Ay valla, ben de onu dicektim. Ben az sonra gidicem kuaföre. Yarın doktor alttan bakar falan. Hem kısa elbise giyemiyorum. Bacaklar falan nasıl uzamış. Ama bu sefer doğum tak diye olursa, o sıra az çıkmış olucak. Napsam yaaa.
çok tatlı saadetcim..
canım bebeğin iç tulumunu neden kediye giydirdin neolur neolmaz..bebeğin çok hassas olacak ...tabi taha tulumları yıkamadıysan sorun yok
slm kızlar biz geldik kızımla dra gittik 2.500 olduk:))) 47cm
Canım benim bir daha böyle arayı uzatma özleniyorsun herşey zamanla tamamlanır aman yorulma çantanı hazırla canım bir kenarda kalsın..
Ya ne güzel bi tesadüf, o gün bizim de vlilik yıldönümümüz. Daha biz ilk kez kutlayacağız hemdeakannehir Sizi şimdiden tebrik ederim, yıllarca süren mutlu bi birlikteliğiniz olur inşallah...
hrocum bnm dogumum sezeryan olucak 6eyluldee erken deıl bncee ramazan da yapılmaz temızlık kırlensede yıne usttten sılınır supurulurr ustumden yuk kalksın ya cok buyuttum ben bu sorunuuu esım yeter dıoo :))
saltanatcım eviniz hayırlı olsun canım...
buarada sen ne yaptın kıl muhabbetini:)biara çok konuşyorduk hatırladınmı....aklıma geldi alabildinmi sonunda ağdayla.....
bide bebişine isim karar verdinizmi
Bebeğin nasıl durduğunu hiç söylemedi mi doktorun, son ana kadar belli olmuyormuş zaten. Eğer başaşağı duruyorsa normal yaparsın inşallah..
buarada artık ilacımızıda kesios kızımda iice inmiş aşşağıya öyle dedi dr amcası kızımın artık doğumu bekliicezzzzzzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?