2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece sıcaktan sabaha kadar döndüm durdum bi su içtim bi tuvalette gittimm hiç uyumadımm vee aklıma sürekli şeker pembe takıldı....umarım iyidir haberi olan varmı? cuma girmiş face e en son ?? arasam acaba uyuyomudur ?

kizlar bakin burdan turkiye icin calisiyorum simdi yuna armanin hayvanalr icin duzenledigi bir imza toplama isi var haftaya baslicam burda marketlere bile gidicem herkesten imza alip 1 ekimde kadina gondericem bakanliga gidilecek ins basaririm burda barinaktaki kedilerimi aldigim kadindanda yaridm isticem turkiyede hayvanalrla ilgili yasaalrin degsimesini istiyoruz ins bir seyler yapariz :)
en son tecavuz edilen ve karnindan bebekelri kesilerek alinan bir kopege bunu yapan kisi 300 tl ceza almis cinsel istegini bastirdigi icin hos gorulmustur bu yasanin degismesi icin imza toplicam burdaki yabancilardan gerci adamalr sok olucakalr bunu duyunca hos degil ama buda turkiyenin ayibi bari degissin :)

maillerime baktim 35.haftaya adim atmisim :)

Hi SAADET,

Welcome to week 35 of your personal pregnancy emails.
Your Status
This is week 33 after conception. Fetal length: 28cm (crown-rump-length). Fetal weight: 2,150g.
Your Progress
By now, you feel as if you have been pregnant forever. Your baby fills your abdominal cavity and your bump starts right below your breasts, squashing your lungs so you may be breathless. Sitting up very straight or stretching upwards can help. Read more...
Baby's Progress
Despite limited space inside your uterus, you will still feel your baby move, but the movements are more like jabs as he/she settles into the position for birth.
Nutrition
Vitamin B12 is essential for growth and the development of your baby's brain, nervous system and red blood cells. You will need to continue getting a good intake, especially if you plan to breast-feed. Good sources of this vitamin are meat, poultry, fish, dairy products, eggs and yeast extract. Lack of the vitamin can cause a serious type of anaemia.
Tip of the Week
As you expand rapidly moving about can become more difficult. Don't heave yourself out of bed as this strains your back and abdominal muscles. Roll onto your side, legs together when you get up.
Suggested Articles
I feel like a beached whale and have totally gone off sex, is this normal? Click here to find out.
Community
Don't forget, you can chat to other mothers-to-be due in the same month as you in your September forums. Simply join a Birth Club or view what other moms-to-be have to say!

Until next week,
The Eumom Team

Collect your free gift box
click here for details...

● Baby names
● Gift Boxes
● Community
● Competitions

Canım benim ben cumartesi konuştum yine sancılanmaya başlamış ama dr. bebeğin gelişimi çok iyi olduğunu gelse de herhangi bir sorun olmayacağını Demiş Hatta takıldım yürü bol bol Gelsin dedim

bebegim kanala yerlesmeye baslamis ayrica daha cok sut yumurta ve balik yemeliymisim yiyorum zaten yanlizca balik haftada 15 gudne bir pek sevmiyorum ama sut iciyorum :)
nefes darligi cekebilirmisim gerci masallah diyim cekmiyorum benim cektigim agrilar farkli :)

ben süt içemiyorum ya midem bulanıyor
yumurtayı da hafta 1-2 ya menemen yapıyorum yada patatesli yumurta öyle yiyebiliyorum
bu sıcakta çekilmiyor yumurta
yumurta da haşlanmış olunca daha faydalıymış ama yemek ne mümkün

gidiyim uzaniyim biraz adam yeni farketti yaninda olmadigimi 1 saattir uyuyo naisl anlicak aci ceken benim uff

ben her gun yumurta yiyorum sut iciyorum ama hava sicak olsaydi eziyet olurdu :)

30 lu sayılara düşmüşüz 2 gün var aramızda delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zamanyaklaştıkça moralim bozuluyor nedense..allahım hayırlı doğumlar nasibetsin bize inşallah:Saruboceq:
mopsy günde kaç tane muz yiyosunuz

melekcim sorunsuz döndüğün için sevindim
resim koytda görelim nasıl olmuşsun
1tane canım

maşşallah saadetcim...senlede aynıyız sanırım tarihlerde

mopshy senin ne guzel tariin belli benim tarihim bile yok bebegin cani ne zaman isterse :)

kizlar carsamba gunu dogurma sinifim basliyo hastaneden aramislar oyuncak bebek getirin yaninizda dmeisler bezlemeyi tutmayi banyo yaptirmayida gostericekelrmis eismde geliyor benimle dun diyorumki ben oyuncak bebegi doviyim niye normal geliyosun cok korkuyorum psikolojim bozuk falan diyim sezeryan yapsinalr beni :)

ya kızlar bişey sorucam dün maskodan bebeğin takımını beeğendim ama nezaman alayım ona karar veremedim malum hani erken almayın uğursuzluk derler ya ben 20 gün kala getireyim diyorum mobilya kokusu filan anca çkar sizce ne yapsam dahamı erken alsam acaba bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende diyorum eşime bizim bebek kanala neden girdi şimdi diyorum oda gülüyorkaydirigubbakcemile3
girmesin alcaz biz onu..gelivercek diye ödüm kopuyo...dün hiç hareket etmedim dursun yerinde diyekaydirigubbakcemile3

Canım benim ben cumartesi konuştum yine sancılanmaya başlamış ama dr. bebeğin gelişimi çok iyi olduğunu gelse de herhangi bir sorun olmayacağını Demiş Hatta takıldım yürü bol bol Gelsin dedim

ohh çok şükür sevindim vallaa..aceleci cadıııı... allahım sağlıklı kucağa almak nasip etsin....

mopsy hergün 1 muz kabız etmiyo mu ? ben arada yiyorum ...daha önce bi kaç gün üst üste yemiştim kabız yaptı o yüzden fazla yemiyorum..

benim sahsi fikrim al canim niye ugursuzluk getirsin sacma inanislar bunalr bana gore al temizle kokusu 1 ayda cikiyormus zaten temiz temiz dursun sanada moral olur dun esimin yegeni yemege geldi ben bilmiyordum 6 aylik dogmus erken dogmus :)

saadetcim ne şanslısın.keşke bizim hastanelerde bu kadar donanımlı ve ilgili olsa.

haha dogru sneinki niye kanala girmiski alicaksiniz bosa giriyo :) merak etme inmez asaga az kaldi o inmeden doktor amcasi cekip alir valla hepiniz benden cesaretlisiniz bendede olsa keske su cesaret ben dusundukce sinir yapiyorum huysuzlasiyorum nasil yapicam bu bebegi diye hastane bize 5 dk onuncen gectikce mezar tasi gibi bembeyaz kaskati kesiliyorum birde kocaman kime desem ha o hastanenin kadin bolumu cok buyuk diyo buyuk olsa ne bina bembeyaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…