2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en nson gittigimde 25 Agustosa tarih verdiler. adresimi de gonderirim canim. cok sevinirim kart gonderirsen :asigim:

saadetcim yabancı kaynaklardan bakARmısın nette hamilelikte tırnak morarması ile ilgili bişey varmı.ben burda bişey bulamadım.ona göre sağlık ocağına gitcem.

kocam kahvaltiyi hazirliyo yardim ediyimmi dedim sen gece uyumadin dinlen dedi sagolsun ya valla cok isime geliyo :)

saatecim kocisin cok dusunceli masallah aslinda benim de kocis masallah. herseyde yardim edyoklasik kazak erkekleri gibi degil (onlar hic bi ev isine el surmezler) ama dogum izne cikali en azindan yemegimi kendim yapayim diyorum cunku cok yogum calisyo cok yorulyo zavalli

saadetcim yabancı kaynaklardan bakARmısın nette hamilelikte tırnak morarması ile ilgili bişey varmı.ben burda bişey bulamadım.ona göre sağlık ocağına gitcem.

esime soyliyim simdi ablasini arasin sorsun kadin hemsire telefoin saglik hattinda zaten aruyosun 0900 ler gbi saglik sorununda yardimci oluyo belki bir sey soyler bir dakika :)

Ysm-ysm sağol canım.
Nevincim o can bebelerden bayaa bi aldım ben, stok yaptım, ama annem geldi işte 2 haftadır falan yanımdaydı, baktı ve çok gereksiz olduğunu söyledi, o bana alt açma yapmış getirmiş,bir iki tane daha yapacam dedi, ne diyim, anne olucam bende, anne sözü dinlemek lazım, heves etmiş bayaa, tamam dedim. zaten bayaa bi stoğum olmuştu yani :):) sağol yinede :)

ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:

ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:

Ay yok zor falan değil.İsteğine bağlı sadece.Canın istiyorsa GAYETTE İİ OLUYOR. Tam gaz devam yani...

benden uc aydir yok bir sey zaten ben tamam desemde eism istemiyo korkuyo bebege sana bir sey olur olmem bir akc aydanya diyo istemiyo adam ne biliyim bazi doktorlar bazi arkadaslara yasaklamis bazisi iyi gelir diyo kafam karisti iyice yapmasamda sorun yok ama bilgiler karisik :)

geçen dr gittiğimizde artık yasak dedi dr

benımde mutfak dolaplarımı silmem lazım ya bir başlasam bitiririmde başlamak mesele hem hareket etmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…