canım hem normal ddoğum istiyosun hemde alttan muayeneden korkuyosun :)
dün doktor banada baktı biras canım acıdı ama korkmadım alışkınım
hemde yani bebeğim için gerekliyse her acıya razıyım yeterki o iyi olsun gözüm görmüyoki
ayşecim senin prenseste aceleci desene...beklesin az daha söyle ona annesii...benim dr umada 35 e kadar kalması şart ama 36 ve 37 de artık herşey normal olur dedi..umarım senin kızda bekler ayy çok heyecanbladımm yaa ne çabuk geçmiş zaman şurda 2-3 haftaya başlarız güzel haberleri almayaa hayırlısıyla inşallah...
bana da ilk kez dün akşam adet sancısı gibi oldu 1-2 kez..kasılmam oluyodu ama bu sancı hiç olmamıştı bidaha olmaz umarım çünkü benim daha çokkk var günümee:Saruboceq:
ayşe sen özel hastaneye mi gidiyosun bu yüzden ücret ödedin sanırım ??
canım benim doğuma hazırlık kasılmalarında olabilir taş gibi sertleşince karnın nefesini kestiğinde kork adet sancısından daha belirgin bir sancı oluyor ..
Canım geçmiş olsun.Sıkma canını bebişin okadarda küçük değil maşallah
Ne oluyor bu eylül bebişlerine ammada aceleci çıktılar yaw
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.
evet canım özel hastane medical park soyuyolar resmen
Ayşem sancın çıkmış hakkında hayırlı olsun biraz daha kalır inşallah bende de tam tersi oluyor sancım olunca nstde olmuyorum nst zamanında çok sakin oluyor oğlum anlamadım gitti..
kızlar merhaba,trabzondan canlı yayın yapıyorum size:)iğrenç sıcak ve nem var bir an önce dönmek istiyorum...
cuma günü uçağa binmek için rapor almak ve aynı zamanda kontrol için doktorumdaydım,ekin şişkosu 2 kg olmuş:)kalp grafiside çekilde çok şükür iyi çıktı...
uçağa binerkende bir allahın kulu rapor mapor sormadı...hepinizi öpüyorum,beni özleyin anacım
kızlar diyelim 38 haftayı bitirdik rahimde açılma var acba ozamn normak doğum olurmuki suyun geldi yada leke galdı:uhm:dra gittiğimde konuşacağımda bunları sizdende fikir edinmek istiyom
ben de medical park hastanesine gidiyorum bakalım bizden ne kadar alıcaklar
evet canım özel hastane medical park soyuyolar resmen
bozocum sendemi medical parka gidiyodun bahçelievlermi ?
saol hayatım evet fazla küçük değil ondan dolayı fazlada endişelenmiyorum 1 hafta daha beklesin yeter kızım,yakında 2010 eylül bebekleri geliyor topiğindeki liste dolup taşcak
ben istanbul da değilim ki aklinialirimsmile
Aysecim gecmis olsun canim! yavrun insallah az daha bekler! ama bekleyemezse de cok uzulme insallah artik kuvezde falan kalmadan yasayabilecek hale geldiler.. canimi cok sikma. :teselli: ben de diyorum bi hastane cantasini hazirlayim, sonra da istedigi zaman gelsin... ben dun sadece 1 defa karnimda kasilma hissettim yoksa sizin gibi oyle sik kasilmam falan yok. bazen karnim sertlesyo ama ben normaldir deyip gecyom.. yoksa bunlar sanci gibi biseyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?