benim 28 hahtalık hamileyken sancım başlanıştı ilacla seromla durdurmuştu doktorlar ama anca 31 ci haftaya kadar dayandı
banada ilaç serum falan verdiler inşallah seninki gibi 2-3 hafta dayanabilir ama benimki büyük şimdi doğsada küveze gerek kalmayabilir
inşallah tabi
neyse ben cıkıyorum kızlar oglumun yanına hastaneye gidicem
canım meraba kaç kilo senin bebişin???
dogumdan sonra tek düşunmeye başladıgım sadece oglum dudup durup oglumu duşunup aglıyorum hamilelikte duygusal olunuyo ama anneyken daha başka annelik anlatılmıcak bi duygu
benım drum yenı gectı oraya canım serdar kocevet canım oraya gidiyorum doktorun kimdi ?
muayene ücreti 55 tl sezeryan 2,100 tl ama normal doğumu bilmiyorum
dün 6-7 saat hastanede yattım çok ilgili bir personeli var hele ebeler hemşireler çok tatlı
neyse ben cıkıyorum kızlar oglumun yanına hastaneye gidicem
2,875 olmuşdu dün 1 hafta önde şimdilik çok şükür
benım drum yenı gectı oraya canım serdar koc
sezeryan burdada 2200 uctular ıyıce napcaz bılmıyorum
personel cok ıyı evet
serdar koçu duymadım hiç tüp bebek doktoru falanmı oda ?
evet uçurdular fiyatları ya dün hastanede kaldım biras bir sürü para aldılar
evet canıum tupbebek dru yenı gectı 1 agustos ıtıbarıyle baslayacakmıs gorevıne
bu tarafta muayene 70 oldu ama bırınde alıp dıgerınde almıyorlar o ıyı bıraz nst yı hıc bılmıyorum zaten her gıtmede odur budur dokup gelıyoruz paraları
canım aynen bizde döküp geliyoruz dün bi teste 100 tl aldılar 105 tl nst ve muayene için aldılar 60 tl idrar ve kan tahlillerine aldılar 90 tl serum 90 tlde yatırdılar ilaç yemek falan verdiler onun için aldılar canımız sıkıldı biras ama napalım derede yüzdük denizde boğulmucaz artık bebekler için deeğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?