saltanat senin ne zaman dogumun tam olarak canim bana ozelden facebook adresini atman mumkunmu dogumdan sorna kart gondermek istiyorum sence mahsuru yoksa yani internet ortami bana daha sanal geliyo cokta sevmiyorum keske hepinize yakin olsam gormeye gelsem ne guzle olurdu ya cok istiyorum ama malum uzaktayim
nevin saka yapmiyorum kadin 6 senede falan iki daire aldi cimri bir seydi zaten istanbulda bagdat caddeisne falan gundelige gidiyodu ama her gun kadin kendini asmisti resmen bide onalr kiyafet falan veriyodu sanatcialrin evine falan gidiyodu onalrida yetisen kizlari vardi sakliyodu eve yemek falan getiriyodu kadin 2 daire aldi :):) valla ben universiteden sorna ilk aldigim maasa bakinca halamin kizida istanbul universiesi siyasal bilgielr mezunu ayrica ingiltere manchester ekonomi bitirdi kiz hala is bulamiyo birlikte kizla acaba yanlis ismi sectik diye dusunmustuk kara kara
en nson gittigimde 25 Agustosa tarih verdiler. adresimi de gonderirim canim. cok sevinirim kart gonderirsen :asigim:
kocam kahvaltiyi hazirliyo yardim ediyimmi dedim sen gece uyumadin dinlen dedi sagolsun ya valla cok isime geliyo :)
kocam kahvaltiyi hazirliyo yardim ediyimmi dedim sen gece uyumadin dinlen dedi sagolsun ya valla cok isime geliyo :)
saadetcim yabancı kaynaklardan bakARmısın nette hamilelikte tırnak morarması ile ilgili bişey varmı.ben burda bişey bulamadım.ona göre sağlık ocağına gitcem.
saadetcim yabancı kaynaklardan bakARmısın nette hamilelikte tırnak morarması ile ilgili bişey varmı.ben burda bişey bulamadım.ona göre sağlık ocağına gitcem.
klmasm sadece tirnakalrinmi mor baska bir sorun varmi canim ? gecmis olsun yendien bu arada ..
canım hala mor mu ?
ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:
ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:
klmasm sadece tirnakalrinmi mor baska bir sorun varmi canim ? gecmis olsun yendien bu arada ..
ya hala mor.ellerim uyuşuyor bikaç gündür.ve karıncalanmada oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?