2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızım zaten erken gelmişti 25 gün
karnımdaki minişi demedim :)))) büyüğü canım

geçmiş olsun cnm.kan yapan şeyler ye bol bol.

son haftalarda alttan muayene oluyormuş açılma varmı diye.amaa sezeryan günü verdiyse sezeryan olacaksan bakılmıyormuş.bana da daha hiç yapılmadı.sanırım o birazda nst de çıkan sancı durumuna göre yapılıyor.sancı varsa açılmadan şüphelenip kontrol edebilirler.yoksa normal doğum için rutin kontrol son haftalarda diye biliyorum

kızlar benm dr 28 haftaya kadr takip eden atv ye çıkacak berna laçine doğm hakkında konuşacak nadide korkut drun adı

günaydın kızlar ne sıcak nefes alınmıyor

mopsy maşallah kızına bak kilo almıyor diyordun muz işe yaradı demek

bizde çarşamba gidicez bakalım bizim kız ne alemde

Sağol canım, herşey yolundaydı, ama ben cumartesi gecesi sancılandım. Sabah ezanıyla ağlayarak uyandım. Ama sonra geçti. Kızım henüz gelmek istemiyor....

gunaydin kizlar naislsiniz?
gece boyu uyumadim iki gogsumun arasi resmen deliniyo sancidan ilk sag gogsumde baslamisti simdi gogsumun ortasina kadar geldi cok ama cok canim aciyo zaten cok gergin dokunuyorum hissetmiyorum tenimi canimda coka ciyo anlamadim neden tum gece yedi beni
bu gun burda resmi tatil valla eism horul horul uyuyo biraz zaman gecsin onuda uyandiririym zaten yorgunluktan bas agrisi da basladi kolumu kaldiramiyorum

geçmiş olsan canım.... sana bişey sorcamm yaa dün ankamall avm deydimm bi an kardeşine o kadar çok benzeyen birini gördümm accayip benziyodu ama saçlar zayıflık falan aynı...acaba kardeşin olabilir mi,? ankara uçuşu varmıydı acaba biliyomusun ?

mopsy günde kaç tane muz yiyosunuz

melekcim sorunsuz döndüğün için sevindim
resim koytda görelim nasıl olmuşsun

merhaba canim bildigim kadariyla dun havuzdaydi kardesim yani benziyo olabilir ama onlarin isi belli olmuyo telefon geliyo gidiyolar sorarim :)

kizlar mother carede bazi urunelrde indirim baslamis emzirme koltugu 100 euro olmus :)
birde su seyahat yataklari icin 4 adet icine yatak kabi aldim 20 euro idi 4 adeti..

şanslısın saadet orda çok uygun fiyatlar
biz büyük şeyler almadık ama dünyanın parası tuttu

kizlar dun mother care emzirme sutyeni almaya gittim benim gogsum eskiden 85 idi simdi buyuduler ama 90 yani esim alicam dediki 100 al 100 al sut olucak daha buyucekelr iyid edim aldim kasaya dogru giderken aciyimda bir bakiyim ne olur ne olmaz dedim actim ki sok ana bir tanesi kafamdan buyuk magaza kapanmak uzere iudi kimsede yoktu calisanlar disinda esii yanima cagirdim al sana 100 numara benim goguslerimi ne kadar gozunde buyutmussun dedim kafama sapka gibi taktim erci kafamdanda buyuktu kasiyer kiz guluyodu o anda bende bayildim sonra gulmekten 100 ya ama kocaman birde openye direkt sapka yani :) ayrica hiz sevmedim ben o sutyenleri ne cirkinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…