben bılmıom dıoo delı oldmmm

benimde sisim yok agzim burnum ayaklarim bacakalrim halen ayni ama yuzumde tuhaf bir renk var kum rengi gibi suratim sanki ayakalrim hala 36 numara cocuk numarasi :)

bende beyaz tenliydim ama boynum ve yüzüm sank, bronjlasmıs gibi bi renk geldi is deniyor galiba

benim 3. ayından beri görenler önce burnun büyümüş diyordu halen öyle
önce burnum dikkat çekiyor göbekten çok

kızlar bi şarkı var gökhan kırdarın yerine sevemem adlı parçası...
facede birisi paylaşsa ya bu arkıyı ben dinlemek istiyorum bulamıyorum bulamadığım gibi paylaşmayı bilmiyorum...
bilen varsa paylaşırsa sevinirim

bozocum izlememiştir herhalde.çünkü senin sayfan engelli gibi...
ben biraz önce senin fotolarına bakayım dedim bişey açılmıyor yani...
birtek senin paylaştığın karadeniz videolrı gözüküyor))))kız sen karadenizlimisin:)

kızlar ben şimdi eşimin fACESİNDEN GİRDİM GÖRÜNMÜYOR HÇ BİRŞEY NE FOTOLARIMIZ NE YORUMLAR ...

bende de henuz bi şişlik yook ...ayaklarım akşamları rahatayınca biraz şişiyo ee tüm gün ağırlık taşıyo ve hiç uzatıp dinlenme şansım olmuyoo...ayak nomda aynı benim yaa 36 hala...ama ellerim biraz tombişleşti 1 aydır falan yüzük takmıyorumm

saadet paylastı canım

başka bi facebooktan baktım yorumları silmeden önce gözküyordu yorumları silince görmedim
evet karadenizliyim :)))

benım bi ayaklar şişiyor oda çok gezmekten...
valla geçen hafta sonuki ayaklarımın şişliği yeni indi günlerdir uzata uzata..yine hafta sonu geldi..bide bu hafta nero beach diye bi plaja gidecektik çok güzel disco gibi plajlardan...
ama arabayla 30 dk falan...ay dedim benim 30dk bile yolculuk yapacak halim yok geçen haftaki yorgunluğu anca attım üzerimden istemiyorum dedim.bitek yazlığa gidicez işte orda havyza girerim pazar günü....
sonrada haftaya perşembe cuma falan yine kayınvalidemdeyim ..orda bişey olmuyor ayaklara:))
şaka maka bu ay bitmiş ayın 30u olmuş.ben iyice tırsmaya başladımdelikafadulden

benimde ilk defa akşam ellerim şişti yüzülerimi çıkardım ama ayklarım aynı ....

evt doguma yakın özellıkle ayaklrr cok şişermiş ama bazılrında erken basladıysa 6ayda flnnn ödemm dıolrr şişliğee tuzlu yememk gerekıoo albumın denılıoo bunaa tansıyon yuksek ve elde ayakta şişme böle olan vrsa tuzlu yemesınn gebelık zehırlenmesı yanı preaklamsı ıdrarda proteın cıkmasından fln anlasıolıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…