2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nezman alltan bakamaya başlıyor dr acaba

çok tatlı saadetcim..
canım bebeğin iç tulumunu neden kediye giydirdin neolur neolmaz..bebeğin çok hassas olacak ...tabi taha tulumları yıkamadıysan sorun yok

aklima geldi denedim ama yeniden yikarim yenib ir akc seyd aha aldim onalrla bu tulumuda yikarim ama cok tatli oldu zavalli bewleyde kirmizi t shirt giydiriryoduk nasil sinir oluyodu ufacik ama dogru bebek hassas olucak mikrop falan kapar yikiyim yendien bu tulumu :)

Ya ne güzel bi tesadüf, o gün bizim de vlilik yıldönümümüz. Daha biz ilk kez kutlayacağız hemdeakannehir Sizi şimdiden tebrik ederim, yıllarca süren mutlu bi birlikteliğiniz olur inşallah...

:))) ne güzel melekcim aynı gün evlenmişiz ve sat tarihmiz aynı :)

hrocum bnm dogumum sezeryan olucak 6eyluldee erken deıl bncee ramazan da yapılmaz temızlık kırlensede yıne usttten sılınır supurulurr ustumden yuk kalksın ya cok buyuttum ben bu sorunuuu esım yeter dıoo :))

valla canım benim bir benmi böyleyim diyordum. titizlik var bende ama dediğin gibi bir ayda kirlenmez üzerinden bir daha silinir temizlenir

buarada artık ilacımızıda kesios kızımda iice inmiş aşşağıya öyle dedi dr amcası kızımın artık doğumu bekliicezzzzzzkaydirigubbakcemile3

saltanatcım eviniz hayırlı olsun canım...
buarada sen ne yaptın kıl muhabbetini:)biara çok konuşyorduk hatırladınmı....aklıma geldi alabildinmi sonunda ağdayla.....

bide bebişine isim karar verdinizmi

sagol canimcim! insallah bebegimize hayirli bir yuva olur.. :Saruboceq:
su kil konusuna gelince iyice saliverdim orasini zaten orda ne var ne yok goremedigim icin cok rahatsiz da olmuyorum. kaydirigubbakcemile3 ama yakinda en azindan biraz azaltmak, biraz duzene sokmak lazim sanirim. yoksa dogumda ebe oralarda bebegimi kaybetmesin :roflol:

kizlar ben markette bir urun gordum oje gibi bir sey biyiklara suruyoruz biyiklar yani tuy dokucu krem gibi gidiyo ama hamileyken tereddut ettim belii zararli olur falan diye kullanan varmi icinizde hic naisl bir sey bu jeller biyik icin ?

Bebeğin nasıl durduğunu hiç söylemedi mi doktorun, son ana kadar belli olmuyormuş zaten. Eğer başaşağı duruyorsa normal yaparsın inşallah..

kızımın boynunda kordon var gecen ay gittiğim doktor büyük olasılıkla sezeryan olur agustos 20'sinden sonra alınmalı demişti. kendi doktorum kordon sıkı değil son 2 hafta kala belli olur dedi. son 4 haftaya girdik bakalım bekliyoruz

var ufak ufak bzocum ama olsun kızım iice inmiş aşşağıya ilacıda kesiyoruz heralde artık gelir miniğim

bugün esimle hiç konusmadım gittiği yerde telefon cekmiyormus dün öglenden beri haber alamadım

bişiy olmaz cnm kırlnmez bnm ewım dgru dzgun 9aydr temzlnmıo hep usttenn ama genede tertmzz 1ayda hıcbışıy olmazz merak etme basla sende nolur nolmaz ben temızlıktn kafayı yıodumm halada ölee ama bıraz azldıı

buarada artık ilacımızıda kesios kızımda iice inmiş aşşağıya öyle dedi dr amcası kızımın artık doğumu bekliicezzzzzzkaydirigubbakcemile3

canim okudugum kadariyla sen 6. aydan itibaren sanci cekiyormussun dm? Allah sabir versin!! Ama insallah artik yavrunu saglikla kucagina alir ve tum zorluklarin hepsini unutursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…