2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seker pembe sen sicaktan bens oguktan sikayetciyim arasi olsa ne guzel olurdu ayin 10 ayi kalorifer yanmazki allahtan turkiyeden ucuz ayrica suya para odemiyoruz

eee yeni bi sayfadaha açmicakmıyız yeni bi liste doğum yapanların listesi bebişlerin kg boyu doğum tlerin

tatlım çok sevindim iyi olmanaa...allahım sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsinn..ay çok heyecanlı beklemesi yaaaa...

açıldı bile çoktannn o sayfaa valla hergün bi kaç kez uğruyorumm oraya :))

burayada girerken artık daha da heyecanla giriyorum her seferin de acaba bi güzel habaer alcakmıyım diyee ..

ya ben şu faceteki video yu izledim de çok korkunç yaa.. normalde de böyle mi oluomuşş.. :S midem kalktı niye izlediysem sanki :S

ayyy ben de gördüm şimdi sildim msj ları acaba gitmişmidir? utandım valla ben de gözükmüyor diye rahat rahat yazmıştım bilmiyorumkismile akannehir

valla carnelia haklı karının heryeri ortada hoş diil yani nese yapcak bişi yok ve bence izlemeyin normal doğum yapcaklar özellikkle

valla kızlar sılsektee ılk basta yorum yapar yapmaz lıstemızdekıı herkesın sayfasına yorum yaptı dıee gıdıo merklı olann bırıde bu neymıs dıe ızlersee bızde rezıl oluoruzz cokk utandım cokkkkkkk(((((

:roflol::roflol::roflol:
ay çok fena olmuşş...
ya bende oraya yorum yazmıyorum sık sık girip okuyorum ama yazmıyorum..çünkü geçenlerde saddetin bebek şekerlerine yorum yazmıştım.hatta 35 numaralı olanı ben yaptırdım falan diye yazmıştım geçen arkadaşım geldi oturmaya faceden görmüş çok güzel dedi bana şok oldummm:roflol::roflol:
demek ki gözüküyor yani bende bişey yazmıyorum oyüzden:2:

ben baktım başka faceden görmedim şimdi videoyu inşllh silinmiştir
tabi gören görmüştür bilmiyorumkismile:kedi:

kizlar bende videolar izliyorum ama allahtan bunu izlemedim ben kanli heryerin ortada oldugu seyelri asla izlemem beni daha korkutmak disinda hic ir sey yapmiyor ben newborn diye bir program var onun videolarini izliyorum sadece bilgi amacli keisnlikle kan falan goruyosunuz kolaymis dogum diyorum bazen yani bilincli olmak icin izliyorum ne ilac laiyorlar nasil nefes aliyorlar falan kanlis eyelr izleyipte daha cok korkmayin iyiki izlemedim..

gözükmüyo diye biliyodum ben yaaa..akşaama eşimin face inden bi bakayımm ben görünüyomu ?

benim ağzım burnum şiş değil:)
ama bi arkadaşımda hamile hemde aynı tarihlerimiz bakalım kim önce doğurcak falan diye şakalaşıyoruz aramızda..
onun 6.ayından beri dudakları yanakları ve ayakları balon gibi..
hele şimdiki aylar fena şişmiş..yürüyemiyor ayaklarıın şişliğinden..yani kiminde öyle olurmuş doğumla alakası yok sanırım.

ay inşallah canım ya,bide eşim çok yoğun çalışıyor sabah 7.de çıkıyor evden akşam 21.30 da geliyor canım eşim.yemek yapıyorum götürüyor dışardan yemez asla o yüzden işler bende yoğun canım.sakjat gibi hissediyorum kendimi resmen.canım eşim haftasonu bütün alışverişi yapıyor ben hafta içi yapmayayım diye ama yinede çıkmam gerekiyor.kayınvaldeler ağustosun 20 si gibigelecekler sürekli arıyor kadıncağız zaten doğumdada yanımda olacak.o bir gelse rahat edeceğim.yarında avcılara gidicez nasıl olcak bilmiyorum ama kendimi zorlayıp kalan eksiklerimide almamız gerek yoksa daha kötü olursa mahvolurum.bana dua edin valla:çok üzgünüm:

valla benim facemde bütün eş dost akraba kuzen yeğen kim ararsan var oyüzden ben bişey yazmamayı tercih ediyorum..bana burası yetiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…