2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde jfk ya gidiyom b evlerde ayşecğim benm drrumda medikal parka trasfar oldu 6 aya kadar o takip edti beni bende hstanti değiştirmedim jfkda utku beye gidiyom çok iyi bi dr tor doç kendisi ayrıyetten tüp bebek uzmanı maedikal parktakşi drun adı nadide korkut ayşeciğim bekli karşılaşırsın pazartesi atv ye çıkacak berna laçine doğum hkkında konşmalar yapacak sizde dinlayin kızlar

ayyy nst yedemi para veriyoruz.ben hamileliğim boyunca 2 haftada1 hastanedeydim.muayene ücreti göçertti zaten.neyse yavrular sağlıklı olsunlarda....
ya bu bebeklr niye böyle aceleci.az daha sabretsinler.benim de çok sancım oluyor oysa daha çok var.bide çamaşırım çok ıslanıyor sizinde öylemi.salı günü kontrolüm var bakalım soracağım bişey olurmu.

evet duydum nadide korkutu tüp bebek doktoru bende doktorumdan memnunum ama özellikle hastaneden memnunum dün hemşireler doğumhanade sancı odasına yatırdılar beni nasıl ilgilendiler anlatamam tabi paranında etkisi varda olsun çok memnun kaldım

mrb kızlar nasılsınız
ayşecim sancılarmı başlamış
benimde sancım çok ya ama nstdeyken yoktu geçti
sonra gene başladı bişey çıkmadı dün bütün gün kıvrandırdı benide
serum buscopan dedi dr durmadım kaçtım eve çekemem hiç hastane sonra pişman oldum ya ağrım çok olunca

evet canım aynen öyle göçerttiii ...
çamaşırın ıslanıyorsa doktora söyle bide idrar yolu enfeksiyonunuz varsa mutlaka antibiotik kullanın benim sancımı o tetikledi

evet hayatım yaa sakın ihmal etma sancılarnı banada serum buscopan verdiler dün akşama kadar hastanede yattım

mrb kızlar nasılsınız uzun süredir çok takip edemiyodum memlekete gittik geldik geldikten sonra misafirim vardı görümcemler burdaydı anlayacağınız daha yeni yeni kendime geliyorum bu ardaa geçen havuzlu hana gittim bebişin kıyafetlerini aldık çantamız hazır sayılır havuzlu handa herşey çok uygunmuş bu arada bebeğin odasını süsleyecek arkadaşlar için havuzlu handa bir mağaza vardı kampanya başlatmış kapı süsü ,50 tane bebek şekeri ,7 mt. tülü, takı yastığı ,hoşgeldin bebek yazısı ,şeker sepeti toplamda 100 tl ydi çok uygun geldi bana ben ordan yaptırıcam yapmak isteyen arkadaşların haberi olsun

bozocum sendemi medical parka gidiyodun bahçelievlermi ?

ayşecim bende fatih medical parka gidiyorum da nstye ne kadar ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…