ağız burun şiştimi doğum yaklaştı demekmiş öle diolar doorumu
benim ağzım burnum şiş değil:)
ama bi arkadaşımda hamile hemde aynı tarihlerimiz bakalım kim önce doğurcak falan diye şakalaşıyoruz aramızda..
onun 6.ayından beri dudakları yanakları ve ayakları balon gibi..
hele şimdiki aylar fena şişmiş..yürüyemiyor ayaklarıın şişliğinden..yani kiminde öyle olurmuş doğumla alakası yok sanırım.
benimde sisim yok agzim burnum ayaklarim bacakalrim halen ayni ama yuzumde tuhaf bir renk var kum rengi gibi suratim sanki ayakalrim hala 36 numara cocuk numarasi :)
valla benim facemde bütün eş dost akraba kuzen yeğen kim ararsan var oyüzden ben bişey yazmamayı tercih ediyorum..bana burası yetiyor açıkçası
kızlar bi şarkı var gökhan kırdarın yerine sevemem adlı parçası...
facede birisi paylaşsa ya bu arkıyı ben dinlemek istiyorum bulamıyorum bulamadığım gibi paylaşmayı bilmiyorum...
bilen varsa paylaşırsa sevinirim
kızlar bi şarkı var gökhan kırdarın yerine sevemem adlı parçası...
facede birisi paylaşsa ya bu arkıyı ben dinlemek istiyorum bulamıyorum bulamadığım gibi paylaşmayı bilmiyorum...
bilen varsa paylaşırsa sevinirim
bozocum izlememiştir herhalde.çünkü senin sayfan engelli gibi...
ben biraz önce senin fotolarına bakayım dedim bişey açılmıyor yani...
birtek senin paylaştığın karadeniz videolrı gözüküyor))))kız sen karadenizlimisin:)
benimde sisim yok agzim burnum ayaklarim bacakalrim halen ayni ama yuzumde tuhaf bir renk var kum rengi gibi suratim sanki ayakalrim hala 36 numara cocuk numarasi :)
bende de henuz bi şişlik yook ...ayaklarım akşamları rahatayınca biraz şişiyo ee tüm gün ağırlık taşıyo ve hiç uzatıp dinlenme şansım olmuyoo...ayak nomda aynı benim yaa 36 hala...ama ellerim biraz tombişleşti 1 aydır falan yüzük takmıyorumm
buarada 16 kgalmışı çokmu kızlar
saadet paylastı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?