selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür...cumartesiden beri kayınvalidedeyiz.o gece hiç uyuyamadım sıcaktan ne biçim bi geceydi.en sonunda balkona yattım sabah ezanına kadar biraz uyumuşum.kızlar benim elerim bile şişmeye başladı yüzüğü falan çıkardım artık..
çok rahatsız oluyorum sıcaklardan
buarada cumartesi doktora gittik bebişim 2.460 gr olmuş.maşşallah diyin kızlar kilo almış güzel yani.400gr falan almış 15 günde maşşallah maşşallah....
buarada bebeğim kanala kafayı bi güzel sokmuş artık dönmez dedi doktor...çok güzel yerleşmiş kafayıda dayamış dedi:)yüzünü kemiklerin arasından göremiyoruz yani ultrasonda birtek yandan birazını alıyoruz...yalancı sancı çekmişsin gibi yerleşmiş kızlar.ben sezeryan yapcam derken normal doğurcam galiba ..bukadar hareket gezme derken bebek doğuvercek:)
buarada bana sıkı bir perhiz verdi kesinlikle ekmek yok...kilo almamam gerekiyormuş artık
dün eşimle denize gittik ben girmedim güneşede çıkmadığm helde bi yanmışım her tarafım sızlıyolmaz:
selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür...cumartesiden beri kayınvalidedeyiz.o gece hiç uyuyamadım sıcaktan ne biçim bi geceydi.en sonunda balkona yattım sabah ezanına kadar biraz uyumuşum.kızlar benim elerim bile şişmeye başladı yüzüğü falan çıkardım artık..
çok rahatsız oluyorum sıcaklardan
buarada cumartesi doktora gittik bebişim 2.460 gr olmuş.maşşallah diyin kızlar kilo almış güzel yani.400gr falan almış 15 günde maşşallah maşşallah....
buarada bebeğim kanala kafayı bi güzel sokmuş artık dönmez dedi doktor...çok güzel yerleşmiş kafayıda dayamış dedi:)yüzünü kemiklerin arasından göremiyoruz yani ultrasonda birtek yandan birazını alıyoruz...yalancı sancı çekmişsin gibi yerleşmiş kızlar.ben sezeryan yapcam derken normal doğurcam galiba ..bukadar hareket gezme derken bebek doğuvercek:)
buarada bana sıkı bir perhiz verdi kesinlikle ekmek yok...kilo almamam gerekiyormuş artık
günaydııınnn kızlaarr:))) nasılsınııızzz:
yarın kontrolüm var dr izin verirse 1 hafta yaylaya kaçmayı planlıorum adanada nefes alamıorummmm
nst çekilmeye ne zaman başlıoruzz ve neden çektiriyoruz?? bana dr hala çektirmediiidemirim çooookk düşüktü bakalım bu sefer de yükselmemişse serumla vericekti yarın büyük günn!!!
canm son ayımdayım dr girme mikrom kaparsın artk rahim açılmaya yumşamaya başladı o yüzden girmdm canm birsürü insan doğruda sölüyo dr allh muhafaza herkes dnize giriyo hele dün bi başkaydı gittiğim yer temizdi bic kalapa gittim yinede cesaret edemedim canmdün bizde denizdeydik.ama ben giriyorum.dr.a sormadım.size yasakladımıki neden girmedin:uhm:
maşallah cnm kızına.benimki 2 hafta önce 1.5 kiloydu.yarın kontrolüm var inş.almıştır.
benim yüzüğümü çıkardığım 3-4 ay oluyor.sen kaç kilo aldınki perhiz verdi dr.
bide benim kızda pozisyonunu almış.sezeryan olmazrtık değilmi
canm son ayımdayım dr girme mikrom kaparsın artk rahim açılmaya yumşamaya başladı o yüzden girmdm canm birsürü insan doğruda sölüyo dr allh muhafaza herkes dnize giriyo hele dün bi başkaydı gittiğim yer temizdi bic kalapa gittim yinede cesaret edemedim canm
herkeze teşekkürler hepimizin bebeğine kocaman maşşallah....
sezeryan olurmuş yinede canım...
hatta bana eşim bak yüzmeler işe yaradı dedi..doktorda yüz çok güzel falan dedi..
bende tamamda biz sezeryan istiyoruz kanala girdimi bide çıkaramazsak falan dedim..hehehe)
doktorda çıkarırırz merak etme sen illa sezeryan istiyorsan dedi...
kısmet artık
slm.antalyada da durum aynı.dışarıya çıkmak ölüm.klima sağolsun.
bende 32.haftadayım yarın ilk defa nst çekilecek.bu bir nevi bebğin kalp grafisiymiş.bebeğin iyilik halini gösteriyor yani.bifde bizim sancı durumumuzu.sende başlarsın artık sor dr.una.
tahlilleri nesıklıkta yaptırıyosun.benim değerler ne alemde hiçbi fikrim yok.epey oldu tahlil yaptırmayalı.
kızlar benim sadece plezentada kirçelenmeler artmış.oda normal doğumda biraz riskmiş.zaten benim nedense erken başlamıştı kireçlenmeler 30. haftada falan başlamıştı....doktor busefer 10gün sonraya ranedevu verdi.duruma göre bakacak artık son günlere..herşeye dikkat etmem konusunda beni tekrar tekrar uyardı.yememe içmeme falana.ben 18 kg aldım malesef..bu ay hiç almamalısın bu sıcaklarda falan dedi..sen nekadar zorlanıyorsan bebeğin içinde zor zamanlar falan dedi işte...
kızlar benim sadece plezentada kirçelenmeler artmış.oda normal doğumda biraz riskmiş.zaten benim nedense erken başlamıştı kireçlenmeler 30. haftada falan başlamıştı....doktor busefer 10gün sonraya ranedevu verdi.duruma göre bakacak artık son günlere..herşeye dikkat etmem konusunda beni tekrar tekrar uyardı.yememe içmeme falana.ben 18 kg aldım malesef..bu ay hiç almamalısın bu sıcaklarda falan dedi..sen nekadar zorlanıyorsan bebeğin içinde zor zamanlar falan dedi işte...
benimde kızımda doğumda gösterdi plesentayı dr para kadardı bak dedi kireçlenmiş
sen gün almıştın dimi doğum için ?
tam gün yok canım.20 ile 30 u arası...ona zamanı gelince karar vericez dedi..bebeğin büyüyürsa kilo alıyorsa bekleriz 38. haftayı 39. haftayı falan dedi...ama rsikili bişey olursa riske atmayız 37.haftada alırız dedi cnm....bi aksilik olmazsa 30 ağustos- 1 eylüle kadar bekleyecekmiş ozaman alacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?