2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım....
açılma yoktu ama yumuşama vardı rahim ağzında dokttor yumuşamada bir işaret dedi
benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olmak zorunda o yüzden sancımın olmaması lazım

inşallah dediğin gibi olur 2 hafta bekler hepimizede sağlıklı doğumlar inşallah

evet yaa diğerlerine aceleci derken benimkide onlara uydu :)
neyseki 35 haftadayım çok erken değil ama 36-37 yi beklese iyi olurmuş
şuan 4 saattte bir ilaç içiyorum inşallah gelmez sancım

hayırlısı , bu durumda 36-37 ideal diyor demek doktorun. Sanıyorum önümüzdeki hafta doğum yapan annelere yenileri eklenecek. Allah gönlüne göre versin. Bir taraftan kavuşma isteği ve heyecanı olduğu için böyle konuşuyorum, yoksa allah hazır hissettiğinde doğmasını nasip etsin, sağlıkla al kucağına inşallah.

günaydın kızlaaarrr... nasılsınız bakalım?
hava çok sıcak. bugün istanbul dahada sıcak olucakmış. aman dışarı çıkmayın kızlar. opuyorumnanaktan

ayşecim geçmiş olsun tatlım.
umarım bebişin az daha kalır. gerçi maşallah kilosu iyi. ama nekadar kalsa kar tabiiki.
benim de sancılarım oluyor ara ara ama önemli bişey yoktur die dr a gitmedim.
sigorta olmayınca her defa 70 tl vermek zoruma gidiyor açıkçası. onun yerine bebişime ciciler alıyorum.
senin şiddetli sancın oluncamı nts de çıktı?
sancı nereden vurdu? bel veya kasıktanmı?

benim de haftaya nst var sancı çıkıcak diye çok korkuyorum
alttan bakıcak diye aklım çıkıyor

evet canım kilosu 1 hafta önde gözüküyor ama dooktor benim için önemli olan kilosu değil
gelişim haftasıdır dedi en azından 37 haftayı bulursa iyi olur dedi
olmasada küveze gerek kalırmı o belli değilmiş bebeğe göre değişiyormuş...

evet ya kızlar hazırlıklı olun heran bi süpriz yapabilirler bende dün neye uğradığımı şaşırdım ama içimede doğmuştu evdeyken

Allah razı olsun canım benim...
evet canım öyle dedi hem ben internettende baktım 36-37 haftadan sonra prematüre sayılmıyomuş bebekler ve solunun yetersizliği çekmiyormuş...

bende sabırsızlanıyodum ama dün anladımki içerde ne kadar kalır gelişirse o kadar iyi

benim de haftaya nst var sancı çıkıcak diye çok korkuyorum
alttan bakıcak diye aklım çıkıyor

bozacığım bende bende sancı oluyo günde kaç defa symıyorm baya olyo kasılmada oluyo benmde 2 hafta sonra kontrlum var bende çok trsıyom bu altan bakma olayına mhtemelan alttn bakack nsy bağlayacak ben normal doğum istiyom sancılarda erken başladı allah herkese hayırlı doğumlar versin ve vaktinde inş

canım hem normal ddoğum istiyosun hemde alttan muayeneden korkuyosun :)
dün doktor banada baktı biras canım acıdı ama korkmadım alışkınım
hemde yani bebeğim için gerekliyse her acıya razıyım yeterki o iyi olsun gözüm görmüyoki

ayşecim senin prenseste aceleci desene...beklesin az daha söyle ona annesii...benim dr umada 35 e kadar kalması şart ama 36 ve 37 de artık herşey normal olur dedi..umarım senin kızda bekler ayy çok heyecanbladımm yaa ne çabuk geçmiş zaman şurda 2-3 haftaya başlarız güzel haberleri almayaa hayırlısıyla inşallah...

bana da ilk kez dün akşam adet sancısı gibi oldu 1-2 kez..kasılmam oluyodu ama bu sancı hiç olmamıştı bidaha olmaz umarım çünkü benim daha çokkk var günümee:Saruboceq:

evet canım hastane masrafları oldukça fazla oluyor. ne yapıcan mecburen veriliyor işte...
sağlıklı olsunlarda.
ben 29, haftamda dr kontrolüne sancım oldugundan dolayı gittiğimde alttan bakmışlardı. yani elle muayene. korkulacak bişey yokmuş ki :sm_confused: canım hiç yanmamıştı. o zamandan dr rahmin iç kısmında hafif açılma oldugunu söylemişti. o zamandan bu yana daha hiç dr a gitmedim. ama haftaya gitmeyi düşünüyorum. wc de fena kasıklarıma çöküyor bebiş. birde akşamları özellikle çok sancım oluyor.
inşallah erken gelmez yawrucaklar eyvahedigeldismile

şaşırdım nst nin paralı olduğunu bilmiyordum
neyden para alıcaklarını şaşırdılar

Canım geçmiş olsun.Sıkma canını bebişin okadarda küçük değil maşallah
Ne oluyor bu eylül bebişlerine ammada aceleci çıktılar yaw
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

Ayşem sancın çıkmış hakkında hayırlı olsun biraz daha kalır inşallah bende de tam tersi oluyor sancım olunca nstde olmuyorum nst zamanında çok sakin oluyor oğlum anlamadım gitti..

canım benim doğuma hazırlık kasılmalarında olabilir taş gibi sertleşince karnın nefesini kestiğinde kork adet sancısından daha belirgin bir sancı oluyor ..

Canım bende seninle aynı durumdayım.
Bir türlü karar veremedim ne alcağıma.Marka meraklısı değilim kesinlikle ama sağlamlık ve kalite düştükçe fiyatta otamatikman düşüyor diye düşünüyorum.
Kraftın 504 modelini beyenmiştik,hem geniş hemde uzun süre kullanabilirz diye ama
benim aklım şu büyüyen mobilyalarda kaldı.
Park yatağı daha az mobilyayı daha uzun süreli kullanabilirz diye düşündüm ama işin içinden çıkamadım maalesef.
Umarım bebişlerimiz için en doğru seçimi yapabilirz.

canım benim doğuma hazırlık kasılmalarında olabilir taş gibi sertleşince karnın nefesini kestiğinde kork adet sancısından daha belirgin bir sancı oluyor ..

bilmiyorumkismile taş gibi sertleşince mii???
eyvahedigeldismile nefesin kesildiğinde miiii???
ohaoldumsmile adet sancısından daha belirgin sancı oldugunda mıııı???

bunların hepsi bende dün olmuştu. ama en uzun sancımı dün yaşadım.
normalde birkaç saniye sürerken dün ilk 15 saniyeden fazla süren uzun süreli sancım oldu. git gide uzuyor sancı uzunlugu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…