normalde kireçlenme son haftalarada olurmuş.37-38. haftalarda falan...
bazen böylede oluyor doğumda bebeğin nefes alışverişlerini zaıflatıyormuş erken kireçlenme...
seninkiside kireçlenmeye başlamışmı?
bide beni alttan muaye alan yapmadı...nts ye falanda sokmaya gerek duymadı..ben sordum hatta sizin durumunuz iyi 37 .haftada bakıcaz falan dedi.bilmiyorum artıkbilmiyorumkismile
canım yaklaşık1 -1.5 ay önce yapmıştı dr çok düşük çıktı o zamandan beri 15 güne bir kan tahlili yapıo çok önemliymiş benimki geçen seferde çok düşük çıktı bu şekilde doğuma giremezsin dedi bakalım bu hafta ne çıkacak eğer hala düzelmemişse damar yoluyla verecekmiş demiri
bi de son dönemde alttan muayene ediomu drlar???? benim dr bu güne kadar hiç alttan muayene etmedi doğum için öle bi muayne yapıomu drlar??
kızlar benm dr 28 haftaya kadr takip eden atv ye çıkacak berna laçine doğm hakkında konuşacak nadide korkut drun adı
bugün mü çıkıooo???
günaydın kızlar...
dehşet sıcak ve uykusuz geçen bi ankara gecesinin ardından p.tesi ve ben mesaideyimm...allahım yardım et nooolur çokk sıcakkkk... uykumda varr....kızlar evinizin kıymetini bilin sere serpe uzanın ohh keyfini çıkarın....
mopsy ne güzel bebiş kanala girmiş maşallahhh kuzunaaa kilosuda iyi
melekboz cum hoşgeldinn umarım iyi geçmiştir nişann galiba sorunsuz geççtiiia.s
günaydın kızlar ne sıcak nefes alınmıyor
mopsy maşallah kızına bak kilo almıyor diyordun muz işe yaradı demek
bizde çarşamba gidicez bakalım bizim kız ne alemde
evt canım.galiba muz işe yaradı:)
gunaydin kizlar naislsiniz?
gece boyu uyumadim iki gogsumun arasi resmen deliniyo sancidan ilk sag gogsumde baslamisti simdi gogsumun ortasina kadar geldi cok ama cok canim aciyo zaten cok gergin dokunuyorum hissetmiyorum tenimi canimda coka ciyo anlamadim neden tum gece yedi beni
bu gun burda resmi tatil valla eism horul horul uyuyo biraz zaman gecsin onuda uyandiririym zaten yorgunluktan bas agrisi da basladi kolumu kaldiramiyorum
geçmiş olsan canım.... sana bişey sorcamm yaa dün ankamall avm deydimm bi an kardeşine o kadar çok benzeyen birini gördümm accayip benziyodu ama saçlar zayıflık falan aynı...acaba kardeşin olabilir mi,? ankara uçuşu varmıydı acaba biliyomusun ?
günaydın saadet erkencisin bugün
gunaydin canim.
uyumadimki tum gece kemiklerim agriyo yorgunluktan gogsumun ortasini deldi diurd gece boyu bebek ciksada bende oda rahatlasak artik yetti canima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?