ayy ben dayanamıycam duşa giricem bu nasıl bir sıcakkk
canimi demisim hehe "canini cok sikma" demek istedim Aysecim, anlamissindir :smiley-cool:
bnde jfk ya gidiyom b evlerde ayşecğim benm drrumda medikal parka trasfar oldu 6 aya kadar o takip edti beni bende hstanti değiştirmedim jfkda utku beye gidiyom çok iyi bi dr tor doç kendisi ayrıyetten tüp bebek uzmanı maedikal parktakşi drun adı nadide korkut ayşeciğim bekli karşılaşırsın pazartesi atv ye çıkacak berna laçine doğum hkkında konşmalar yapacak sizde dinlayin kızlar
anladım canım kaydirigubbakcemile3 ama tırstım bi yandanda canını sıkmam abla tamamdelikafadulden
ayyy nst yedemi para veriyoruz.ben hamileliğim boyunca 2 haftada1 hastanedeydim.muayene ücreti göçertti zaten.neyse yavrular sağlıklı olsunlarda....
ya bu bebeklr niye böyle aceleci.az daha sabretsinler.benim de çok sancım oluyor oysa daha çok var.bide çamaşırım çok ıslanıyor sizinde öylemi.salı günü kontrolüm var bakalım soracağım bişey olurmu.
evet duydum nadide korkutu tüp bebek doktoru bende doktorumdan memnunum ama özellikle hastaneden memnunum dün hemşireler doğumhanade sancı odasına yatırdılar beni nasıl ilgilendiler anlatamam tabi paranında etkisi varda olsun çok memnun kaldım[/QU medikal parkın muayene üçreti 55 sanırım jfk nınkide 72 tl seryanı sordum 1500 du kampanya vardı şuan nekeder bilmiym 2 ay önce sormuştm senn hastanede ne kadar normal doğum yada sezeryan sordummu fiyatları canm
mrb kızlar nasılsınız
ayşecim sancılarmı başlamış
benimde sancım çok ya ama nstdeyken yoktu geçti
sonra gene başladı bişey çıkmadı dün bütün gün kıvrandırdı benide
serum buscopan dedi dr durmadım kaçtım eve çekemem hiç hastane sonra pişman oldum ya ağrım çok olunca
evet duydum nadide korkutu tüp bebek doktoru bende doktorumdan memnunum ama özellikle hastaneden memnunum dün hemşireler doğumhanade sancı odasına yatırdılar beni nasıl ilgilendiler anlatamam tabi paranında etkisi varda olsun çok memnun kaldım[/QU medikal parkın muayene üçreti 55 sanırım jfk nınkide 72 tl seryanı sordum 1500 du kampanya vardı şuan nekeder bilmiym 2 ay önce sormuştm senn hastanede ne kadar normal doğum yada sezeryan sordummu fiyatları canm
cnm normali bilmiyorum ama sezeryan 2100 müş yani jfk daha pahalıdır aslında ama kampanyadan dolayı öyledir
ben bıktım artık iğneden serumdan
bilmiyenleriniz varsa ben gecen cumartesi dogum yaptım
bilmiyenleriniz varsa ben gecen cumartesi dogum yaptım
bozocum sendemi medical parka gidiyodun bahçelievlermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?