ayşecciğim geçmiş olsun sen sezeryan mı istiyosun açılma yoksa bekler bi 2 hafta daha benmde çok sancım oluyo ama benim dra gitmeme 2 hafta var bende 35 haftadayım bende tedirginim normal doğum istiyorm inş oğlum vaktinden önce gelmez inş senn de vaktinde olur canmyasakkelime
evet yaa diğerlerine aceleci derken benimkide onlara uydu :)
neyseki 35 haftadayım çok erken değil ama 36-37 yi beklese iyi olurmuş
şuan 4 saattte bir ilaç içiyorum inşallah gelmez sancım
günaydın hanımlar dün doktora gittim biliyorsunuz her hafta gidiyodum zaten küçük sancılarımdan dolayı
vee bu sefer nst'de sancı gözüktü bende yoğun olarak hissettim
doktor alttan muayene etti açılma yok ama yumuşama vaar dedi
akıntımda vardı bebek suyu olabilir dedi bir test yaptı çok şükür bebek suyu değilmiş
yatırdılar 2 tane serum taktılar buscopan vurdular ve sancıları durdurması için ağzıma ilaç sıktılar
sürekli nstye baağladılar neyseki sancılar gitti ama heran gelebilir ve ameliyyata alabilirler
doktorr 1 hafta bile ertelesek bizim için iyi olur dedi doğsada küveze gerek kalmaz dedi
şuan 35 haftalığım kilosuda 2,875 dua edin
maşallah ayşecim,
gelse bile kilosu yerinde maşallah. Benim arkadaşım 40.haftada kızını doğurdu ve 2,750 idi. Seninki şimdiden böyle. Umarım biraz daha bekler karnında ama beklemese de kilosu falan yerinde maşallah. Ayyyy demek 35.haftalarda sürprizler olmaya başlayabiliyor :)
hayırlısı , bu durumda 36-37 ideal diyor demek doktorun. Sanıyorum önümüzdeki hafta doğum yapan annelere yenileri eklenecek. Allah gönlüne göre versin. Bir taraftan kavuşma isteği ve heyecanı olduğu için böyle konuşuyorum, yoksa allah hazır hissettiğinde doğmasını nasip etsin, sağlıkla al kucağına inşallah.
benim de haftaya nst var sancı çıkıcak diye çok korkuyorum
alttan bakıcak diye aklım çıkıyor
saol canım inşallah...
bizim ssk var ama yinede her gittiğimde 55 muayene 50 tl nst veriyorum
mecbur olunca gidiyosun yoksa hastane masraflarından bıktık
inanırmısın sadece dün 350 tl verdik hastaneye alt üstü 2 serum 3-5 ilaaç
ama bebeğim iyi olsunda onu bi şekilde hallederiz
sancılarım 2 haftadır hafif hafif vardı doktor idrar yolu enfeksiyonundandır dedi
dün gittim nst ye girdim nst esnasında sancım oldu hissettim ve nstdeki rakam yükseldi ben anladım yükseldiğini nstden çıktım hala devam ediyordu kasıklarımda aynı adet sancısı gibiydi
bozacığım bende bende sancı oluyo günde kaç defa symıyorm baya olyo kasılmada oluyo benmde 2 hafta sonra kontrlum var bende çok trsıyom bu altan bakma olayına mhtemelan alttn bakack nsy bağlayacak ben normal doğum istiyom sancılarda erken başladı allah herkese hayırlı doğumlar versin ve vaktinde inş
saol canım inşallah...
bizim ssk var ama yinede her gittiğimde 55 muayene 50 tl nst veriyorum
mecbur olunca gidiyosun yoksa hastane masraflarından bıktık
inanırmısın sadece dün 350 tl verdik hastaneye alt üstü 2 serum 3-5 ilaaç
ama bebeğim iyi olsunda onu bi şekilde hallederiz
sancılarım 2 haftadır hafif hafif vardı doktor idrar yolu enfeksiyonundandır dedi
dün gittim nst ye girdim nst esnasında sancım oldu hissettim ve nstdeki rakam yükseldi ben anladım yükseldiğini nstden çıktım hala devam ediyordu kasıklarımda aynı adet sancısı gibiydi
günaydın hanımlar dün doktora gittim biliyorsunuz her hafta gidiyodum zaten küçük sancılarımdan dolayı
vee bu sefer nst'de sancı gözüktü bende yoğun olarak hissettim
doktor alttan muayene etti açılma yok ama yumuşama vaar dedi
akıntımda vardı bebek suyu olabilir dedi bir test yaptı çok şükür bebek suyu değilmiş
yatırdılar 2 tane serum taktılar buscopan vurdular ve sancıları durdurması için ağzıma ilaç sıktılar
sürekli nstye baağladılar neyseki sancılar gitti ama heran gelebilir ve ameliyyata alabilirler
doktorr 1 hafta bile ertelesek bizim için iyi olur dedi doğsada küveze gerek kalmaz dedi
şuan 35 haftalığım kilosuda 2,875 dua edin
ayşecim senin prenseste aceleci desene...beklesin az daha söyle ona annesii...benim dr umada 35 e kadar kalması şart ama 36 ve 37 de artık herşey normal olur dedi..umarım senin kızda bekler ayy çok heyecanbladımm yaa ne çabuk geçmiş zaman şurda 2-3 haftaya başlarız güzel haberleri almayaa hayırlısıyla inşallah...
bana da ilk kez dün akşam adet sancısı gibi oldu 1-2 kez..kasılmam oluyodu ama bu sancı hiç olmamıştı bidaha olmaz umarım çünkü benim daha çokkk var günümee:Saruboceq:
gunaydınlar,
dün geç saatte park yatak konusunda ne marka, ne kadara aldığınızı ve neden tercih ettiğinizi sormuştum. sadece saadetten yorum alabildim bakalım bugün bana yorum yapacak olan var mı :)
150 250 350'ye park yatak görünce işin içinden çıkamadım da :)
canım benim doğuma hazırlık kasılmalarında olabilir taş gibi sertleşince karnın nefesini kestiğinde kork adet sancısından daha belirgin bir sancı oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?