şanslısın saadet orda çok uygun fiyatlar
biz büyük şeyler almadık ama dünyanın parası tuttu
gece sıcaktan sabaha kadar döndüm durdum bi su içtim bi tuvalette gittimm hiç uyumadımm vee aklıma sürekli şeker pembe takıldı....umarım iyidir haberi olan varmı? cuma girmiş face e en son ?? arasam acaba uyuyomudur ?
bebegim kanala yerlesmeye baslamis ayrica daha cok sut yumurta ve balik yemeliymisim yiyorum zaten yanlizca balik haftada 15 gudne bir pek sevmiyorum ama sut iciyorum :)
nefes darligi cekebilirmisim gerci masallah diyim cekmiyorum benim cektigim agrilar farkli :)
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden30 lu sayılara düşmüşüz 2 gün var aramızda delikafadulden
1tane canımmopsy günde kaç tane muz yiyosunuz
melekcim sorunsuz döndüğün için sevindim
resim koytda görelim nasıl olmuşsun
bebegim kanala yerlesmeye baslamis ayrica daha cok sut yumurta ve balik yemeliymisim yiyorum zaten yanlizca balik haftada 15 gudne bir pek sevmiyorum ama sut iciyorum :)
nefes darligi cekebilirmisim gerci masallah diyim cekmiyorum benim cektigim agrilar farkli :)
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zamanyaklaştıkça moralim bozuluyor nedense..allahım hayırlı doğumlar nasibetsin bize inşallah:Saruboceq:
1tane canım
maşşallah saadetcim...senlede aynıyız sanırım tarihlerde
kizlar carsamba gunu dogurma sinifim basliyo hastaneden aramislar oyuncak bebek getirin yaninizda dmeisler bezlemeyi tutmayi banyo yaptirmayida gostericekelrmis eismde geliyor benimle dun diyorumki ben oyuncak bebegi doviyim niye normal geliyosun cok korkuyorum psikolojim bozuk falan diyim sezeryan yapsinalr beni :)
Canım benim ben cumartesi konuştum yine sancılanmaya başlamış ama dr. bebeğin gelişimi çok iyi olduğunu gelse de herhangi bir sorun olmayacağını Demiş Hatta takıldım yürü bol bol Gelsin dedim
ya kızlar bişey sorucam dün maskodan bebeğin takımını beeğendim ama nezaman alayım ona karar veremedim malum hani erken almayın uğursuzluk derler ya ben 20 gün kala getireyim diyorum mobilya kokusu filan anca çkar sizce ne yapsam dahamı erken alsam acaba bilmiyorumkismile
kizlar carsamba gunu dogurma sinifim basliyo hastaneden aramislar oyuncak bebek getirin yaninizda dmeisler bezlemeyi tutmayi banyo yaptirmayida gostericekelrmis eismde geliyor benimle dun diyorumki ben oyuncak bebegi doviyim niye normal geliyosun cok korkuyorum psikolojim bozuk falan diyim sezeryan yapsinalr beni :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende diyorum eşime bizim bebek kanala neden girdi şimdi diyorum oda gülüyorkaydirigubbakcemile3
girmesin alcaz biz onu..gelivercek diye ödüm kopuyo...dün hiç hareket etmedim dursun yerinde diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?