eee yeni bi sayfadaha açmicakmıyız yeni bi liste doğum yapanların listesi bebişlerin kg boyu doğum tlerin
ya kızlar bu facee hanı gızlıydıı yorum yapıyorummm profılımde cıkıo ayrıca annemın faceı ne grıomm yasemın nevın ın baglantısına yorum yaptı dıooo vıdeoda ortadaa ay cok kötu oldum sımdıı uff profılımden kaldrdım o yazıyı ama gören görmustur ne kadr ayıp dgumm vıdeosu kadının n hersey ortdaa of ya
ya kızlar bu facee hanı gızlıydıı yorum yapıyorummm profılımde cıkıo ayrıca annemın faceı ne grıomm yasemın nevın ın baglantısına yorum yaptı dıooo vıdeoda ortadaa ay cok kötu oldum sımdıı uff profılımden kaldrdım o yazıyı ama gören görmustur ne kadr ayıp dgumm vıdeosu kadının n hersey ortdaa of ya
valla kızlar sılsektee ılk basta yorum yapar yapmaz lıstemızdekıı herkesın sayfasına yorum yaptı dıee gıdıo merklı olann bırıde bu neymıs dıe ızlersee bızde rezıl oluoruzz cokk utandım cokkkkkkk(((((
kızlar ağzınız burnunuz şiştimi sizinde
ağız burun şiştimi doğum yaklaştı demekmiş öle diolar doorumu
gulbe şeker geçmiş olsun .
canım magnezyuma devam et geçecek ağrıların sen hiç merak etme. anacak doktorun seni senden iyi tanımalı kansızlık da var diyorsun eğer halszilik varsa kan ilacı kesin varilmaeli imiş. bence doktorunu değiştir. hastaneden memnunsan o hastanede başka bir doktora gidebilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?