benimde bu günlerde düştü çok şükür şekerim 2 gün önce 112 çıktı dün akşamda yemeği biraz fazla kaçırdım biraz yürüyüş yaptım 122 çıktıBenimde 178 çıkmıştı 116 düştü en son ölçtürdüğümde 107 oldu bakalım haftaya tekrar ölçülür sanırım o zaman ne çıkacak hayırlısıyla akannehirSağlıklı gelsinler de ..
kaynana melekd ahi olsa annen gibi olmuyo saltanat gecen ahstane cantami gosterdim pedimi gostermedim dun beni odaya cekip kizim ped koy dedi kadin yardimci olmaya calisiyo ama anne baska bende 1 sene oldu gormeyeli bebekten sorna ben gidicem simdi gel diyemem annem genc ama bel fitigi var surekli sikayet eder vizesi basvursa zaten 1 ay gelicek gidicek havalimani desen 11 saat kadin olur birde annem rahatina cok duskundur yatagindan baska hic bir yerde heleki babamsiz uyuyamaz asiri duskundur babamda calisiyo malum bide maddi tarafi var gelip gitmenin istanbul ankara degilki her zaman gel git ben gidicem bebekten sonra artik insanin annesi baska bazen bende dunsuyorum kanser falan olsam kim bakicak bana yine annem yani isnan eti agir olur derlermis koca falan bakmaz adama yillarca iyide baksa kotude baksa insanin annesi bakar esime dedim zaten dogumda bir sey gelirse basima turkiyeye godner beni dedim burda gomulmek istemem..
hareketleri artınca doğummu başlıo
merhaba arkadaslarrr
ıyı gordum sızlerı
temızlıge bayan alaln arkadaslar yarım gunde hangı ıslerı yapıyolar mesela bende alcam artık, gercı yenı boya oldu evım doguma dogru alıyım dıyorum, camları yerlerı sılsın yeter oglene kadar bıtırebılırmı bıldıgımız 3+1 evım
ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben
kızlar benimde bugünlerde nefes darlığım başladı bazen hiç nefes alamıyor gibi oluyorum bu yüzden dekalbim hızlı çarpıyor bayılacak gibi oluyorum sizinde aranızda böyle olan varmı çok zor birşeymiş nefes alamamak 18 günmüm kaldı hayırlısıyla geçseydi mafoldumben
Kızlar 4-5 eksiğim kaldı, pek acelem yok araştırma yapıyorum şuan, akıl vede fikir istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
biberon, emzik, tırnak makası, saç fırçası, ateş ölçer, şampuandır , yağıdır, popo silmesidir neler aldınız yada alacaksınız ??
markaları da söylerseniz çok sevinirimmm
ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben
bitirir ipekçim...
benim temizlikçi baya eli hızlı...mesela geçen geldiinde evin hepsini süpürdü sidi toz aldı camların hepsini sildi..banyoları yıkadı ...
balkon yıkadıbu geldiğindede yine evi sildi süpürdü toz aldı banyoları yıkadı..bütün mutfak dolaplarını boşaltıp sildi..salonun ve mutfağın camlarını sildi bitek. 2 balkonu yıkadı..6 cam var yere kadar mutfak ve salonda...
buarada bizim evde 4 oda 1 salon.1 anabonyo 1 ebeveyn 1 küçük wc....180m2 faln
ama asıl temizlik isteyen odalarım uğraştıran yani salonum oturma odam ve ana banyo...
zaten arkada 2 odam boş yani 1 tek halı var..hemen sil çık..yinede baya yetiştiriyor yarım günde..8 de gelip 12.30 yada 13.00 da bitiriyo
Kızlar 4-5 eksiğim kaldı, pek acelem yok araştırma yapıyorum şuan, akıl vede fikir istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
biberon, emzik, tırnak makası, saç fırçası, ateş ölçer, şampuandır , yağıdır, popo silmesidir neler aldınız yada alacaksınız ??
markaları da söylerseniz çok sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?