2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben fazla kalamiyacam hemen cikacam kendinize iyi bakin

saltanat canim opuyorum ikinizde uamrim iyisinizdir,seni gordume cok sevindim ben ve oglusum iyiyiz teyzesi,Allaha emanet olsun,

ayse 20 kendine iyi bak uamrim sen ve bebegin iyisinizdir,sevgilerimle,,

ipekk canim guzel hafta sonlari canim opuyorum kendinize iyi bakin umarim ikinizde iyisinizdir,

ceylanim seni goremedim msn de umarim sen veuras im iyisnizdir,

ps:misafiim var hep birden havuza gidecez tabiki ben yuzermiyim bilmem hava guzel ama aksam yine yagmurlu:=(( gorusmek umidiyle sevgi saglikli ve esen kalin,,

ps:umarim kimse dogum yapmaz:=) zamanli dogum evrsin rabbim amin,

zuheyla canim erken dogmasi onemli diel zaten kendini kurtarmsi masallahhhsakin kendini uzme!!!sevgilerimle canim,,

benim 28 hahtalık hamileyken sancım başlanıştı ilacla seromla durdurmuştu doktorlar ama anca 31 ci haftaya kadar dayandı

banada ilaç serum falan verdiler inşallah seninki gibi 2-3 hafta dayanabilir ama benimki büyük şimdi doğsada küveze gerek kalmayabilir
inşallah tabi

kısmetcim
saol canım dün bizi biraz endişelendirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz dinleniyoruz
inşallah sen ve oğluşunda iyidir

dogumdan sonra tek düşunmeye başladıgım sadece oglum dudup durup oglumu duşunup aglıyorum hamilelikte duygusal olunuyo ama anneyken daha başka annelik anlatılmıcak bi duygu

a.s.canim cok dogru soyluyorsun annelik tarifi imkansiz bir yurek sancisi 9aylik bir seruven sonu annelik yurek teki yangin yeri tarifi imkansiz,,seni bir anne olarak cok iiy algiliyorum duygulandim bende ama inanki mutlu olarak duygulandim,rabbim ogluna saglik versin,,

a.s.,9ay cektin zahmet koynunda gezdirdin dogurdun anam
analar yavrusuna bakar elbet emegin cok buyuk odenmez anam
hasta iken aglardin besigime guller takardin emegin cok buyuk odenmez anam,,a.s.
guzel haberleirni bekliyoruz canim,,opuyorumnanaktan

evet canım oraya gidiyorum doktorun kimdi ?
muayene ücreti 55 tl sezeryan 2,100 tl ama normal doğumu bilmiyorum
dün 6-7 saat hastanede yattım çok ilgili bir personeli var hele ebeler hemşireler çok tatlı
benım drum yenı gectı oraya canım serdar koc
sezeryan burdada 2200 uctular ıyıce napcaz bılmıyorum
personel cok ıyı evet

serdar koçu duymadım hiç tüp bebek doktoru falanmı oda ?
evet uçurdular fiyatları ya dün hastanede kaldım biras bir sürü para aldılar

evet canıum tupbebek dru yenı gectı 1 agustos ıtıbarıyle baslayacakmıs gorevıne
bu tarafta muayene 70 oldu ama bırınde alıp dıgerınde almıyorlar o ıyı bıraz nst yı hıc bılmıyorum zaten her gıtmede odur budur dokup gelıyoruz paraları

canım aynen bizde döküp geliyoruz dün bi teste 100 tl aldılar 105 tl nst ve muayene için aldılar 60 tl idrar ve kan tahlillerine aldılar 90 tl serum 90 tlde yatırdılar ilaç yemek falan verdiler onun için aldılar canımız sıkıldı biras ama napalım derede yüzdük denizde boğulmucaz artık bebekler için deeğer

oyle canım sona geldık hayırlısıyla ıns kucagımızada alırız hayırlısıyla ıns

gunaydin arkadaslar naislsiniz ? ben iyiyim beni merak etmeyin canim arkadaslarim benim ilginiz icin teskkurler dun doktor eve gpodnerdi benim kiz pratik yapiyor alistirma sorun yok yani :)

kizlar marka diye konusmussunuz valla bende aynen marka takintili biri cok degilim ama yuzume surdugum seyler disinda yuzume surdugum seyde markaya bakiyorum sadece ama yuz yani bu :) bebek giysisi falanda mother care -graco zaten burda ucuz normal bir seyde alsamki normal bir seyyok turkiye gibi magazalar dolu degil sadece bu markalar var ayni para kiyafet icinde normal siradan markasiz magaza yokki ama cogu zara olsun debenhams olsun ya ispanyol markasi yada ingiliz yani siradan magaza yok olsa bulsam bile ayni fiyat o yonden sansliyim galiba ama illaki marka olsun diye manyakligim yoktur bir yikamaya bakar kiyafet bazen diyorumki yuh valla benim icin temiz olsun yei olsun ikinci el bile olur ben bebegin esyalarini alirken hep bu mantikla gittim :)

gunaydin saadetcim millet cocugun kiyafet esyasindaki marka konusuna bile girmis ben hala biseyler almam lazim deyip oturyorum. :uhm: ama bugun dogum cantasini hazirlamaya basladim. elimde bulunan ic camasiri falan utuleyip koydum. Bu da bi basari . bana aferin deyin :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…