2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogumdan sonra tek düşunmeye başladıgım sadece oglum dudup durup oglumu duşunup aglıyorum hamilelikte duygusal olunuyo ama anneyken daha başka annelik anlatılmıcak bi duygu

belden aşagısını uyuşturdular benim dogumdan sonra 12 saat ayaga kalkmıyosun ama 12 saat sonrada doktorlar sürekli yürumeni soylüyo

dogumdan sonra tek düşunmeye başladıgım sadece oglum dudup durup oglumu duşunup aglıyorum hamilelikte duygusal olunuyo ama anneyken daha başka annelik anlatılmıcak bi duygu

evet hamileyken başka ama annelik daha başka bişey yaşamayan bilemez canım hiç düşünme bebişin çok iyi olacak Allahn izniyle benimkide bugün acele etti ama durdurduk sancıyı

merhaba arkadaslaar
zuleyhacım tebrık ederım guzel annecık :)

aysecım medıcalparka bahcelıevleremı gıdıyorsun canım sen
benım drumda goztepeden oraya gectı dogumu bır ıhtımal orda yapabılırım fıyatlar hakkkında bılgın varmı canım

zuheyla canim merhaba
gozun aydin olsun,Rabbim yavruna saglik sihalar versin amin,
masallahhhESINI VE SENI TEBRIK EDERIM;;
TEZ GUNDE YAVRUNA KAVUSASINamin

evet canım oraya gidiyorum doktorun kimdi ?
muayene ücreti 55 tl sezeryan 2,100 tl ama normal doğumu bilmiyorum
dün 6-7 saat hastanede yattım çok ilgili bir personeli var hele ebeler hemşireler çok tatlı

evet hamileyken başka ama annelik daha başka bişey yaşamayan bilemez canım hiç düşünme bebişin çok iyi olacak Allahn izniyle benimkide bugün acele etti ama durdurduk sancıyı

benim 28 hahtalık hamileyken sancım başlanıştı ilacla seromla durdurmuştu doktorlar ama anca 31 ci haftaya kadar dayandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…